icon

Prečo mi Booking zobrazuje ceny v taiwanských dolároch?

ivicatolic
8. feb 2026

Dievčatá prosím poraďte, pozerám si booking, všade mi uvádza cenu v TWD..... /taiwan dolár ,🤣🤣🤣/ ....to ako som sa k tomu dopracovala? ... absolútne netuším prečo.... ďakujem

anonym_981cbd
8. feb 2026

@ivicatolic appka - Môj účet - nastavenia zariadenia

anonym_8beb2b
8. feb 2026

Lebo si taka blba, tebe by sa zisiel iba rusky rubel

anonym_39128e
8. feb 2026

@ivicatolic
Ked toto netusis tak radsej ostan doma a prepni na koruny

crazy_cat_lady
8. feb 2026

Ukazuje ti menu danej krajiny, v ktorej pozeras ubytko, vnastaveniach si vies upravit menu na euro

ivicatolic
autor
8. feb 2026
@crazy_cat_lady

Ukazuje ti menu danej krajiny, v ktorej pozeras ubytko, vnastaveniach si vies upravit menu na euro

@crazy_cat_lady ďakujem nastavila som si, ja som pozerala Chorvátsko, vždy som tam mala eurá , nikdy som inú krajinu nepozerala, tak preto neviem, ako sa mi to tam zobrazilo

ivicatolic
autor
8. feb 2026
@anonym_39128e

@ivicatolic
Ked toto netusis tak radsej ostan doma a prepni na koruny

@anonym_39128e doma nezostanem, v zahraničí mám kam ísť, a tebe môžem prepnúť akurát tak zubné korunky 👉

ivicatolic
autor
8. feb 2026
@anonym_981cbd

@ivicatolic appka - Môj účet - nastavenia zariadenia

@anonym_981cbd ďakujem za slušnú odpoveď

ivicatolic
autor
8. feb 2026
@anonym_8beb2b

Lebo si taka blba, tebe by sa zisiel iba rusky rubel

@anonym_8beb2b tie už mám doma, a blbý mohol byť ten , kto ťa spravil.....👉👉👉

michalmikulas846
17. feb 2026

stalo sa ti to asi pri nejakom prepínaní alebo si niekde klikla na TWD omylom. Choď do svojho profilu (ikona dole vpravo alebo hore) potom Settings a tam nájdeš Currency - prepni si to na EUR. Hneď sa ti to prehodí na všetkých vyhľadávaniach a rezerváciách. Je to dosť časté, že sa to náhodne zmení keď listuješ cez rôzne ponuky, ale fixne to pár sekunď 🙂

ivicatolic
autor
17. feb 2026
@michalmikulas846

stalo sa ti to asi pri nejakom prepínaní alebo si niekde klikla na TWD omylom. Choď do svojho profilu (ikona dole vpravo alebo hore) potom Settings a tam nájdeš Currency - prepni si to na EUR. Hneď sa ti to prehodí na všetkých vyhľadávaniach a rezerváciách. Je to dosť časté, že sa to náhodne zmení keď listuješ cez rôzne ponuky, ale fixne to pár sekunď 🙂

@michalmikulas846 ďakujem, ďakujem, už som si to napravila, zrejme som omylom niečo stlačila, tu mi jedna milá dáma poradila, ostatné má zhodili 🤣, nevadí, ja nie som veľký fanúšik mobilov a rôznych funkcií na ňom

michalmikulas846
17. feb 2026
@ivicatolic

@michalmikulas846 ďakujem, ďakujem, už som si to napravila, zrejme som omylom niečo stlačila, tu mi jedna milá dáma poradila, ostatné má zhodili 🤣, nevadí, ja nie som veľký fanúšik mobilov a rôznych funkcií na ňom

@ivicatolic treba to brať s rezervou , na internete je kopec bojovníkov za klávesnicou