Mama bag ako príručná batožina na Smartwings?
Ahojte, letíme v lete na dovolenku cez Satur so Smartwings a chcela by som sa spýtať, či Vám povolili ako príručnú batožinu aj mommy bag od Childhome? Syn už má 2 roky, čiže vlastné sedenie, takže by bola bratá ako klasická príručná. Rozmerovo je o 5cm väčšia, ale keď ju úplne nepreplním, tak myslím, že by sa mohla zmestiť do povolených rozmerov, ale pre istotu som sa chcela spýtať na Vašu skúsenosť. Ďakujem🙂
Zavolaju na teba policajtov, a bud ta zatvoria do basy, alebo zaplatis pokutu.
A teraz vazne, nebude s tym ziadny problem, uzi si dovolenku
5cm nieje vela a narves to do rozmerov ... ryanar ako nizkonakladovka vacsinou meria-naposledy merali uplne kazdeho a hold kto nenarval do stojana si priplatil..ale to by si musela naplnit do prasknutia-takze neries a uzivaj dovolenku
@tenerifka už sa mi raz stalo, že som nenarvala tašku do stojana, hoci tam bol fakt minimálny rozdiel a musela som teda nechať veci uložené na letisku, takže sa pre istotu pýtam, či už niekto cestoval s touto taškou s touto spoločnosťou a nebol problém...
@lucia23529 to bol pokus o vtip? Mne to vtipné nepríde.
@1991michaela1991 radšej si ju neprepln. Každý môže mať inú skúsenosť, zrovna teba budú merať. Zbytočne sa budeš stresovať.
@1991michaela1991 nikdy v živote mi nemerali a nevažili príručnu , keď som letela cez cestovky so smartwings a to ich mam za sebou kvanta. Polka lietadla ma vždy ako prirucnu maly kufor na kolieskach a nikto neriesi. Jedine keď merajú tak s klasickými letmí typu Ryanair bez cestoviek, ale cestovky ozaj za moj zivot nikto neriešil.
@1991michaela1991 ahoj ako si prosím ta dopadla ? Ideme teraz so smartwings a chcela by som zobrať family bag ako príručnú pre dcéru na jej veci aby som nemusela brat batoh

Nám nikdy nemerali veľkosť príručnej batožiny. Ak by náhodou dáva sa to do takého stojana a tam stačí že sa to “narve”. 🙂