Zvýšenie cien v Štúrove
Tie ceny sú už poriadne vysoké, od vlani opäť zdvihli ceny.
Vstupné 18 €dospelý +3 € parkovanie.
Išli sme 4 dospelý, hneď riadna pálka. Plus predražené jedlo, nspohe3,káva. Uff veď v Taliansku je už lacnejšie.
Ale bolo fantasticky. To sa musí uznať.
Je to proste srdcová záležitosť.
straty musí niekto nahradiť. či im stratu preplatí hygiena alebo štát? sezóna sa kráti.
Este vadas dobre, ale aj u nas v meste kde je plno spoluobcanov 15€
vstupné 18, parkovanie 3 a smrteľná améba grátis 😉
vstupné 18, parkovanie 3 a smrteľná améba grátis 😉
@o__o No veď toto..všade je už vysoké stupné.
@zuzanka.zuzu Ale no zase preháňať netreba.
@anonym_autor nebudem podporovat nenazrancov. a mali straty ved boli par tyzdnov zatvoreny
@anonym_b48311 Áno viem..no čo uz3.Na Slovensku je všade tak..pamätám keď sme boli pár krát s deťmi v Tatralandii aj Bešeňovej. Nikdy viac a Vadaš je 30 rokov naša srdcovka.
@anonym_autor u nás v dedine 16,50 ak chceš aj to tobogánik a viac bazénov, bez je vstupné 11 € ale to je iba pár bazénov službami na míle vzdialené od Štúrova.
Taka slovenska klasika. Aj keby si 50e pytali tak slovac povie no co uz a vytiahne penazenku.
Ale aj inde sa predražuje, čo sa vrátili z Chorvátska, tak vraveli, že ceny a rôzne poplatky zvýšené.
No ved a co čakáme, ved všetko je drahšie, a nie len vadas zdrazilo ale aj ostatné kúpaliska. Choďte do Senca, tam sú mega ceny.
Taka slovenska klasika. Aj keby si 50e pytali tak slovac povie no co uz a vytiahne penazenku.
@anonym_8966f1 aká Slovenská klasika? Myslíš ze len na sk sa chodí na kúpaliská?
@anonym_8966f1 aká Slovenská klasika? Myslíš ze len na sk sa chodí na kúpaliská?
@bielasovicka stojis si na kabli? Slovenska klasika som myslela ze si aj nasrat na hlavu nechame a aj tak zacvakame. Najdrahsi pomer cena/vykon a my to furt tolerujeme.
tak ja tam teda nechodim, mam ine srdcovky, ale cele SK je poriadne predrazene, to je fakt.
@anonym_autor u nás v dedine 16,50 ak chceš aj to tobogánik a viac bazénov, bez je vstupné 11 € ale to je iba pár bazénov službami na míle vzdialené od Štúrova.
@anonym_aec782 Booze neverím kam to Slovensko už speje.Ved jasne aj my sme sa zhodli, že máš tam všetko tak ma celý deň-budiš.Ale tie ceny jedál na Slovensku na kúpaliskách aj iných turistických či zábavných parkoch hrôza.
Ale aj inde sa predražuje, čo sa vrátili z Chorvátska, tak vraveli, že ceny a rôzne poplatky zvýšené.
@petronelag Áno počula som .Teraz sme sa vyrovnali cenami v obchodoch Taliansku .Dokonca sne navštívili veľa podnikov kfe káva aj pizza bola lacnejšia.Kava IT od 1,20 síce tá ich mini,ale niekde si už ani neúčtovali automaticky tringelty.
Po tom co sa tam stalo by som tam nešla ani zadarmo, očividne sa o to poriadne nestarajú keď sa stal ten prípad s amebou.
Po tom co sa tam stalo by som tam nešla ani zadarmo, očividne sa o to poriadne nestarajú keď sa stal ten prípad s amebou.
@anonym_b066c2 Kto chce pôjde ,kto nechce nepôjde .
@anonym_autor Za mňa super cena. My chodíme s priateľkou do tropikalnych bazenov v Kielcach a v prepočte to na deň vychádza na osobu cca 30€. Ale nesťažujeme si, z času na čas to rozhodne stojí za to.
@anonym_autor Kava je vzdy v IT lacna, ale pri nej Taliani nestoja hodinu. 10 min a idu. Pre zmenu zaplatis za usadenie, prestretie, co je u nas v cene.
proste srdcovka 🤣 aj keby neviem aké toxické organizmy tam plávali …
@anonym_autor Kava je vzdy v IT lacna, ale pri nej Taliani nestoja hodinu. 10 min a idu. Pre zmenu zaplatis za usadenie, prestretie, co je u nas v cene.
@spongebob1 Áno viem viem..Veď preto bolo aj Taliansko ptr nás vždy dosť drahé, ale zase vždy lepšie sko Chorvátsko. A tie ceny sa už dorovnali a aj s tým čo di účtujú. A sme prekvapení si bo väčšine podnikov čo sme boli ani neúčtovali.A myslím aj vo veľkých mestách. Asi sme mali šťastie. Ake vždy muž nechal ako sa má.
Ja si myslim ze to je tym, ze su to take sezonne zariadenia a naklady su vysoke..
my mame taky mini wellness v meste a tie naklady sa kazdou sezonou neskutocne zvysuju. Jedna vec je byt nenazrany a potom druha to robit zadarmo…hore isli nie len energie, najmy ale aj ceny oprav a materialu, tovaru..
je to neumerne na slovenske platy ale ak by sa na to vsetci vysrali tak by sme asi mohli chodit len na jazera sa kupat 😆
V rakúsku v jednom malom meste 3 e . Dospelý aj dieta od 6 rokov na celý deň. Ale asi štat to musí podporovať..
Inak v Štúrove bolo 18e, už v máji. Ta cena nesúvisí s tým co sa stalo.
@anonym_autor ja pri týchto cenách nechápem prečo kúsok za hranicami majú nižšie ceny . Také Poľsko , nižšie ceny + ponúkajú za tu cenu omnoho viac . Toto by ma veľmi zaujímalo , či pen slovenskí " podnikatelia " potrebujú rýchlo zbohatnúť .
Ceny zvỳšil štát s výšením sadzby DPH z 10% na 23%!!!!
@anonym_autor nebudem podporovat nenazrancov. a mali straty ved boli par tyzdnov zatvoreny
@anonym_b48311 som zo Sturova preto sa nebojim reagovat,tie ceny co su tu nemaju nic spolocne s kupaliskom co bolo zavrete!
@anonym_b066c2 vy ste riadna ameba akoze nehnevajte sa tak ostante doma za 4 stenami nechodte ani na ulicu lebo teraz ide na na cholera aby ste sa nenakazili
U nás v meste trápne malé kúpalisko, čo má tuším jeden tobogan 15 eur na osobu. Takže tých 18 nie je až tak veľa. Mne skôr odpálilo dekel z cenníka Tatralandie. Chcela som tam vziať dcéru. Keď sme tam boli naposledy pár rokov dozadu, tak 20 e na osobu. A teraz že 39 dospelý a 29 dieťa. No nechápem kam toto speje.
@anonym_autor ja pri týchto cenách nechápem prečo kúsok za hranicami majú nižšie ceny . Také Poľsko , nižšie ceny + ponúkajú za tu cenu omnoho viac . Toto by ma veľmi zaujímalo , či pen slovenskí " podnikatelia " potrebujú rýchlo zbohatnúť .
@paris1813 Treba sa spýtať Ficka .