Hľadáme spolucestujúcich do Bibione na dovolenku
Plánuje niekto ísť do Bibione tento rok ? My to v pláne máme a radi by sme sa pridali ku ďalej rodinke či u cesta bude veselšia aj samotná dovolenka. Deti máme vo veku 5,6,11,17,19.
Nájdeme?
je vas 7, naco potrebujete dalsich?
je vas 7, naco potrebujete dalsich?
@anonym_4f4d7d asi na to že z deťmi sa nedá baviť tak ako z dospelými máte pocit že deti sú aj ty najstarší? Ak sa nedá tak v pohode ved nikoho nenutim ja nechápem načo je dobré vôbec odpovedať na niečo o čo nemám záujem. Prežili sme iné roky sami z deťmi prežijeme aj teraz.
@anonym_autor to vážne pri tom počte vašich detí chceš ešte viac veselšiu cestu a dovolenku?😁
Myslím že o zábavu máte postarané a nikoho ďalšieho netreba.
No s piatimi detmi by som sa bal ze to tam cele prevezmete a my vas ani neprekricime.....
@martinmmartin máte pocit že ty dvaja najstarší sú dáke malé deti nekomentovat keď obavy načo. Nechápem
@anonym_4f4d7d asi na to že z deťmi sa nedá baviť tak ako z dospelými máte pocit že deti sú aj ty najstarší? Ak sa nedá tak v pohode ved nikoho nenutim ja nechápem načo je dobré vôbec odpovedať na niečo o čo nemám záujem. Prežili sme iné roky sami z deťmi prežijeme aj teraz.
@anonym_autor no gramatiku by ste spolu mohli prebrať. "tí najstarší" "s deťmi" a pod. A teda ja mám tiež deti v obdobnom veku a my si vystačíme sami. Rozprávame sa spolu stále. 5 detí máte a neviete sa spolu s nimi normálne rozprávať. Nechápem
@anonym_autor no gramatiku by ste spolu mohli prebrať. "tí najstarší" "s deťmi" a pod. A teda ja mám tiež deti v obdobnom veku a my si vystačíme sami. Rozprávame sa spolu stále. 5 detí máte a neviete sa spolu s nimi normálne rozprávať. Nechápem
@sasa1310 prosím vás neriešte moju gramatiku ani nič neriešte ako kto trávi čas. Dobre ?! Keď nechcete neriešte pekný večer .
Nechapem tie blbe komentare. To, ze ich je viac neznamena, ze cely rok budu len oni 7 ako rodina spolu, bez dalsich ludi. Ako keby deti, alebo rodicia nemohli mat kamaratov mimo rodiny.
Nechapem tie blbe komentare. To, ze ich je viac neznamena, ze cely rok budu len oni 7 ako rodina spolu, bez dalsich ludi. Ako keby deti, alebo rodicia nemohli mat kamaratov mimo rodiny.
@cimage super konečne niekto normálny čo vie písať k téme a vie sa aj vcítiť do iných. Čo v dnešnej dobe má každy len múdre dristi a nič k veci. Ešte raz ďakujem že sa aj niekto normálny našiel .
Určite niekoho nájdete.Pôsobíš veĺmi inteligentne a mimoriadne príjemne.

No s piatimi detmi by som sa bal ze to tam cele prevezmete a my vas ani neprekricime.....