icon

Zvýšenie cien v Štúrove

20. júl 2025

Tie ceny sú už poriadne vysoké, od vlani opäť zdvihli ceny.
Vstupné 18 €dospelý +3 € parkovanie.
Išli sme 4 dospelý, hneď riadna pálka. Plus predražené jedlo, nspohe3,káva. Uff veď v Taliansku je už lacnejšie.
Ale bolo fantasticky. To sa musí uznať.
Je to proste srdcová záležitosť.

Strana
z2
anonym_b48311
20. júl 2025

@anonym_autor nebudem podporovat nenazrancov. a mali straty ved boli par tyzdnov zatvoreny

anonym_5da925
20. júl 2025

straty musí niekto nahradiť. či im stratu preplatí hygiena alebo štát? sezóna sa kráti.

o__o
20. júl 2025

Este vadas dobre, ale aj u nas v meste kde je plno spoluobcanov 15€

zuzanka.zuzu
20. júl 2025

vstupné 18, parkovanie 3 a smrteľná améba grátis 😉

autor
20. júl 2025
@zuzanka.zuzu

vstupné 18, parkovanie 3 a smrteľná améba grátis 😉

@o__o No veď toto..všade je už vysoké stupné.
@zuzanka.zuzu Ale no zase preháňať netreba.

autor
20. júl 2025
@anonym_b48311

@anonym_autor nebudem podporovat nenazrancov. a mali straty ved boli par tyzdnov zatvoreny

@anonym_b48311 Áno viem..no čo uz3.Na Slovensku je všade tak..pamätám keď sme boli pár krát s deťmi v Tatralandii aj Bešeňovej. Nikdy viac a Vadaš je 30 rokov naša srdcovka.

anonym_aec782
20. júl 2025

@anonym_autor u nás v dedine 16,50 ak chceš aj to tobogánik a viac bazénov, bez je vstupné 11 € ale to je iba pár bazénov službami na míle vzdialené od Štúrova.

anonym_8966f1
20. júl 2025

Taka slovenska klasika. Aj keby si 50e pytali tak slovac povie no co uz a vytiahne penazenku.

petronelag
20. júl 2025

Ale aj inde sa predražuje, čo sa vrátili z Chorvátska, tak vraveli, že ceny a rôzne poplatky zvýšené.

bielasovicka
20. júl 2025

No ved a co čakáme, ved všetko je drahšie, a nie len vadas zdrazilo ale aj ostatné kúpaliska. Choďte do Senca, tam sú mega ceny.

bielasovicka
20. júl 2025
@anonym_8966f1

Taka slovenska klasika. Aj keby si 50e pytali tak slovac povie no co uz a vytiahne penazenku.

@anonym_8966f1 aká Slovenská klasika? Myslíš ze len na sk sa chodí na kúpaliská?

anonym_8966f1
20. júl 2025
@bielasovicka

@anonym_8966f1 aká Slovenská klasika? Myslíš ze len na sk sa chodí na kúpaliská?

@bielasovicka stojis si na kabli? Slovenska klasika som myslela ze si aj nasrat na hlavu nechame a aj tak zacvakame. Najdrahsi pomer cena/vykon a my to furt tolerujeme.

mimacaci
20. júl 2025

tak ja tam teda nechodim, mam ine srdcovky, ale cele SK je poriadne predrazene, to je fakt.

autor
20. júl 2025
@anonym_aec782

@anonym_autor u nás v dedine 16,50 ak chceš aj to tobogánik a viac bazénov, bez je vstupné 11 € ale to je iba pár bazénov službami na míle vzdialené od Štúrova.

@anonym_aec782 Booze neverím kam to Slovensko už speje.Ved jasne aj my sme sa zhodli, že máš tam všetko tak ma celý deň-budiš.Ale tie ceny jedál na Slovensku na kúpaliskách aj iných turistických či zábavných parkoch hrôza.

autor
20. júl 2025
@petronelag

Ale aj inde sa predražuje, čo sa vrátili z Chorvátska, tak vraveli, že ceny a rôzne poplatky zvýšené.

@petronelag Áno počula som .Teraz sme sa vyrovnali cenami v obchodoch Taliansku .Dokonca sne navštívili veľa podnikov kfe káva aj pizza bola lacnejšia.Kava IT od 1,20 síce tá ich mini,ale niekde si už ani neúčtovali automaticky tringelty.

anonym_b066c2
20. júl 2025

Po tom co sa tam stalo by som tam nešla ani zadarmo, očividne sa o to poriadne nestarajú keď sa stal ten prípad s amebou.

autor
20. júl 2025
@anonym_b066c2

Po tom co sa tam stalo by som tam nešla ani zadarmo, očividne sa o to poriadne nestarajú keď sa stal ten prípad s amebou.

