Dovolenka na Sardínii alebo Južný Cyprus v Máji 🤪
Zdravím má niekto skúsenosti prosím? Ďakujem
@sunchine akože krásne pláže, ale veľmi drahá. Takze preferujem grécke ostrovy
@anonym_34a71a ano, draho, pre 5 nás vyšlo na cca 6000 eur,Plus strava a letenky,10dni.
@sunchine vrelo odporucam - skvela destinacia, krasne more - Karibik Europy a pekne mestecka. Obisli sme si pozicanym autom cely ostrov za 8 dni, kazdy den ine ubytko s ranajkami, strava v restikach, plavba lodou po Costa di Orosei, na konci septembra (vzduch cca 30st, voda nahriata na 26st). Pre 2 osoby 1900 eur.
My chodíme už bez cestovky je to oveľa lacnejšie 😇
@anonym_34a71a sú ozaj tie pláže také krásne ako na fotkách prosím?
@sunchine áno sú, niektoré sú chránené, ale za tie ceny? Uprednostňujem grécke Ostrovy
@anonym_34a71a sú ozaj tie pláže také krásne ako na fotkách prosím?
@sunchine Su ale je tam plno . Plus na tie najkrajsie sa da dostat iba po mori kde si pozicas cln prides tam skasne si ta plazmajster za parkovanie , prestane ta to bavit kukat sa na tie davy a pocuvat cudzie kecy , ides na inu plaz za dalsim plazmajstrom atd.....
Tu na koníku som minule čítala, že na tých krásnych plážach za lehátka také nehorázne sumy dali, že som si celú Sardíniu definitívne rozmyslela. Toľko nedám ani omylom a ísť na Sardíniu a ležať iba na hotelovej pláži, to ma neláka. Ale na fotkách vyzerá teda nádherne.
@anonym_34a71a Ktoré napríklad?
áno, Sardínia je drahá, ale prekrásna, pobrežie aj vnútrozemie
Inak na Sardinii dobre funguje aj verejna doprava.
Sardínia je dosť drahá ale more krasne, priezračné a teplučké. Boli sme v auguste. Už ráno o 9.00 sme sa kupali v mori a to ja nevlezem ani do bazena, pokial nemá voda apom 30°C
Nam satur nacenil sardiniu v juli 1 tyzden pre styroch(iba ranajky)20.060 eur. No nekup to.... oni maju novu politiku obmedzenia turistov
My chodíme už bez cestovky je to oveľa lacnejšie 😇
sardinia nie je draha, toboz v maji. Nevidim ani nikde napisane ze autorka musi lezat na lezadlach pod slnecnikom. My sme asi nikdy este nelezali na platenych. Vacsina apartmanov ma svoje erarne ktore mozu hostia vyuzivat.. Inak kvoli teplote mora by som volila Cyprus, predsa len maj je este velmi skoro na vyhriate more
Sardinia bola drahá no my sme sa už cenami dorovnali ktorejkoľvek exotickej krajine vrátane Seychell a Maldiv...nerátam teraz dovolenku cez cestovku ale na vlastnú päsť...obe krajiny maju krásne more. Sardinia je moje TOP. Kúpať sa bude dat určite na Cypre v maji. Inak my takisto v maji planujeme juzny Cyprus 😊 . Včera mi akurát vybehlo...
6000€ za Cyprus?? 🤦🏼♀️ Minuly rok sme tam boli 2x. Raz severný raz južný. April a začiatok júna. Letenky stoja do 100€ na osobu a hotel asi 600€ … Na Sardínii sme boli potom v Auguste. La Pelosa. Ceny podobne ale strašne preplnené. Kde chodíte na tie sumy … To toľko platia ľudia za zájazdy v cestovkách? … šialené ..
@sunchine ahoj, my sme boli minulý rok na konci mája na Cypre a more už malo nádherných 26 stupňov. Celá dovolenka pre troch na desať dní aj s požičaním auta na celý čas nás vyšla na 2500 eur. Ale letenky som objednávala už na začiatku roka a taktiež aj ubytovanie. V septembri sme tam boli znova na týždeň a tento rok ideme opäť na konci mája. Letenky kupujem už teraz. A inak dve lehátka a jeden slnečník na celý deň na akejkoľvek pláži na Cypre stojí 7,5 eur. Je to nariadené vládou.
