icon

Kam na dovolenku do Grécka s deťmi?

18. dec 2025

Ahojte ...môj muž konečne privolil na dovolenku v grécku...preto sa pýtam skúsených...kam do grécka s čoko deťmi (9,11) aby bol aj bazén s tobogánmi..aj more pekne a nie studené 😅 kedy je najlepšie ísť..
Ďakujem

martinmmartin
18. dec 2025

Čoko deti ? to čo? Nerozumiem a nebudem jediny

anonym_381793
18. dec 2025
@martinmmartin

Čoko deti ? to čo? Nerozumiem a nebudem jediny

@martinmmartin tak asi by nemali ist do tepla a horucej vody, lebo sa im roztopia.

katkaseiner
18. dec 2025

Grecko nema vela toboganov, za mna kľudne Kreta, Thassos, Rhodos. A uplne kludne bez cestovky. Jedlo je tam genialne, ceny podobne našim. My sme vsade boli v juli (vzdy tak chodime), more je vacsinou uz ok, ale v auguste uz urcite studene nebude. Každopádne go nie je ako v Chorvátsku - tam mam cencule na prstoch aj ked hlasia rekordne teple more 🙄. Na Thassoss sme vychytali v lagune more ako polievku. Kazdy ostrov ma svoje caro a teda aj ostrovov je veeeela. My sme dlho nechodili inde ako do Grecka lebo toto nam velmi sedelo.

anonym_86a8f6
20. dec 2025

Pripnem sa. Ktory konkretne hotel by ste odporucili? Tasos tusim jedine Fifo ponuka, ostatne ponuky Grecka Tiptravel, Hydrotour su recenzie na weboch zalostne a lepsie ponuky priserne drahe. Nemame na dovolenku za takmer 4 tisic...ja tiez neviem, co vybrat a pomohli by konkretne hotely aj bez cestovky.

katkaseiner
20. dec 2025
@anonym_86a8f6

Pripnem sa. Ktory konkretne hotel by ste odporucili? Tasos tusim jedine Fifo ponuka, ostatne ponuky Grecka Tiptravel, Hydrotour su recenzie na weboch zalostne a lepsie ponuky priserne drahe. Nemame na dovolenku za takmer 4 tisic...ja tiez neviem, co vybrat a pomohli by konkretne hotely aj bez cestovky.

@anonym_86a8f6 Thassoss ponuka aj Satur ale hotely fakt nic moc, deti boli na kratkych pristelkach

anonym_ef78a1
20. dec 2025

Grecko nema vela hotelov s toboganmi ako v Turecku a ak uz ma, tak je to o dost predrazene.

anonym_44fe78
20. dec 2025

Uz ste sa konecne dohodli aspon na destinacii???Muz povolil konecne,nuz uz len vybrat hotel aj to budete mat dost tazke,aby muz suhlasil.
Velmi zle sa dovolenka vybera ked muz nic nedovoli.Vela stastia prajem.

anonym_44fe78
20. dec 2025

Pozri my sme sli obaja s muzom spolu do ck,rozpocet som mala do 10tisic,ja som chcela velmi Turecko,muz tiez vymyslal ale zaroven vedel,ze by som bola nahnevana.Takze ani nevymyslal,inu destinaciu len sme hladali ten spravny hotel.A ze tam tych toboganov je neskutocne vela.Takze sa zabavia aj tam aj my,aj v mori.
Drzim ozaj moc palce.

slavomira236
21. dec 2025

@anonym_autor moji tiez chcu tobogany..aspon syn 11 rocny. Tak sa prisposobujem im hoci na juznom cypre ich nemali a prezil nasiel si kamosa tak sa dalo. Kolu toboganom sme boli bulharsko turecko egypt..teraz pojdeme znova egyot no budu len 3 smykacky aspin nieco prenho a tunisko s aquaparkom. Co som pozefala grecko moc toho nieje so smykackami pre vatsie deti nieco na krete som nasla no tu kolu velkym vlnam velmi nechcem . Pozeram aj cenovo aby to nebolo velmi drahe radsej zvolim 2 dovolenky v trosku nizsej sume uplny luxus nepotrebujeme a deti jedia aj tak vsade to iste hranolky nugetjy nanuky melon...

anonym_eb85e4
21. dec 2025

Bol sme.na Rhodose. Hotel amada colossos. V blizkosti bol aj aquapark.
Ostrov kraaaaasny,,je tam co pozerat.