Môžem si dať do príručnej batožiny lieky?
Ahojte, mozem si so sebou zobrat flector prasok? Ideme do bruselu a musim so sebou zobrat na bolesti.
Snad si nebudu mysliet, ze su to drogy. 🥲
Pred par dnami som letela a v kabelke asi 10 flectorov. Co sa tyka liekov, nikde nic nenahlasujes, ak pri nich nemas tekute obsahy v nadobach nad 100ml alebo ostre suciastky k podaniu atd. A aj to, stalo sa mi v minulosti dokonca aj take ze som mala injekcne ihly a striekacky v taske (nevedela som o tom, bezne ich tam nosim v zasobe kedze v mojej robote vyuzijem hockde som) a normalne som presla security. A nikto nic neriesil. Nasla som si ich az po lietani. Ale to zalezi na situacii. Niekto ti vyhodi aj manikurky, niekto necha. Muz v pohode presiel do Dubaja a nazad s takou tou kartou v penazenke, co sa posklada do riadne ostreho nozika. Nuz a teraz pred par dnami mu to na inom letisku vyhodili.
Takze nejaky flector ti nikto riesit nebude.
Osobne si balím všetky lieky pre istotu do príručnej batožiny do opakovane uzatvárateľných vrecúšiek. Pri kontrole ich vložím do vaničky na kontrolu. Nikdy s tým nebol problém. Je pravda, že väčšinu doveziem aj naspäť, ale človek nikdy nevie
@sulavikova len otazka, tie lieky si balite naraz napr 4 blistre do jedneho sacku ci treba kazde zvlast, myslim len take ako panadol, cierne uhlie a na predpis na stitnu zlazu mozem to mat spolu v jednom uzatvaratelnom sacku?
Ahojte, mozem sa spytat, beriem si sirupy - calciovy, isoprinosine, nurofen detsky... a tiez lieky ako cierne uhlie, kvapky Burow do usi, Fenistil kvapky, nepotrebujem ich ma v prirucnej. Mozem ich dat do velkehi kufra?

Lieky môžeš. Bežne nosím aj tekuté lieky.