icon

Hľadáme spolucestujúcich do Bibione na dovolenku

14. feb 2026

Plánuje niekto ísť do Bibione tento rok ? My to v pláne máme a radi by sme sa pridali ku ďalej rodinke či u cesta bude veselšia aj samotná dovolenka. Deti máme vo veku 5,6,11,17,19.
Nájdeme?

martinmmartin
14. feb 2026

No s piatimi detmi by som sa bal ze to tam cele prevezmete a my vas ani neprekricime.....

anonym_4f4d7d
14. feb 2026

je vas 7, naco potrebujete dalsich?

autor
14. feb 2026
@anonym_4f4d7d

je vas 7, naco potrebujete dalsich?

@anonym_4f4d7d asi na to že z deťmi sa nedá baviť tak ako z dospelými máte pocit že deti sú aj ty najstarší? Ak sa nedá tak v pohode ved nikoho nenutim ja nechápem načo je dobré vôbec odpovedať na niečo o čo nemám záujem. Prežili sme iné roky sami z deťmi prežijeme aj teraz.

anonym_2690e5
14. feb 2026

@anonym_autor to vážne pri tom počte vašich detí chceš ešte viac veselšiu cestu a dovolenku?😁
Myslím že o zábavu máte postarané a nikoho ďalšieho netreba.

autor
14. feb 2026
@martinmmartin

No s piatimi detmi by som sa bal ze to tam cele prevezmete a my vas ani neprekricime.....

@martinmmartin máte pocit že ty dvaja najstarší sú dáke malé deti nekomentovat keď obavy načo. Nechápem

sasa1310
14. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_4f4d7d asi na to že z deťmi sa nedá baviť tak ako z dospelými máte pocit že deti sú aj ty najstarší? Ak sa nedá tak v pohode ved nikoho nenutim ja nechápem načo je dobré vôbec odpovedať na niečo o čo nemám záujem. Prežili sme iné roky sami z deťmi prežijeme aj teraz.

@anonym_autor no gramatiku by ste spolu mohli prebrať. "tí najstarší" "s deťmi" a pod. A teda ja mám tiež deti v obdobnom veku a my si vystačíme sami. Rozprávame sa spolu stále. 5 detí máte a neviete sa spolu s nimi normálne rozprávať. Nechápem

autor
14. feb 2026
@sasa1310

@anonym_autor no gramatiku by ste spolu mohli prebrať. "tí najstarší" "s deťmi" a pod. A teda ja mám tiež deti v obdobnom veku a my si vystačíme sami. Rozprávame sa spolu stále. 5 detí máte a neviete sa spolu s nimi normálne rozprávať. Nechápem

@sasa1310 prosím vás neriešte moju gramatiku ani nič neriešte ako kto trávi čas. Dobre ?! Keď nechcete neriešte pekný večer .

cimage
14. feb 2026

Nechapem tie blbe komentare. To, ze ich je viac neznamena, ze cely rok budu len oni 7 ako rodina spolu, bez dalsich ludi. Ako keby deti, alebo rodicia nemohli mat kamaratov mimo rodiny.

autor
14. feb 2026
@cimage

Nechapem tie blbe komentare. To, ze ich je viac neznamena, ze cely rok budu len oni 7 ako rodina spolu, bez dalsich ludi. Ako keby deti, alebo rodicia nemohli mat kamaratov mimo rodiny.

@cimage super konečne niekto normálny čo vie písať k téme a vie sa aj vcítiť do iných. Čo v dnešnej dobe má každy len múdre dristi a nič k veci. Ešte raz ďakujem že sa aj niekto normálny našiel .

anonym_f0e94f
15. feb 2026

Určite niekoho nájdete.Pôsobíš veĺmi inteligentne a mimoriadne príjemne.