Ako zabezpečiť zatemnenie miestnosti na dovolenke?
Ahojte maminky,prosim ma niekto na predaj alebo pozicanie prenosny zatemnovaci zaves? Alebo ako vyriesit na dovolenke zatemnenie miestnosti aby deti nevstavali s vychodom slnka? 😄
ahoj, nemam sice na predaj, ale poradim ti, ze okrem zavesu dobre sluzi aj taky hruby zimny sal, idealne siroky, ja ho pouzivam na balkonove dvere v spalni, na okne mam ten zatemnovaci, ale balkon by mi nepokryl. instagramovy profil spinkajbabo predava tieto zavesy, ja mam odtial.
ahoj, nemam sice na predaj, ale poradim ti, ze okrem zavesu dobre sluzi aj taky hruby zimny sal, idealne siroky, ja ho pouzivam na balkonove dvere v spalni, na okne mam ten zatemnovaci, ale balkon by mi nepokryl. instagramovy profil spinkajbabo predava tieto zavesy, ja mam odtial.
@jomarch Ahoj a prosím ťa s tým závesom od spinkajbabo si spokojná? Dobre to drží na okne? A asi to nevieš nejako tak umiestniť, aby sa s tým dalo aj vetrať, či? Nedávno som to pozerala a váham, či kúpiť… Ďakujem 🙂
Kolko maju deti rokov? Nenaucili by sa pouzivat masku na oci? My bez masky ani na krok...
existujú elektro statické fólie na okno, vystrihneš potrebný rozmer a priložíš na sklo, držia sa tam sami, nepotrebuješ nič lepiť
@jomarch Ahoj a prosím ťa s tým závesom od spinkajbabo si spokojná? Dobre to drží na okne? A asi to nevieš nejako tak umiestniť, aby sa s tým dalo aj vetrať, či? Nedávno som to pozerala a váham, či kúpiť… Ďakujem 🙂
@jazula vies co ano, je to podla mna fajn vec, najma to ze je prenosny a pomerne lahko instalovatelny (na niektorych povrchoch prisavky horsie drzia). vetrat pod nim neviem. vetram prave tymi balkonovymi dverami. my mame aj externe zaluzie, ale su uz za zenitom a prepustaju vela svetla.
Ja som používala najväčšie čierne vrece na odpad - zastrčila som ho zvrchu (otvoríš ventilačku, zasunieš okraj, zavrieš. Fungovalo perfektne a náklady minimálne 😊
My máme také veľké ľahké čierne rolety z Ikey, čo sa dajú prilepiť hore na okno.
@ninan2 das link plis?
@ninan2 das link plis?

alobal, ten ti aj sam od seba na skle drzi