icon

Je bezpečné cestovať do Londýna s deťmi v lete?

Včera o 19:40

Išli by ste v lete s 10 ročným synom v situácii, co sa deje vo svete? Viem ze to nie je blízky východ ale aj tak sa obávam ľuďom úplne šibe same prepady,terorizmus ,bodanie nožom atd

anonym_241ccf
Včera o 19:44

Uvidíš ako sa bude situácia vyvíjať keď sa aktivujú spiace teroristické bunky. Musíš dať pozor do ktorých štvrtí pôjdeš.

niekto2hy
Včera o 19:44

@anonym_autor A preco nie?Pokial nebudes chodit do ,,zlych" stvrti,tak sa nemas coho bat.Poistenie si zaplatis.

autor
Včera o 19:47
@niekto2hy

@anonym_autor A preco nie?Pokial nebudes chodit do ,,zlych" stvrti,tak sa nemas coho bat.Poistenie si zaplatis.

@niekto2hy tak hlavne centrum a pamiatky mu chcem ukázať,poznám to tam, poistenie mi nepomôže pri terorizmu.atd....Aši som veľmi uzkostna, sama by som neriešila ale zodpovednosť za syna

martinmmartin
Včera o 19:54
@anonym_autor

@niekto2hy tak hlavne centrum a pamiatky mu chcem ukázať,poznám to tam, poistenie mi nepomôže pri terorizmu.atd....Aši som veľmi uzkostna, sama by som neriešila ale zodpovednosť za syna

@anonym_autor proti terorizmu ti ani doma nic nepomoze. Co ked vo vasom meste zrovna zorganizuje nejaky clovek co je presvedceny ze za vsetky jeho problemy mozu taky ako ty utok na kaviaren kde budete prave sediet? Ak budes v Londyne tak sa tomu elegantne uhnes

niekto2hy
Včera o 19:54
@anonym_autor

@anonym_autor Pozri,nieco sa Ti stat moze aj na Slovensku.. Vyhoda je ta,ze domov sa z UK mozes dostat okrem lietadla,aj autom,autobusom a vlakom.

haley7897
Včera o 20:07
@niekto2hy

@anonym_autor Pozri,nieco sa Ti stat moze aj na Slovensku.. Vyhoda je ta,ze domov sa z UK mozes dostat okrem lietadla,aj autom,autobusom a vlakom.

@martinmmartin
@niekto2hy ale tak reálne. Mate pocit, ze hrozba terorizmu je rovnaká na slovensku ako v Londýne? To ani omylom

@anonym_autor počkaj do leta ako sa bude všetko vyvíjať. Nielen kvôli zvýšenej hrozbe terorizmu.

autor
Včera o 20:09
@haley7897

@martinmmartin
@niekto2hy ale tak reálne. Mate pocit, ze hrozba terorizmu je rovnaká na slovensku ako v Londýne? To ani omylom

@anonym_autor počkaj do leta ako sa bude všetko vyvíjať. Nielen kvôli zvýšenej hrozbe terorizmu.

@haley7897 súhlas porovnávať napr PO a Londýn

haley7897
Včera o 20:12
@anonym_autor

@haley7897 súhlas porovnávať napr PO a Londýn

@anonym_autor absolútne neporovnateľné. Ale naozaj len počkať ako sa bude situácia vyvíjať a ako veľmi sa na nás súčasná situácia vo svete a jej dôsledky podpíše.

anonym_241ccf
Včera o 20:19
@haley7897

@anonym_autor absolútne neporovnateľné. Ale naozaj len počkať ako sa bude situácia vyvíjať a ako veľmi sa na nás súčasná situácia vo svete a jej dôsledky podpíše.

@haley7897 za Irán príde odplata, ľudia budú žiť v strachu

autor
Včera o 20:20
@anonym_241ccf

@anonym_241ccf uz žijú.. a hlavne ti nevinní

haley7897
Včera o 20:23
@anonym_241ccf

@anonym_241ccf ja sa o čosi viac u nas obávam nepokojov. Z viacerých dôvodov. Uvidíme ako sa všetko bude vyvíjať

anonym_6ba0db
Včera o 20:47

Tie prepady, bodanie je v Londyne bez ohladu na situaciu vo svete a vo velkom sa kradne aj v centre Londyna, nie len v "zlych" stvrtiach- hlavne mobily.

anonym_4901ea
Včera o 21:12
@anonym_6ba0db

Tie prepady, bodanie je v Londyne bez ohladu na situaciu vo svete a vo velkom sa kradne aj v centre Londyna, nie len v "zlych" stvrtiach- hlavne mobily.

