icon

Dovolenka v Bahraine

24. jan 2026

Prosím vás boli ste tam niekto? Rozmýšľam ze na ďalší rok by som išla. S deťmi cena vyskočila do nebies ale išla by som sama alebo s nejakou kamoškou však predsa s deťmi chodím kade tade a sama som nebola nikde asi 8 rokov? 😅 Tak budem troska sebecká. Naozaj je tam tak krásne ako ukazujú fotky z cestovky?, mate nejaké tipy triky ktoré vám v tejto krajine pomohli? Čomu sa vyhnúť? Mate nejaké osobne sebou urobene fotky pre inšpiráciu? Ďakujem 🥰

pribinak
24. jan 2026

Čomu sa vyhnúť? Ísť tam cez leto, sú tam horúčavy, takze skôr niekedy na jar alwbo jeseň

acer11
Autor odpoveď zmazal
anonym_89c534
24. jan 2026

@anonym_autor bola som sept/okt.v hoteli Vida hotel, vedla hotela Adress. Bola som so segrou, chceli sme si iba oddychnut a boli sme sklamane a skoncilo to az reklamaciou v Hydrotour, ktoru nam sice uznali, ale ta ciastka ktorou nam to kompenzovali bola smiesna. Neviem ani odkial zacat, sluzby nezodpovedali 5* hotelu, malokedy mal na vas personal cas, prip.aj zabudal, ked sme si nieco objednali, strava zodpovedala 3*, ak nie horsie (rozvarene lacne cestoviny, ktore sa trhali na vidličke a padali z nej), alebo keksovy zaklad kolaca, ktory bol tak tvrdy, ze ani nozikom sme neprerezali. Casto plna restauracia, cakalo sa niekedy pred nou, kym sa uvolni miesto. Z jedla sme sa vyhadzali (najskor mylna domnienka, ze zo slnka, ale vylucili sme to, nakolko chodime do emiratov kazdy rok, rovnaky opalovaci krem, rovnake slnko atd.a nikde nam nic nebolo, len tu, 3 dni sme sa hanbili chodit az na plaz, ked sme vylucili salaty a umyvanu zeleninu, zahadne to zmizlo z tela, takze nieco v strave bolo). Mimochodom tento problem mali aj ini a poculi sme ich na plazi, ako to rozoberaju tiez, ze nevedia z coho. Dalsia vec- stavebny ruch, ale taky, ze to sa o dovolenke ani neda povedat, najhorsie bolo striekanie farieb na altanky priamo na plazi, ktore vietor roznasal po vsetkych turistoch, o acetonovom smrade ani nevravim, sialene. S hydrotourom sme sa este pohadali aj preto, ze v inzerate uviedol, ze ma hotel 2 bazeny, frajeri dali fotku bazena susedneho hotelu, kam sa nedostanete a nasledne tvrdili, ze si stoja za tym, co v inzerate je, ale zvlastne ze po nasej reklamacii a ze to budeme riesit aj na SOI ta fotka bazena z webu hned zmizla 🙂 za mna toto vsetko jeden z najhorsich zazitkov, aky clovek na dovolenke moze mat...za nas nikdy viac Bahrain, vratime sa opat do Emiratov ako kazdy rok, vyslo nas to vzdy lacnejsie, ak ideme na vlastnu past a dostaneme ovela lepsi servis v 5* hoteli, bezpecnu stravu a celkovo vyssi standard.

martinka13
25. jan 2026

Boli sme pred 2 rokmi. Pokiaľ sa chceš len vyhriať na jeseň tak OK. Nič moc tam nie je. Osobne sme nemali žiadny problém ani s jedlom, ani s obsluhou. Hotel bol čistý. Za tie peniaze som viac nečakala. Stavebný ruch bol, ale nejako výrazne nás neobmedzoval. Druhýkrát by som tam už zrejme nešla. Jedine pozor na fakt, že koncom Novembra sa tam už neokúpeš. Teda mne bola voda už studená.