@anonym_b066c2 Kto chce pôjde ,kto nechce nepôjde .

samuelfk
21. júl 2025

@anonym_autor Za mňa super cena. My chodíme s priateľkou do tropikalnych bazenov v Kielcach a v prepočte to na deň vychádza na osobu cca 30€. Ale nesťažujeme si, z času na čas to rozhodne stojí za to.

spongebob1
21. júl 2025

@anonym_autor Kava je vzdy v IT lacna, ale pri nej Taliani nestoja hodinu. 10 min a idu. Pre zmenu zaplatis za usadenie, prestretie, co je u nas v cene.

anonym_146ce2
21. júl 2025

proste srdcovka 🤣 aj keby neviem aké toxické organizmy tam plávali …

autor
21. júl 2025
@spongebob1

@anonym_autor Kava je vzdy v IT lacna, ale pri nej Taliani nestoja hodinu. 10 min a idu. Pre zmenu zaplatis za usadenie, prestretie, co je u nas v cene.

@spongebob1 Áno viem viem..Veď preto bolo aj Taliansko ptr nás vždy dosť drahé, ale zase vždy lepšie sko Chorvátsko. A tie ceny sa už dorovnali a aj s tým čo di účtujú. A sme prekvapení si bo väčšine podnikov čo sme boli ani neúčtovali.A myslím aj vo veľkých mestách. Asi sme mali šťastie. Ake vždy muž nechal ako sa má.

anonym_d98e2c
21. júl 2025

Ja si myslim ze to je tym, ze su to take sezonne zariadenia a naklady su vysoke..
my mame taky mini wellness v meste a tie naklady sa kazdou sezonou neskutocne zvysuju. Jedna vec je byt nenazrany a potom druha to robit zadarmo…hore isli nie len energie, najmy ale aj ceny oprav a materialu, tovaru..
je to neumerne na slovenske platy ale ak by sa na to vsetci vysrali tak by sme asi mohli chodit len na jazera sa kupat 😆

mimixxxx
21. júl 2025

V rakúsku v jednom malom meste 3 e . Dospelý aj dieta od 6 rokov na celý deň. Ale asi štat to musí podporovať..

mimixxxx
21. júl 2025

Inak v Štúrove bolo 18e, už v máji. Ta cena nesúvisí s tým co sa stalo.

paris1813
21. júl 2025

@anonym_autor ja pri týchto cenách nechápem prečo kúsok za hranicami majú nižšie ceny . Také Poľsko , nižšie ceny + ponúkajú za tu cenu omnoho viac . Toto by ma veľmi zaujímalo , či pen slovenskí " podnikatelia " potrebujú rýchlo zbohatnúť .

adretti
21. júl 2025

Ceny zvỳšil štát s výšením sadzby DPH z 10% na 23%!!!!

manamani1
21. júl 2025
@anonym_b48311

@anonym_b48311 som zo Sturova preto sa nebojim reagovat,tie ceny co su tu nemaju nic spolocne s kupaliskom co bolo zavrete!

manamani1
21. júl 2025
@anonym_b066c2

@anonym_b066c2 vy ste riadna ameba akoze nehnevajte sa tak ostante doma za 4 stenami nechodte ani na ulicu lebo teraz ide na na cholera aby ste sa nenakazili

anonym_83dfdd
21. júl 2025

U nás v meste trápne malé kúpalisko, čo má tuším jeden tobogan 15 eur na osobu. Takže tých 18 nie je až tak veľa. Mne skôr odpálilo dekel z cenníka Tatralandie. Chcela som tam vziať dcéru. Keď sme tam boli naposledy pár rokov dozadu, tak 20 e na osobu. A teraz že 39 dospelý a 29 dieťa. No nechápem kam toto speje.

autor
21. júl 2025
@paris1813

@anonym_autor ja pri týchto cenách nechápem prečo kúsok za hranicami majú nižšie ceny . Také Poľsko , nižšie ceny + ponúkajú za tu cenu omnoho viac . Toto by ma veľmi zaujímalo , či pen slovenskí " podnikatelia " potrebujú rýchlo zbohatnúť .

@paris1813 Treba sa spýtať Ficka .

Strana
z2