Kde sa dá kúpať na Balatone?
A je tam voda prijemna na kupanie?
Dakujem
Toto je veľmi subjektívne.... Veď ja ani netuším kedy a kam sa chystáte. Mám vyskúšaných viac ako desať pláží v mes júl,aug.sept. V absolútnych horúčavách môže byť aj 30st. Pre zamrznuté matky by som odporúčala Hévíz mestečko do10km od Balatonu(Keszthely)
Ok ale to cca 235 km dĺžka pobrežia, teplejšiu vodu nájdete na južnej strane a v záluvoch, je tam plytká voda skôr sa zohreje.
Ok ale to cca 235 km dĺžka pobrežia, teplejšiu vodu nájdete na južnej strane a v záluvoch, je tam plytká voda skôr sa zohreje.
@katica06 vies mi pls napisat nazov? Diky🥰
Toto je veľmi subjektívne.... Veď ja ani netuším kedy a kam sa chystáte. Mám vyskúšaných viac ako desať pláží v mes júl,aug.sept. V absolútnych horúčavách môže byť aj 30st. Pre zamrznuté matky by som odporúčala Hévíz mestečko do10km od Balatonu(Keszthely)
@katica06 toto?
v lete je podla mna vsade tepla voda, my ked sme chodili tak na prelome maj jun... potom je to pre mna zaburina :D My k okoliu siofoku nechodievame, prave preto, ze je tam kopa ludi. Kde chodime = tihany, balatonfured.
Ale popravde, najdeme ubytko a kupat as ideme kde chceme, ci autom, bicyklom, hocijak...
Ak si nepotrpíte na nočnom živote, tak Siófoku by som sa vyhla, ale vyber si niečo z južnej strany podľa to čo preferujete dedinku či mestečko. Kľudne Zamárdi, Földvár, Lelle, Szemes, alebo aj Füred. Moja srdcovka je Keszthely a Hévíz
Ak si nepotrpíte na nočnom živote, tak Siófoku by som sa vyhla, ale vyber si niečo z južnej strany podľa to čo preferujete dedinku či mestečko. Kľudne Zamárdi, Földvár, Lelle, Szemes, alebo aj Füred. Moja srdcovka je Keszthely a Hévíz
@cafelatte
@simca06022011
@katica06 zienky, dakujem Vam🌸
Keď sú viac dni horúčavy všade bude príjemná voda.
My sme boli viackrát, no minulý rok v auguste bola naozaj že tepla voda aj 27-28 C mohla mať. Pred tým ale viac dni boli veľké horúčavy.
Si pamätám ako dieťa v tábore tam 2 dni boli burky a voda bola ľadová 😅
Takže je to individuálne, je to jazero… nevieš vyrátať kedy aké budú teploty a podľa toho teplota vody.

Dá sa kúpať aj so severnej aj južnej strany samozrejme v lete, južná strana je dlho dlho stovky metrov plytká