icon

Kam ísť namiesto Dubaja na Veľkú noc?

Dnes o 08:49

Ahojte, ti co ste mali plan stravit Velku noc v Dubaji, kam planujete miesto toho za teplom?

Strana
z2
anonym_c5ac21
Dnes o 08:50

Teplo bude aj doma

melanta
Dnes o 08:57

Vrátila som sa z Dubaja včera, budúci týždeň letím opäť. Ale teda pracovne. Ak sa obávate, tak napríklad my budeme na Veľkú noc na Tenerife. Pôjdeme do parkov (Loro a Siam), muž so svojim synom pôjdu na biky a na sopku, pochodíme pláže a kopce. Ak chcete ísť vyslovene do tepla a obísť prestupy na Blízkom východe, tak potom by som volila smer Karibik.

zmrzlinka2021
Dnes o 08:57
@anonym_c5ac21

Teplo bude aj doma

@anonym_c5ac21 v apríli je aspoň 30 stupňov na SK?

anonym_c5ac21
Dnes o 08:59
@melanta

Vrátila som sa z Dubaja včera, budúci týždeň letím opäť. Ale teda pracovne. Ak sa obávate, tak napríklad my budeme na Veľkú noc na Tenerife. Pôjdeme do parkov (Loro a Siam), muž so svojim synom pôjdu na biky a na sopku, pochodíme pláže a kopce. Ak chcete ísť vyslovene do tepla a obísť prestupy na Blízkom východe, tak potom by som volila smer Karibik.

@melanta a ako si vcera priletela a kam?

autor
Dnes o 09:00
@melanta

@melanta Karibik je dlhy let, mam mensie deti. Asi take naozajstne teplo s doletom 6hod nie je realne. Tenerife sme este neboli, popozeram, dakujem za tip

autor
Dnes o 09:01
@anonym_c5ac21

@anonym_c5ac21 to nie je predmet tejto diskusie, ak chces rypat bez inde

patrike
Dnes o 09:04
@melanta

@melanta Tak to chcem silne vidiet tu firmu, ktora niekho posle do rizikovej oblasti na sluzobku a tiez chcem vidiet teba, ako tam s usmevom na tvari letis zase - mimochodom presne akou linkou ? Poprosim datum tej sluzobnej cesty nazvy letisk odlet - prilet, nech si to overim.

anonym_c5ac21
Dnes o 09:07
@anonym_autor

@anonym_c5ac21 to nie je predmet tejto diskusie, ak chces rypat bez inde

@anonym_autor bez si kam chces ty mojko, pytas sa uplne primitivne kam za teplom, odpovedala som jasne ze ja mam doma teplo.

anonym_938a19
Dnes o 09:08
@zmrzlinka2021

@anonym_c5ac21 v apríli je aspoň 30 stupňov na SK?

@zmrzlinka2021 sú zaspala dobu, keď sa tomu čuduješ? už roky v apríli začínajú upeky

anonym_938a19
Dnes o 09:08
@patrike

@melanta Tak to chcem silne vidiet tu firmu, ktora niekho posle do rizikovej oblasti na sluzobku a tiez chcem vidiet teba, ako tam s usmevom na tvari letis zase - mimochodom presne akou linkou ? Poprosim datum tej sluzobnej cesty nazvy letisk odlet - prilet, nech si to overim.

@patrike Hanousek a spol🤣🤣🤣🤣

zmrzlinka2021
Dnes o 09:09
@anonym_938a19

@zmrzlinka2021 sú zaspala dobu, keď sa tomu čuduješ? už roky v apríli začínajú upeky

@anonym_938a19 u nás v Bratislave nie

flavica
Dnes o 09:12

my nikam, budeme doma, ale kamoska bola teraz v egypte, druha je na cypre... ved je tolko moznosti 🙂

anonym_dbbeba
Dnes o 09:13
@patrike

@patrike ty si z ministerstva, alebo akého kontrolného orgánu? alebo kvôli čomu máš takéto príspevky. Nezastávam sa ani pani čo tu písala že sa vrátila včera , ale nechápem ani teba prečo to píšeš.

patrike
Dnes o 09:14

Logicky opacny smer, cize Karibik. Dubaj ako ciel alebo prestup blokuje skoro vsetko.

melanta
Dnes o 09:15
@anonym_c5ac21

@anonym_c5ac21 s Emirates z Dubaja do Viedne. Začalo včera letisko fungovať, v obmedzenom režime, len 50 odletov za hodinu (z 3 plánovaných letov do Viedne letel iba 1), primárne Emirates aerolinky.

vikkia
Dnes o 09:16

Ja este cakam, ako sa to vsetko ukaze, kym sa to trochu upokoji...Radsej, ako niekde uviaznut.

anonym_c5ac21
Dnes o 09:17
@melanta

@anonym_c5ac21 s Emirates z Dubaja do Viedne. Začalo včera letisko fungovať, v obmedzenom režime, len 50 odletov za hodinu (z 3 plánovaných letov do Viedne letel iba 1), primárne Emirates aerolinky.