@anonym_6ba0db bola som v Londyne minuly rok v lete, a ted mobily sme mali nonstop v rukach, ani naznak, ze by sa niekto chystal vytrhnut niekomu z ruky, a to sme boli kade tade v davoch, v metre po zotmeni, byvali sme v celkom spinavej stvrti, ja som sa tam citila uplne bezpecne, ale mozno sme mali stastie

anonym_599a04
Včera o 21:15

@anonym_autor vcera sme sa vratili zo zapadnej Europy.nebali sme sa

haley7897
Včera o 21:20
@anonym_4901ea

@anonym_6ba0db bola som v Londyne minuly rok v lete, a ted mobily sme mali nonstop v rukach, ani naznak, ze by sa niekto chystal vytrhnut niekomu z ruky, a to sme boli kade tade v davoch, v metre po zotmeni, byvali sme v celkom spinavej stvrti, ja som sa tam citila uplne bezpecne, ale mozno sme mali stastie

@anonym_4901ea bolo to šťastie. Uk, hlavne v Londýne je niekoľko organizovaných gangov ktore na objednávku kradnú mobily. Pokojne z ruky, na biku za bieleho dňa. Fakt nic výnimočné.

guudy
Dnes o 05:20

Londyn, september 2025, ziadne problemy. A to bol vtedy dokonca protest proti turistom/imigrantom. Normalne sme sa protestu vyhli a vsetko bolo ok.
Ja som tam bola sama. Plus v inej casti Londyna s vlastnym programom bolo moje 18 rocne dieta s 2 kamoskami. Londyn sme si uzili😊
Prestante sirit paniku.
Ako keby vam nemohli mobil ukradnut aj hocikde na Slovensku.

zunaf
Dnes o 05:59

Šla by som. Práve že nikto nevie, čo bude, treba ukázať deťom svet ak sa dá. ale napr. Ja sa v Európe cítim bezpečne, aj napriek tomu, že niekedy niekomu prepne. Ale tomu sa nedá vyhnúť a filozofia teroristov je práve šíriť strach z bežného fungovania.

renesance80
Dnes o 06:01

Do Londyna chodim bezne , mam tam rodinu , bezny zivot ako tu

anonym_d5828c
Dnes o 06:15
@haley7897

@anonym_4901ea bolo to šťastie. Uk, hlavne v Londýne je niekoľko organizovaných gangov ktore na objednávku kradnú mobily. Pokojne z ruky, na biku za bieleho dňa. Fakt nic výnimočné.

@haley7897 nie su tie gangy nasi spoluobcania z SK?

haley7897
Dnes o 07:02
@anonym_d5828c

@haley7897 nie su tie gangy nasi spoluobcania z SK?

@anonym_d5828c nie, ty rasistický anonym.

simsalabim
Dnes o 07:08

Do Londyna chodievam casto. Zazila som v Londyne indicent v metre, bolo to dost desive. Ale ak nejakym teroristom prepne, je jedno, ci je clovek v metre, v muzeu alebo obchodnom dome. Je fakt, ze sucasnej situacii sa riziko niecoho takeho zvysuje a ak bude cielom ublizit co najviac ludom, metro je obvzlast zranitelne. Ale... zivot treba zit. Byt obozretny a viac sa asi neda urobit. "Gangov" na ulici by som sa v Londyne nebala - ano, je znamy fakt, ze su skupiny, co sa zameriavaju na mobily, ale tu tiez plati - byt obozretny. Otocit sa s mobilom smerom k budove a nie k ceste, napriklad.

lucik194
Dnes o 07:17

predpokladam, ze dalsi troll ako 50% vsetkych tu tem a diskusii, klesa na MK navstevnost, tak sa snazia rozprudit debatu ......

za ostatne 2 tyzdne tu boli viacere debaty, nebojite sa cestovat tam a tam, kvoli tomu co sa deje vo svete..... resp. idete rusit dovolenky, chceme ist do Turecka, ale bojime sa.....
proste rozprudit debatu o Irane.

nechapem naco sirit paniku a pytat sa uz teraz? je marec, za 3,5 mesiaca bude situacia uplne ina, nikto nevie, ci horsia alebo lepsia...... naco sa s takymto niecim zapodievat 3,5 mesiaca dopredu?
fakt nechapem.

kup letenky ak su za dobru cenu, maximalne ich nechas prepadnut, ubytko aby bolo s co najdlhsich moznym stornom a ostatne budes riesit za pochodu.....
nic viac nic menej.

anonym_40c056
Dnes o 09:52

Bojíš sa ,tak nechoď
Ja by som nešla lebo na čo riskovať,
Pre mňa bezpečnosť je viac ako zážitok, ktorý až tak k životu nepotrebujem