Zveropark Žarnovica: Skúsenosti a tipy pre návštevu s deťmi
Ahojte, boli ste niekto v zveroparku za posledné dni/týždne?
Rozmýšľame kam s malým (2,5r), a teda zveropark vyhráva, no nie sme si istí.
Dajú sa kŕmiť zvieratá, parkovanie je v pohode? Páčilo sa tam vám, vašim deťom?
Budem rada za všetky postrehy 🙂
Je to tam úžasne, boli sme tam minulý rok a rozhodne sa chceme vrátiť. Zvieratiek veľa, je tam o ne krásne postarané, odporúčame aj vláčik ktorý vás prevedie okolo srncov, jeleňov a pod. Na vrchu parku si viete vystúpiť z vláčika a tam sú rovné atrakcie a preliezky pre deti, aj skákaci hrad a taktiež bufet. Parkovanie úplne v pohode. Kŕmiť sa dalo veľa zvierat. Za mňa 100x lepšie ako iné podobne minizoo a parky 🙂 spolu s Lubinou sú to naše naj.
@anonym_autor ja som nebola ale svokra bola s malym v sobotu. Podla fotiek a reakcii si to strasne uzil
Ďakujem krásne za reakcie ☺️
Boli sme tam pred dvoma rokmi,je tam krásne.Zvierata sa dajú kŕmiť,veľký areál,na vrchu boli skákacie hrady a klzacka plus dalo sa uhasiť požiar v dome že hodis do stroja peniaze a akože hasis dom.To sa deťom veľmi páčilo.A ešte zlatá brána otvorená kde bol rozprávkový les,boli tam zastávky a pri každom jednom iné sochy z rozprávok.Urcite sa tam ešte vrátime niekedy.
je to super voľba, zvieratiek akurát, parkovanie v pohode, 2 bufety, rozsiahly areál ale zvieratá sa momentálne kŕmiť ani hladkať nedajú ešte pre opatrenia slintačky a krívačky
treba počítať aj s ťažším terénom keďže je to na kopci ale zvládnu to aj menšie deti v pohode, my sme boli nedávno so skoro 3 ročnou a 5 hodín sme dali ako nič
a teda oveľa lepšia voľba ako Bojnice za mňa
Urcite sa oplati,je to tam krasne a vela moznosti. A odporucam navstivit aj hrad Reviste,ten je kusok odtial.
Ahojte, no boli sme teraz v stredu a bolo úžasné. Zvieratká sa hladkať ani kŕmiť nedali, nevadí, ale je tam toho strašne veľa, syn sa vyblaznil až až. Tie kopce nás zmohli, ale dali sme to 🤗

Je to tam v pohode, parkovanie je priamo pred areálom, za mňa drahé vstupné napríklad oproti Bojniciam, kde je asi 5 násobne väčšie množstvo zvierat, ale určite raz pozrieť treba