@melanta akurat pozeram, ze vsetky repatriacne lety aj z UK letia iba do Muscatu, ludia z Dubaja sa tam musia dopravit, preto sa cudujem

autor
Dnes o 09:18
@anonym_c5ac21

@melanta akurat pozeram, ze vsetky repatriacne lety aj z UK letia iba do Muscatu, ludia z Dubaja sa tam musia dopravit, preto sa cudujem

@anonym_c5ac21 kukas zle, Dubaj funguje obmedzene

anonym_c5ac21
Dnes o 09:19
@anonym_autor

@anonym_c5ac21 kukas zle, Dubaj funguje obmedzene

@anonym_autor to teda nekukam zle, ved hybaj, peknu dovolenku

melanta
Dnes o 09:20
@patrike

@patrike ja podnikám s Arabmi, ja sa pracovne mimo SR posielam sama. A áno, úplne v pohode do Dubaja budúci týždeň opäť poletím, lietam tam 2x niekedy 3x mesačne. Tie dni, ktoré som v Dubaji uviazla, som strávila na pláži a večer normálne v meste vonku so známymi. Letela som včera, číslo letu ek157, nech sa páči. Ty chceš byť neustále múdry, v každej jednej diskusii, ale nie vždy ti to vychádza zlatko, väčšinou si trápny. Pekný deň.

autor
Dnes o 09:20
@anonym_c5ac21

@anonym_autor bez si kam chces ty mojko, pytas sa uplne primitivne kam za teplom, odpovedala som jasne ze ja mam doma teplo.

@anonym_c5ac21 ???

autor
Dnes o 09:21
@anonym_c5ac21

@anonym_autor to teda nekukam zle, ved hybaj, peknu dovolenku

@anonym_c5ac21 boze zeny, to ste tu fakt take obmedzene? Preco mas chut utocit a este aj trepes sprostosti

autor
Dnes o 09:22
@melanta

@patrike ja podnikám s Arabmi, ja sa pracovne mimo SR posielam sama. A áno, úplne v pohode do Dubaja budúci týždeň opäť poletím, lietam tam 2x niekedy 3x mesačne. Tie dni, ktoré som v Dubaji uviazla, som strávila na pláži a večer normálne v meste vonku so známymi. Letela som včera, číslo letu ek157, nech sa páči. Ty chceš byť neustále múdry, v každej jednej diskusii, ale nie vždy ti to vychádza zlatko, väčšinou si trápny. Pekný deň.

@melanta tak. Amen

melanta
Dnes o 09:22
@anonym_c5ac21

@anonym_c5ac21 ja píšem o Emirates aerolinkách. Nie o repatriačných letoch. Tie v tejto chvíli Dubaj neprijíma, rovnako tak chartrové lety cestoviek. Ale Emirates aerolinky včera začali lietať, ale ako píšem, v obmedzenom režim, iba 50 odletov za hodinu letisko povoľuje.

melanta
Dnes o 09:27
@anonym_autor

@melanta Karibik je dlhy let, mam mensie deti. Asi take naozajstne teplo s doletom 6hod nie je realne. Tenerife sme este neboli, popozeram, dakujem za tip

@anonym_autor len teda pozor, Tenerife nebude teplo na kúpanie. Ale viete tam aj 2 týždne mať neobmedzené aktivity bez toho, aby ste sa čo len deň nudili.

autor
Dnes o 09:36
@melanta

@anonym_autor len teda pozor, Tenerife nebude teplo na kúpanie. Ale viete tam aj 2 týždne mať neobmedzené aktivity bez toho, aby ste sa čo len deň nudili.

@melanta ja som este Raliansko zvazovala, ale pozeram aj Tenerife, este Kapverdy som rozmyslala

anonym_24864e
Dnes o 09:37

@anonym_autor my letime na Mauricius, ale to je teda dlhsi let ako do Dubaja. Letime cez Istanbul.

melanta
Dnes o 09:39
@anonym_autor

@melanta ja som este Raliansko zvazovala, ale pozeram aj Tenerife, este Kapverdy som rozmyslala

@anonym_autor Taliansko je super, tam je veľa miest, kde viete chodiť. Tiež juh Španielska alebo Madeira. Kapverdy sa mne príliš nepáčili, bolo tam na pláži a v okolí veľmi veľa túlavých psov, normálne ležali pri lehátkach. Mne bolo z toho neskutočne smutno ťažko. Ale je to už vyše 10 rokov. Pozri pod lupou v tejto skupine, myslím že tam Kapverdy viac krát riešili. https://www.modrykonik.sk/group/2170/

autor
Dnes o 10:01
@anonym_24864e

@anonym_autor my letime na Mauricius, ale to je teda dlhsi let ako do Dubaja. Letime cez Istanbul.

@anonym_24864e supis, uzite si dovcu 👍

patrike
Dnes o 10:03
@melanta

@melanta Pytam sa na ten dalsi let tam ...

Strana
z2