Je možné letieť do Edinburghu z Bratislavy a späť do Viedne?
Ahojte, možno táto otázka bude pripadať niekomu smiešna, no letíme len 3.krat a prvé 2 sme šli raz z Bratislsvy a druhý krát z Viedne.
V máji by sme radi navštívili toto krásne mesto , na pár dni. Keby sme šli z Bratislavy, odlet je utorok a prílet by bol nedeľu. Keďže chceme kratší pobyt,leteli by sme utorok z Bratislavy ale naspäť by sme leteli piatok ráno do Viedne. Dokonca by vyšli aj lacnejšie letenky 😁
Otázka teda znie, či je to takto v poriadku, tam z BA a naspäť Viedeň, teda dve jednosmerne letenky 😊
Ďakujem.
Ďakujem 😘 upokojili ste ma, trochu som sa obávala, či nebude problém , ked su dvě jednosmerne letenky.
Mňa skôr zaujma, či netreba nejaké špeciálne víza do UK po novom roku, niečo som také počula..vďaka
Viete mi ešte poradiť, je tam nejaká lehota, čo sa týka platnosti cestovných pasov? Ako majú niektoré krajiny, že v deň odletu musí byt platný 3 mesiace, 6 mesiacov atd, neviem nájsť túto info, ďakujem.
@mirage ale ja som sa nic nepytala 😅 odpovedala som na otazku ci je nejaka lehota na platnost pasov… moja odpoved bola “doba pobytu” … co si autorka zle vysvetlila - pretoze otaznik tam nebol a ani nemal byt - a odpovedala ze ide na 4 dni… tak som svoju odpoved napisala este raz celou vetou… takze dakujem za poucenie, ale …

Je to ok a celkom bezne 🙂