icon

Autom do Bulharska?

berilka
7. jún 2018
berilka
autor
7. jún 2018

@berilka - ahojte dievčatá, poprosím vás o rady a skúsenosti ohľadom cesty do Bulharska, trasu - kadiaľ najlepšie cestovať, či cez Rumunsko, či cez Srbsko. vďaka 🙂

doly7
7. jún 2018

@berilka Toto je tazka rada a zaroven aj odpoved.Mas na vyber Srbsko dialnicou ,Rumunsko aj s pozorovanim prirody na preskacku dialnica a obyc.cesta.Mam tadsej to rumunsko,ale netvrdim,ze to je to naj.Mozno len sila zvyku,ze Transfagasras a Transalpina maju pre mna cosi do seba,ale to neznamena,ze zavrhujem cestu srbskom.Je to vyslovene o style cestovania.Ja monotonnu dialnicu nemusim,tak radsej to rumunsko.

berilka
autor
7. jún 2018

Doly ďakujem, ani ja monotónnu dialnicu nemusím, ak máš - poznáš konkrétnu trasu cez Rumunsko kade doporučuješ do Pomoria?

doly7
7. jún 2018

Pozri nechcem nikoho predviedcat o najidealnejsej ceste je to fakt na Vas.Ja chodim do obzoru tak,ze ideme skor na Varnu a sever BG.U Teba je otazne hlavne odkial vyrazas.Ludia z vychodu idu na Oradeu,ja od Bratislavy idem RO na Nadlack a s tredom Rumunska na Arad,Devu,Sibiu,Raminicu Valcea,Pitesti ,obchvat Bucutesti a smer Giurgiu a Ruse,ale je aj juzna cesta ked ides smer Burgas tak na Sofiu,ale tu cestu nepoznam ja len ten stred na Varnu,ale urcite sa tu niekto najde co Ti poradi.Odporucam este dve ceske stranky orbion.cz a najih.cz.Tam uz sa zorientujes tiez su tam ludia znaly ciest a problemov ohladne bg.

mike_bassett
7. jún 2018

Do Bulharska som autom išiel raz, a to cez Srbsko. Najväčším problémom tej cesty bolo čakanie na hraniciach s Maďarskom a Bulharskom. Najkratšie bolo čosi cez hodinu, najdlhšie však vyše 6 hodín. Preto by som osobne skúsil cestu cez Rumunsko.

adriana120
7. jún 2018

@berilka My sme boli minuly rok s autom cez srbsko bolo to super az na tie hranice kde sme stali aj viac ako 4 hod. ale mne a detom sa to pacilo velmi okrem priatela ten uz o tom nechce pocut ze radsej s lietadlom 🙂

doly7
7. jún 2018

To je diskutabilne tie cakacky a loteria.Ja cez RO az do Bg 70 min spolu vetky hranice plus most Ruse.

bg2014
7. jún 2018

@berilka nic v zlom ale presne takato tema tu uz je, autom do bulharska a ty otvoris taku istu este raz, a tam mas popisane vsetko ohladom cesty