Kam na jarnú dovolenku?
ahoj, chystáte sa niekde do zahraničia na predlžený víkend v marci/apríli? rada by som sa inšpirovala 🙂 premýšlame nad Talianskom - Kalabria, ešte som nebola úplne na juhu, prípadne Sevilla.. chceme sa ísť len tak motať, oddýchnuť, dať si dobré jedlo. kde sa vám najviac páčilo z takých krátkych výletov, keď sa nedá ešte kúpať, iba sa motať po meste?
@anonym_autor
Sicilia
@anonym_autor Amalfi, Tropea, Toskansko, ale spominas aj Spanielsko..
My ideme v piatok do Bari. Chceme navštíviť Materu, Alberobello a polignano a mare. Tie mestá vyzerajú úžasne
Kalabria bude nudna v tomto case, je skor na plazovu dovolenku. My ideme do Toskanska. Ale ak chces nacerpat letnu atmosferu, skor by som volila tu Pugliu, pekne mestecka.
Ak Spanielsko, tak Sevilla super, pripadne ta Malaga/Marbella a spojit to s Gibraltarom.
My ideme podla toho kam su lacne letenky, tentokrat to vyslo na Palermo 🙂
ak letecky - z BA je idealny let do Bari od piatku do pondelka, my sme si pozicali auto rovno na letisku, kazdu noc sme spali v inom meste, presli sme Lecce, Polignano, Ostuni, Alberobello, Materu. Naozaj krasne miesta, mimo sezonu malo ludi, velky vyber ubytovani za super ceny.
ďakujem krásne za skvelé tipy 😍
Kalabria bude nudna v tomto case, je skor na plazovu dovolenku. My ideme do Toskanska. Ale ak chces nacerpat letnu atmosferu, skor by som volila tu Pugliu, pekne mestecka.
Ak Spanielsko, tak Sevilla super, pripadne ta Malaga/Marbella a spojit to s Gibraltarom.
@compra no to mi aj napadlo či to tam nebude prázdne, tak asi radšej až cez leto na pár dní. a ďakujem aj ta Marbella znie super

@anonym_autor Jooj Taliansko je srdcovka ,ale u mňa najväčšia Toskánsko ❤❤❤❤