icon

Letná dovolenka pri mori vhodná pre 7-ročné a 13-ročné dieťa

arek00
21. feb 2026

Ahojte, prosim poradte letnu dovolenku pri mori, vhodnu pre deti 7 a 13, idealne hotel, bazeny, tobogany a pieskova plaz.
Len mame striedavku 7 a 7 tak nech je to do 7 dni. Autom či lietadlom, je jedno...sme traja.

zalka
21. feb 2026

@arek00 hm.... S matkou deti sa nevieš dohodnúť cez leto na 14 a 14...
Ved to nestihneš nič... Na dovcu letecky 8 dní 7 noci... Jedine ze po vlastnej osi ísť niekam a letenky si prisposobis

arek00
autor
21. feb 2026
@zalka

Ved to nestihneš nič... Na dovcu letecky 8 dní 7 noci... Jedine ze po vlastnej osi ísť niekam a letenky si prisposobis

@zalka žial, musim to riesit takto.

zalka
21. feb 2026
@arek00

@arek00 tak potom pozri letenky... Napr. Do Turecka, Bulharska a pod. na termín ako tebe vyhovuje, či vôbec letí niečo v tom čase...
Ja registrujem Bulharsko, že z/do krakowa leti každý deň lietadlo do burgas tak budem viac písať o ňom ale môžeš si tak iste nájsť aj iné destinácie. .. A ak nájdeš letenky tak potom pozri na mapách co je blízko aká časť krajiny... Potom v tej oblasti zadaj v booking ubytko so stravou aby boli tobogany, bazén blízko k plazí... A daj vyhľadať... Booking ale aj pri kúpe leteniek vieš si zabezpečiť transfer...
V BG transfery robia aj Slováci a Česi, blízko sú sarafovo pri letisku, pomorie, acheloy, nessebar, slnečné pobrežie, svieti vlas... Aj na Sunny Beach sú hotely s allinclusive a aj toboganmi.
Verím, že niečo nájdeš, no nešla by som cez cestovku tam sú termíny leteniek pevné... A nešla by som autom... Stratené 2 dní len cestou...

muchotrafka298
21. feb 2026

Pokial si viazany casom, tak jedine si sam vyhladat letenky a k tomu ubytovanie. Do beznych dovolenkovych destinacii ako je Spanielsko, Grecko a tiez na lokalne ostrovy vies letiet niekolkokrat do tyzdna aj z Bratislavy. Vieden a Budapest tak isto, zalezi na preferenciach. Tam si najdes ubytovanie a mozes ist na lubovolny pocet dni tak, ako Ti vyhovuje.
Autom ak chces ist na taky maly pocet dni sa to neoplati asi nikam, s vynimkou Talianska (sever) alebo Chorvatska. Realne stravis 2 dni cestou.

alenka58
21. feb 2026
@arek00

@arek00 su zájazdy - dovolenky aj na 5 dní letecky

zuzinka888
21. feb 2026

Ak to mate takto prisne- ze matka nedovoli/ nedopraje detom oddych pri mori- dovoli ti s nimi vycestovat?? Trosku pochybujem

adulka07
21. feb 2026

@arek00 Turecko Side, služby na úrovni, keď si vyberieš dobrý hotel piesočnatá pláž,pozvoľný vstup do mora a cestovky majú aj 7 dňove ponuky...

spongebob1
21. feb 2026

@arek00 Pekne pojdes do cestovky, stanovis kriteria a dostanes ponuky.

anonym_7e00d6
21. feb 2026
@zalka

@zalka Ešte samozrejme nato musí aj mať..😉 Nám vždy stačilo nech sme boli kde koľvek na týždeň. Max. 8.dní. Viac dovolenky naraz sme ani nemali.

nelka93
22. feb 2026
@anonym_7e00d6

@zalka Ešte samozrejme nato musí aj mať..😉 Nám vždy stačilo nech sme boli kde koľvek na týždeň. Max. 8.dní. Viac dovolenky naraz sme ani nemali.

@anonym_7e00d6 ale nemoze mat 8 dni, ale len 7 dni a 6 noci a väčšina zájazdov je na 7 noci a 8 dni, preto ten návrh 14 a 14, nie ze ma ísť na 14 dni

clovieciknana
25. feb 2026

Mozem odporucit Lindoss Princess na rodose za mna pekny rodinny hotel pre deti a kazdy si tam najde svoje alebo na severnom cypre Salamis Bay Conti asi za mna najlepsi rezort v ktorom som bola asi vsetko tam bolo dokonale a aj deti si tam najdu svoje 🙂