icon

Dovolenka: Španielsko, Taliansko alebo Portugalsko

loyda
Včera o 19:04

Ahojte, hľadám osobné skúsenosti. 🙂 chceme ísť letecky, preferujeme tieto tri krajiny, máme 8 ročné dieťa.

Podmienka - All inclusive, lebo mama si chce oddýchnuť hlavne od varenia a muž a dieťa sú hladní každé tri hodiny 🙂 more v pešej dostupnosti so vstupom, ktorý zvládne aj dieťa 🙂 a úplne ideálne, ak by to nebolo len o ležaní na pláži, ale aby boli v blízkosti aj nejaké miesta na výlety a nákupy pre babky🙂

Poraďte prosím buď nejaky konkrétny hotel, alebo aspoň lokalitu. Tieto krajiny nemáme vôbec prechodene (ak nerátame futbalové štadióny) 🙈 resp. Skúsite nás nasmerovať možno aj nejako inak, ale zapadoeuropsky?🙂

Veľká vďaka🙂

biba_18
Včera o 19:37

portugalsko a španielsko studené more. taliansko hafo turistov. čo preferuješ?

deedol
Včera o 19:42

odporucam pozriet ostrovy. portugalsko je za mna skor poznavacka, more studene (atlantik). spanielsko pevninske dole takisto pomerne chladne more, hore okolo barcelony lepsie. malorka pre deti uplne super, krasne plytke more, vyssie ceny. sardinia a sicilia lacnejsie, tiez vhodne pre deti. sever talianska by som nesla, tam je plnka a more nie je take pekne.

jaja20
Včera o 19:48

@loyda Ahoj, odporúčam ti napríklad Mallorku, hotel Hipotels mediterraneo club, Ibizu h. Insotel Tarida Beach resort, aj na Formentere a Menorce sú super pláže, z Talianska Sardínia, Sicília, Kalábria, tam všade sú krásne pieskové pláže s pozvoľným vstupom do mora a v mestečkách bývajú trhy, kde sa babky môžu realizovať 🙂 Hotely tam konkrétne Sentido Orosei, Serenusa Village a Falkensteiner.
V Portugalsku som bola len na Kapverdách.

loyda
autor
Včera o 19:50
@jaja20

@loyda Ahoj, odporúčam ti napríklad Mallorku, hotel Hipotels mediterraneo club, Ibizu h. Insotel Tarida Beach resort, aj na Formentere a Menorce sú super pláže, z Talianska Sardínia, Sicília, Kalábria, tam všade sú krásne pieskové pláže s pozvoľným vstupom do mora a v mestečkách bývajú trhy, kde sa babky môžu realizovať 🙂 Hotely tam konkrétne Sentido Orosei, Serenusa Village a Falkensteiner.
V Portugalsku som bola len na Kapverdách.

@jaja20 ďakujem, takto som si to predstavovala 🙂

jaja20
Včera o 20:16
@loyda

@loyda Ak by vám nevadil dlhší let a vyššie ceny, tak odporúčam aj Kanárske ostrovy. Bola som na Lanzarote, krásne pláže sú tam Playa Dorada a Playa Flamingo. Hľadaj ubytovanie blízko nich. Inde sú pláže s tmavým pieskom, čo sa mne osobne nepáči.
My sme bývali v hoteli Elba Lanzarote Royal Village. Aj nákupných možností je tam veľmi veľa.

anonym_6298c5
Včera o 20:37

Ty moj boh, toto je zas tema. Neviem co chcem, ale poradte mi.

jaja20
Včera o 20:43
@loyda

@loyda A ešte mi napadlo, že Fischer/ Kartágo má túto sezónu novinku, Španielsko Costa del Azahar a vyzerá to fajn, ale tam som osobne nebola. Len Costa de Almeria, ale to more pre deti neodporúčam, býva často búrlivé. Inak hotel bol krásny a kvalitný, Playa Capricho.

loyda
autor
Včera o 20:53
@jaja20

@loyda A ešte mi napadlo, že Fischer/ Kartágo má túto sezónu novinku, Španielsko Costa del Azahar a vyzerá to fajn, ale tam som osobne nebola. Len Costa de Almeria, ale to more pre deti neodporúčam, býva často búrlivé. Inak hotel bol krásny a kvalitný, Playa Capricho.

@jaja20 si perfektná, ešte raz vďaka, zajtra si to všetko popozerame 🙂

loyda
autor
Včera o 20:56
@anonym_6298c5

Ty moj boh, toto je zas tema. Neviem co chcem, ale poradte mi.

@anonym_6298c5 ty môj Boh, zase niekto, kto potrebuje komentovať, aj keď nemá čo povedať ;)
Keby som vedela kam chcem ísť, tak nezakladam tému. Prepáč, ak ti to nejako ublížilo, milý anonym. Ja žiaľ (a ani môj muž) nemám taký dar, že v neznámej krajine poznám všetky hotely a pomery 🙂