Kam ísť namiesto Dubaja na Veľkú noc?
Ahojte, ti co ste mali plan stravit Velku noc v Dubaji, kam planujete miesto toho za teplom?
Vrátila som sa z Dubaja včera, budúci týždeň letím opäť. Ale teda pracovne. Ak sa obávate, tak napríklad my budeme na Veľkú noc na Tenerife. Pôjdeme do parkov (Loro a Siam), muž so svojim synom pôjdu na biky a na sopku, pochodíme pláže a kopce. Ak chcete ísť vyslovene do tepla a obísť prestupy na Blízkom východe, tak potom by som volila smer Karibik.
Teplo bude aj doma
@anonym_c5ac21 v apríli je aspoň 30 stupňov na SK?
Vrátila som sa z Dubaja včera, budúci týždeň letím opäť. Ale teda pracovne. Ak sa obávate, tak napríklad my budeme na Veľkú noc na Tenerife. Pôjdeme do parkov (Loro a Siam), muž so svojim synom pôjdu na biky a na sopku, pochodíme pláže a kopce. Ak chcete ísť vyslovene do tepla a obísť prestupy na Blízkom východe, tak potom by som volila smer Karibik.
@melanta a ako si vcera priletela a kam?
@melanta Karibik je dlhy let, mam mensie deti. Asi take naozajstne teplo s doletom 6hod nie je realne. Tenerife sme este neboli, popozeram, dakujem za tip
@melanta a ako si vcera priletela a kam?
@anonym_c5ac21 to nie je predmet tejto diskusie, ak chces rypat bez inde
@melanta Tak to chcem silne vidiet tu firmu, ktora niekho posle do rizikovej oblasti na sluzobku a tiez chcem vidiet teba, ako tam s usmevom na tvari letis zase - mimochodom presne akou linkou ? Poprosim datum tej sluzobnej cesty nazvy letisk odlet - prilet, nech si to overim.
@anonym_c5ac21 to nie je predmet tejto diskusie, ak chces rypat bez inde
@anonym_autor bez si kam chces ty mojko, pytas sa uplne primitivne kam za teplom, odpovedala som jasne ze ja mam doma teplo.
@anonym_c5ac21 v apríli je aspoň 30 stupňov na SK?
@zmrzlinka2021 sú zaspala dobu, keď sa tomu čuduješ? už roky v apríli začínajú upeky
@melanta Tak to chcem silne vidiet tu firmu, ktora niekho posle do rizikovej oblasti na sluzobku a tiez chcem vidiet teba, ako tam s usmevom na tvari letis zase - mimochodom presne akou linkou ? Poprosim datum tej sluzobnej cesty nazvy letisk odlet - prilet, nech si to overim.
@patrike Hanousek a spol🤣🤣🤣🤣
@zmrzlinka2021 sú zaspala dobu, keď sa tomu čuduješ? už roky v apríli začínajú upeky
@anonym_938a19 u nás v Bratislave nie
my nikam, budeme doma, ale kamoska bola teraz v egypte, druha je na cypre... ved je tolko moznosti 🙂
@patrike ty si z ministerstva, alebo akého kontrolného orgánu? alebo kvôli čomu máš takéto príspevky. Nezastávam sa ani pani čo tu písala že sa vrátila včera , ale nechápem ani teba prečo to píšeš.
Logicky opacny smer, cize Karibik. Dubaj ako ciel alebo prestup blokuje skoro vsetko.
Ja este cakam, ako sa to vsetko ukaze, kym sa to trochu upokoji...Radsej, ako niekde uviaznut.
@anonym_c5ac21 s Emirates z Dubaja do Viedne. Začalo včera letisko fungovať, v obmedzenom režime, len 50 odletov za hodinu (z 3 plánovaných letov do Viedne letel iba 1), primárne Emirates aerolinky.
