Býva v septembri ešte teplo v Grécku?
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť? Chceli by sme ísť na dovolenku, pravdepodobne Grécko. Keďže mame 2 deti, 5 rovný a druhý 5 mesačný, tak by sme chceli v septembri. Býva vtedy ešte pekne, teplo? Aj more? Je lepšie objednať niečo teraz, keď sú ešte zľavy alebo budú potom na poslednú chvíľu lepšie ceny? Vopred Dakujem 😊
Hlavne si pozri, dokedy nase CK organizuju zajazdy. Aby sa Ti nestalo, ze v termine, ked budes chciet ist uz ponuka nebude ziadna. Mimo sezony (napriklad koncom septembra) moze byt napriklad menej atrakcii otvorenych alebo restauracii v danom letovisku. Ci budu lepsie ceny Ti nevie povedat nikto, lebo teraz uz do last minute zliav ide dost malo hotelov, vacsinou sa vypredaju uz predtym.
@mirkasan Ahoj,v septembri je už pekne vyhriate more a počasie býva stabilné.
Najväčšie zľavy už dávno skončili, takže najlepšie hotely už budú rezervované.
Ale prišiel mi práve mail od Koala tours, že majú tento týždeň akciu - niektoré hotely v Grécku v akcii -50%,tak popozeraj, či ťa tam niečo nezaujme.
My sme boli minulý september (15.-22.) na Rodose a bolo parádne, tam ešte úplne leto
@mirkasan urcite je super ist do Grecka v septembri. Pocasie je teple, more vyhriate, nie je tam taka plnka ako cez prazdniny a aj ceny su nizsie.

@mirkasan teplo určite bude, toho by som sa nebála... kedy objednávať neporadím, my CK vôbec nevyužívame, všetko si riešime samy, lebo my nie sme veľkí plánovači a často sa nám stane, že sa rozhodneme zo dňa na deň...