Lacné last minute ponuky na Vianoce - kam vyraziť?
Ahojte, chystáte sa niekam na Vianoce ? Dajte nejaké typy - na krajine nezáleží, skôr žeby to bolo niečo v nižšej sume .. nejaký last minute alebo pod. Pripadne, kde ste boli minulý rok a ktoré cestovky sú v tomto výhodne, že majú dobre last minuty. Vďaka vopred 🙂
Do 2000€ za dve osoby
My sme boli celé minulé vianočné prázdniny na Tenerife a teraz budeme tiež 2 týždne.
Ak máš na mysli pobyt cez Vianoce či Silvester, tak na more úplne zabudni v tejto cene. Všetky hotely majú na sviatky prirážky, plus platíš za sviatočnú večeru, program. Takže Vianoce a Silvester sú zväčša drahšie ako top sezóna.
Hm, Vianoce su najdrahsi termin a vypredane dost skoro, cez CK podla mna nie je sanca
Teraz bolo vela zanzibaru za par sestakov, aj by isla, len, ked mne sa uz nechce lietat tieto dlhsie trasy
@oliverceky ja sa napríklad v Dubaji v decembri a v januári už neokúpem, môj muž sa okúpe aj na Tenerife. Ja som v Dubaji teraz a je tak na hrane s teplotou na kúpanie pre mňa.
vianoce za tu cenu pri mori s kupanim je nerealne
my letime az zaciatkom januara.
Skus mozno nejaky hotel s wellnesom aj ked ta suma bude prinizka aj pre SVK
my ideme do dubaja. objednane to ale mame uz dlhsie. vratime sa den pred vianocami
@dori2 aké tam bolo počasie a more? Tiež plánujeme taký termín tento rok..
@dori2 aké tam bolo počasie a more? Tiež plánujeme taký termín tento rok..
@maminatimka pocasie velmi prijemne, kratssy a tricko, bazeny vyhrievane, more studene. na mna je ale vzdy a vsade studene, jediny v pohode teplotou mi prisiel indicky ocean
@maminatimka pocasie velmi prijemne, kratssy a tricko, bazeny vyhrievane, more studene. na mna je ale vzdy a vsade studene, jediny v pohode teplotou mi prisiel indicky ocean
@dori2 cca koľko st. mal more? A večer treba mikinu?
@dori2 cca koľko st. mal more? A večer treba mikinu?
@maminatimka nemam sajn kolko malo stupnov. mikinu uplne vecer po zapade slnka ano 🙂

Co je nizsia suma? 🙂