@melanta akurat pozeram, ze vsetky repatriacne lety aj z UK letia iba do Muscatu, ludia z Dubaja sa tam musia dopravit, preto sa cudujem
@melanta akurat pozeram, ze vsetky repatriacne lety aj z UK letia iba do Muscatu, ludia z Dubaja sa tam musia dopravit, preto sa cudujem
@anonym_c5ac21 kukas zle, Dubaj funguje obmedzene
@anonym_c5ac21 kukas zle, Dubaj funguje obmedzene
@anonym_autor to teda nekukam zle, ved hybaj, peknu dovolenku
@patrike ja podnikám s Arabmi, ja sa pracovne mimo SR posielam sama. A áno, úplne v pohode do Dubaja budúci týždeň opäť poletím, lietam tam 2x niekedy 3x mesačne. Tie dni, ktoré som v Dubaji uviazla, som strávila na pláži a večer normálne v meste vonku so známymi. Letela som včera, číslo letu ek157, nech sa páči. Ty chceš byť neustále múdry, v každej jednej diskusii, ale nie vždy ti to vychádza zlatko, väčšinou si trápny. Pekný deň.
@anonym_autor bez si kam chces ty mojko, pytas sa uplne primitivne kam za teplom, odpovedala som jasne ze ja mam doma teplo.
@anonym_c5ac21 ???
@anonym_autor to teda nekukam zle, ved hybaj, peknu dovolenku
@anonym_c5ac21 boze zeny, to ste tu fakt take obmedzene? Preco mas chut utocit a este aj trepes sprostosti
@patrike ja podnikám s Arabmi, ja sa pracovne mimo SR posielam sama. A áno, úplne v pohode do Dubaja budúci týždeň opäť poletím, lietam tam 2x niekedy 3x mesačne. Tie dni, ktoré som v Dubaji uviazla, som strávila na pláži a večer normálne v meste vonku so známymi. Letela som včera, číslo letu ek157, nech sa páči. Ty chceš byť neustále múdry, v každej jednej diskusii, ale nie vždy ti to vychádza zlatko, väčšinou si trápny. Pekný deň.
@melanta tak. Amen
@anonym_c5ac21 ja píšem o Emirates aerolinkách. Nie o repatriačných letoch. Tie v tejto chvíli Dubaj neprijíma, rovnako tak chartrové lety cestoviek. Ale Emirates aerolinky včera začali lietať, ale ako píšem, v obmedzenom režim, iba 50 odletov za hodinu letisko povoľuje.
@melanta Karibik je dlhy let, mam mensie deti. Asi take naozajstne teplo s doletom 6hod nie je realne. Tenerife sme este neboli, popozeram, dakujem za tip
@anonym_autor len teda pozor, Tenerife nebude teplo na kúpanie. Ale viete tam aj 2 týždne mať neobmedzené aktivity bez toho, aby ste sa čo len deň nudili.
@anonym_autor len teda pozor, Tenerife nebude teplo na kúpanie. Ale viete tam aj 2 týždne mať neobmedzené aktivity bez toho, aby ste sa čo len deň nudili.
@melanta ja som este Raliansko zvazovala, ale pozeram aj Tenerife, este Kapverdy som rozmyslala
@anonym_autor my letime na Mauricius, ale to je teda dlhsi let ako do Dubaja. Letime cez Istanbul.
@melanta ja som este Raliansko zvazovala, ale pozeram aj Tenerife, este Kapverdy som rozmyslala
@anonym_autor Taliansko je super, tam je veľa miest, kde viete chodiť. Tiež juh Španielska alebo Madeira. Kapverdy sa mne príliš nepáčili, bolo tam na pláži a v okolí veľmi veľa túlavých psov, normálne ležali pri lehátkach. Mne bolo z toho neskutočne smutno ťažko. Ale je to už vyše 10 rokov. Pozri pod lupou v tejto skupine, myslím že tam Kapverdy viac krát riešili. https://www.modrykonik.sk/group/2170/
@anonym_autor my letime na Mauricius, ale to je teda dlhsi let ako do Dubaja. Letime cez Istanbul.
@anonym_24864e supis, uzite si dovcu 👍
@melanta Pytam sa na ten dalsi let tam ...

Teplo bude aj doma