Výstup zo Starého Smokovca na Hrebienok
Dievčatá, ktoré ste navštívili, chceme s kolegyňami ísť na Hrebienok, tam pešia túra, naspäť pozemná lanovka. Dá sa prosím zakúpiť lístok na mieste, teda hore na Hrebienku a kúpiť si jazdu iba dolu? Iba priamo na mieste.... ďakujem
ja radsej odporucam pozicat sánky na cestu dolu, je to vacsia zabava :D
Dá sa lístok na mieste smerom dole 13€, lístok cez internet 12€, lístok cez internet 3 dni vopred 8€
To sa vam neoplati. Ked uz to vyslapete hore, tak aj dole by som isla pesi, nie po ceste ale po chodniku.
To sa vam neoplati. Ked uz to vyslapete hore, tak aj dole by som isla pesi, nie po ceste ale po chodniku.
@ivanakal niektorí z nás majú zdravotný problém, tak neviem, či budú vládať, preto sa pýtam, aké sú možnosti, ďakujem
@ivanakal niektorí z nás majú zdravotný problém, tak neviem, či budú vládať, preto sa pýtam, aké sú možnosti, ďakujem
@ivicatolic Tak to ja by som sa v tom prípade radšej vyviezla hore. A potom nadol pešo alebo na sánkach. Tie sa dajú požičať aj hore a dá sa posankovať.
Pripadne hore aj dole sa vyviezť a radšej si spraviť okruh k Rainerke akebo aspoň zájsť k Studenovodskym vodopadom. Pokiaľ to teda zdravotný problém dovoľuje. Ale je to nenáročné, chodia aj s malými deťmi.
V tomto pocasi a ked je tam vela sankarov odviezla by som sa aj hore aj dole lenovkou, obzvlast ak niektori maju zdravotne problemy. Hore by sa dalo vyjst aj po znackovanom chodniku cez les po lavej strane od lanovky, ale netusim ci je to teraz preslapane a ako by to ti s hendikepom zvladli. V lete ho pouzivame bezne
@ivicatolic Tak to ja by som sa v tom prípade radšej vyviezla hore. A potom nadol pešo alebo na sánkach. Tie sa dajú požičať aj hore a dá sa posankovať.
Pripadne hore aj dole sa vyviezť a radšej si spraviť okruh k Rainerke akebo aspoň zájsť k Studenovodskym vodopadom. Pokiaľ to teda zdravotný problém dovoľuje. Ale je to nenáročné, chodia aj s malými deťmi.
@anonym_3ebe2a 🙂 ok, ďakujem, zvážime
@ivicatolic ak mate zdravotne problemy,ktore vies, ze neumoznia naplno ist na tu turistiku, tak chodte proste lanovkou tam aj naspat. Ziadne sanky, tura do kopca. Treba aj realne zvazit moznosti. Rozdiel medzi jednosmernym a spiatocnym listkom nie je velky.

Dá sa.