icon

Kúpanie na ostrove Pag koncom mája a začiatkom júna

2. feb 2026

Ahojte, prosím boli ste niekto na Pagu (konkretne okolie Vidalici, Caska) koncom maja/zaciatkom juna? Býva teplo? Či naozaj radšej ísť južnejšie?... Máme tam osvedčený apartmán, len tento rok musíme ísť mimo hlavnu sezonu...z vlastnej skúsenosti poprosím😊

anonym_5dc06c
2. feb 2026

To je skoda sa tam trepat zac. juna.

anonym_4513d6
2. feb 2026

studene more v tom case a to sommsa kupavala na1. maja na seneckych jazerach bezne

biba_18
2. feb 2026

voda studená, do 20 stupňov, kľudne aj 17... brrr

anonym_d1856b
2. feb 2026

My chodime do HR na prelome 5/6. Ako, otuzilci vo vode su, ale teda voda studena fest. Len my sa tam nechodime kupat, chodime tam oddychovat a trenovat. Nebyva este hic, ale opalovat sa da, ak neprsi. S detmi mozno do Nin, vidis z plaze na Pag, takze rovnaka oblast, tam je plytka voda, dalo by sa poclapkat, ak nebude zle pocasie. Je tam krasna pieskova plaz.

sella38
2. feb 2026

My sme boli min.leto v polke júla v Pakoštane, čo je nižšie a more bolo miestami ako ľad.

ivicatolic
2. feb 2026

@anonym_autor radšej po sezóne... september, ale ani to nikto nezaručuje

bielasovicka
2. feb 2026

More studené, zbytočne tam vtedy ísť.

renatka100
2. feb 2026

@anonym_autor my chodime zaciatkom jula a to je tiez este dost studene veru , preto tento roka radsej uz do grecka,

muchotrafka298
5. feb 2026

Uplne zbytocne tam ist. Ja som bola v juni par rokov dozadu pri Zadare a more studene (kupala sa len kolegyna co otuzuje). Ak sa chces kupat, zvol inu destinaciu.

autor
5. feb 2026

Dakujem za odpovede, tak sme to teda zamietli...

zuzubb007
5. feb 2026

Chorvátsko absolútne len v sezóne júl, august, aj to sa nám stalo, že jedna deň pršalo na konci júla a ochladilo sa na 24 stupňov stratený deň, a keď vyjde takýto týždeň tak konečná, do Chorvátska by som nešla ani v júni tam má voda 19 stupňov na zamrznutie