Ako zabrániť chorobám pred dovolenkou s deťmi?
Ahojte, ideme po skoro 10r na dovolenku k moru. Prvý krát so synom. Všetko zaplatené, dovolenka je o tri týždne. Mala som v pláne týždeň pred nechodiť už na ihrisko a do kolektívu ale v okolí sa vyskytol čierny kašeľ a kiahne. Tie majú dlhú inkubačná dobu. Neboli sme priamo s nikým nakazeným ale s deťmi čo boli s nakazenými a môže im choroba prepuknúť (kiahne sú najinfekcnejsie ešte pred prvou vyrazkou). Mne je až zle z toho že by sa nám toto malo stať. Čo spraviť aby syn nedostal ? Už samozrejme budeme mimo deti dovtedy ale ak sa nakazil včera tak to akurát prepukne pred dovolenkou
@kristinka92 a o akú chorobu išlo ? Máme 100% poistenie storna ale aj tak sa bojím. Aj či by to ozaj vrátili ak by bolo choré napr len dieťa
Mala si dat syna zaočkovať minimálne.
Stále môžeš. Minimálne o starosť menej s kiahnami
Nemusíš sa báť. Pokiaľ máte poistené storno, peniaze vrátia. S chorobami nič neurobis. My sme za 13 rokov stornovali kvôli chorobe 1x. Chodíme viac krát do roka. Nemysli na to. Čo bude, to bude. Hlavne, že ste poistení
@martinka13 ďakujem táto štatistika mi celkom pomohla 😅 ja som taký stresator za všetko. Že budem tŕpnuť v strese celý čas do dovolenky či náhodou..
Ja ti plne rozumiem. Ja som tiez vzdy v strese pred kazdou dovolenkou 😅 tiez si platime storno, ale tak clovek sa tesi a potom bum…
Toto mám vždy. Tento stresicek pred cestou. Či akurát tesne pred alebo na sa niečo nestane. A to cestujeme každý mesiac aspoň raz. Aj sa nám už stalo. Naposledy sme všetci 🤮💩 po ceste a potom sa mi vo vegas syn 🤮🤮, dva dni mu bolo zle. Aj teraz, budúci pondelok letíme na poznavacku, kde sa vela chodí a ja som si včera zvrtla členok tak, že ho mám dvojnásobný 🙊. To je život 🤷♀️
Keď boli malí, vždy niečo mali pred cestou.
Poznám to.... Som presne taká istá. Teraz, keď deti podrástli je to už trochu lepšie.
Aj my vela cestujeme a ja stale stresujem, davam im imunoglukan, niekedy sa posledné dni vyhybam kolektivu event.nosim rusko 😁 a mam stale kopec liekov zabalených, ale väčšinou nieco chytia dva dni pred odchodom, ale take slabe sople alebo tak,ze sme nevynechali zatial ziaden výlet/ dovolenku. Ale proti kiahniam su zaockovani, to som stresovala rok co rok inak.

my sme tak rušili práve dovolenku 2dni pred odchodom 🙄máte to poistené? bohužiaľ s tými detskými chorobami nespravis nič.. tiež som nechodila do detských kolektívov a predsa