Tu na koníku som minule čítala, že na tých krásnych plážach za lehátka také nehorázne sumy dali, že som si celú Sardíniu definitívne rozmyslela. Toľko nedám ani omylom a ísť na Sardíniu a ležať iba na hotelovej pláži, to ma neláka. Ale na fotkách vyzerá teda nádherne.
@anonym_9008dd My sme platili 45€ za 2 lehatka a slnečník asi v tretej rade … v prvej boli ešte drahšie 🙈
Sardinia bola drahá no my sme sa už cenami dorovnali ktorejkoľvek exotickej krajine vrátane Seychell a Maldiv...nerátam teraz dovolenku cez cestovku ale na vlastnú päsť...obe krajiny maju krásne more. Sardinia je moje TOP. Kúpať sa bude dat určite na Cypre v maji. Inak my takisto v maji planujeme juzny Cyprus 😊 . Včera mi akurát vybehlo...
@nicicka my sme v Ayia Napa práve teraz
V máji určite Sardínia nie bola som dvakrát posledný v Júni a bolo pri mori chladno fúkal silný studený vietor. Bola som aj na Cypre tak jednoznačne pri skoršom dátume odporúčam Cyprus.
.
sardinia nie je draha, toboz v maji. Nevidim ani nikde napisane ze autorka musi lezat na lezadlach pod slnecnikom. My sme asi nikdy este nelezali na platenych. Vacsina apartmanov ma svoje erarne ktore mozu hostia vyuzivat.. Inak kvoli teplote mora by som volila Cyprus, predsa len maj je este velmi skoro na vyhriate more
@anonym_032ae7 erarne lehatka a slnecniky na plazi? Kde konkretne?
Boli sme zaciatok juna na sardinii. Dvaja dospeli a dvojrocny. Vyslo nas to na tyzden za 1500€ aj so stravou. Mali sme pozicane auto, byvali v apartmane, raz denne sme jedli vonku, zvysok sme si pripravovali sami. Ja odporucam. Voda nebola tepla ako caj, ale uplne normalne sme sa kupali.
My sme boli Cyprus, bez cestovky, letenky sa da daju zohnat cez nizkonakladovku. Dve rodiny sme si prenajali vilku s bazenom a vyslo nas to celkom lacno, aj jedno vacsie auto sme si prenajali a pocestovali cele pobrezie aj kusok hor. Ale teda co da tyka toho kupania - boli sme v strede maja, voda v bazene na dome bola uplne studena, deti tam vydrzali len chvilu. A nam aj sprchlo vtedy. Voda v mori bola taka, ze dalo sa zaplavat, ale nejake dlhe clapkanie to tiez nebolo. V plytsej vode sa deti vyhrali (hlavne na tej Nissi beach) ale hlbsie v mori to bolo studene (mame radsej teplejsie more). Teplota vzduchu bola ok v tom mesiaci. Ak by som sla znova tak mozno radsej jun alebo september.
6000€ za Cyprus?? 🤦🏼♀️ Minuly rok sme tam boli 2x. Raz severný raz južný. April a začiatok júna. Letenky stoja do 100€ na osobu a hotel asi 600€ … Na Sardínii sme boli potom v Auguste. La Pelosa. Ceny podobne ale strašne preplnené. Kde chodíte na tie sumy … To toľko platia ľudia za zájazdy v cestovkách? … šialené ..
@anonym_216f1a september 2025, 2 osoby, 10 dní, južný Cyprus - Pafos, letenky, ubytko, jedlo, vreckové , vstupy do pamiatok, 1 500 €.
Či už v máji bude dosť teplo neviem, teraz tam mali o dosť horšiu zimu ako minulé roky, povodne, sneženie, búrky. Ležanie na piesku zadarmo, slnečník a 2 lehátka 7.50€ na deň,/ jednotná cena štátu , ( že 70 € 🤮)