Kam sa vydať v marci na exotickú dovolenku?
Poradte kam v marci na dovolenku.. nejaká exotika a aby počasie bolo dobre.. kde ste boli vy?
@lucia13022023 nad Srí Lankou veľmi rozmýšľam.. odkiaľ ste prosím išli? Z akého letiska?
Aleho ešte Kostarika ma veeľmi láka
Leteli sme z Viedne 🙂 Kostarika je krásna taktiež, tu by som chcela veľmi vidieť.
@zuzulkazu dominikánska aj Thajsko je krásne, ale dominikánska je o niečo krajšia, cistucka, nádherná priezračná voda.
Ak myslíš Zanzibar, tam bol na môj vkus moc bordel. Ale niektoré zákutia krásne.
Ku moslimskym krajinam, tam je ramadan od 28.2. do konca marca a aj hotely budu fungovat trosicku obmedzene v niektorych sluzbach. Cize ak vam to nevadi chodte.
@hellwant presne ako píše @tenerifka záleží ktorá moslimská krajina. Akože exotika typu Maldivy a podobne, tam to človek necíti, nič v hoteloch obmedzené nie je. V Emirátoch či Katare som bola viac krát počas ramadánu, pracovne, nič som necítila, dokonca aj šampanské cez obed som mala k obedu v reštaurácii s licenciou na alkohol.
Pri turistoch prizmuruju oci, peniaze su im prednejsie. Na Zanzibare sme mali nejake vylety so sukromnym sprievodcom, a len nas upozornil, ze do Stone town si mame dat dlhe nohavice/pareo, a nejest na ulici. A nakoniec nam miestni v Jozani forrest pekne krajali ovocie a kokosy.... Oni samozrejme nejedli ani nepili.

Za nás je topka Srí Lanka, Omán, Curacao.
Pekný je aj Egypt ci Thajsko.
Tento rok u nás vyhral Omán 🙂