marca12
25. jan 2026

@anonym_autor Bahrain je este stale vo vystavbe. Takze sa ti moze lahko stat,ze budes cely tyzden pocuvat ruch z vedlajsich stavieb. Nemilu skusenost maju hlavne zeny. Viaceri sa stazovali,ze ich personal prehliada a ked si objednas alkohol,su az neprijemni. Turizmus tam este len zacina,tak vyzeraju aj tie sluzby. Dobre vyberaj,ked budes vyberat,aby si sa vyhla neprijemnostiam.

anonym_92e35e
25. jan 2026

Tiez som pocula, ze to nie je prave orechove a veru od ludi, co su financne za vodou, ze nikdy viac

oliverceky
25. jan 2026
@anonym_89c534

@anonym_autor bola som sept/okt.v hoteli Vida hotel, vedla hotela Adress. Bola som so segrou, chceli sme si iba oddychnut a boli sme sklamane a skoncilo to az reklamaciou v Hydrotour, ktoru nam sice uznali, ale ta ciastka ktorou nam to kompenzovali bola smiesna. Neviem ani odkial zacat, sluzby nezodpovedali 5* hotelu, malokedy mal na vas personal cas, prip.aj zabudal, ked sme si nieco objednali, strava zodpovedala 3*, ak nie horsie (rozvarene lacne cestoviny, ktore sa trhali na vidličke a padali z nej), alebo keksovy zaklad kolaca, ktory bol tak tvrdy, ze ani nozikom sme neprerezali. Casto plna restauracia, cakalo sa niekedy pred nou, kym sa uvolni miesto. Z jedla sme sa vyhadzali (najskor mylna domnienka, ze zo slnka, ale vylucili sme to, nakolko chodime do emiratov kazdy rok, rovnaky opalovaci krem, rovnake slnko atd.a nikde nam nic nebolo, len tu, 3 dni sme sa hanbili chodit az na plaz, ked sme vylucili salaty a umyvanu zeleninu, zahadne to zmizlo z tela, takze nieco v strave bolo). Mimochodom tento problem mali aj ini a poculi sme ich na plazi, ako to rozoberaju tiez, ze nevedia z coho. Dalsia vec- stavebny ruch, ale taky, ze to sa o dovolenke ani neda povedat, najhorsie bolo striekanie farieb na altanky priamo na plazi, ktore vietor roznasal po vsetkych turistoch, o acetonovom smrade ani nevravim, sialene. S hydrotourom sme sa este pohadali aj preto, ze v inzerate uviedol, ze ma hotel 2 bazeny, frajeri dali fotku bazena susedneho hotelu, kam sa nedostanete a nasledne tvrdili, ze si stoja za tym, co v inzerate je, ale zvlastne ze po nasej reklamacii a ze to budeme riesit aj na SOI ta fotka bazena z webu hned zmizla 🙂 za mna toto vsetko jeden z najhorsich zazitkov, aky clovek na dovolenke moze mat...za nas nikdy viac Bahrain, vratime sa opat do Emiratov ako kazdy rok, vyslo nas to vzdy lacnejsie, ak ideme na vlastnu past a dostaneme ovela lepsi servis v 5* hoteli, bezpecnu stravu a celkovo vyssi standard.

@anonym_89c534 do ktorych hotelov chodíte do UAE?

anonym_89c534
Včera o 06:32
@oliverceky

@anonym_89c534 do ktorych hotelov chodíte do UAE?

@oliverceky do Abu dhabi chodime, opakovane sa vraciame bud Rotana resort and spa na Saadyiat Island 5*, alebo Emirates Palace Mandarin oriental 6*. A kazda dofca s polpenziou na tyzden nas za tie roky vysla od 600-950/os. Vzdy podla aktualnej akcie a ceny letenky. (Pre poeovnanie, ked sme sli cez CK Hydrotour do toho Bahrainu, ten nas vysiel na 950/os, ale kvalita sa ani zdaleka neda porovnat).