icon

Recenzie hotelov na Južnom Cypre: Silver Sands, Tsokkos Protaras, Odessa

sivy
24. feb 2026

Ahojte viete prosím poradiť.resp.boli ste niekto v hoteloch Silver Sands,Tsokkos Protaras,Odessa...Ďakujem🍀

marsmykkok
24. feb 2026

Bola som v Tsokkos Protaras v lete 2021

sivy
autor
24. feb 2026
@marsmykkok

Bola som v Tsokkos Protaras v lete 2021

@marsmykkok a skúsenosť....boli ste spokojná

slavomira236
24. feb 2026

@sivy ja aom tiez bola tsokos protaras

osky
24. feb 2026
https://www.youtube.com/watch?v=WuyiuNSpQbU

Boli sme tu,uzasna dovolenka.vyborne sluzby,mali sme All inclusiv ,perfektne,vyborne varia,pokojna plaz,super bary ,bazeny..
Hotel fakt meter od plaue
Lehstka na plazi ale nie v piesku
Moznost vyletov

A naviac ,si v Limasole,mozes sa kedy chces vybrat do mesta,busom,kt.ma zastavku hned blizko hotela,aj rozne obchody,restauracie.... blizko hotela...

Ja na tuto dovcu spominam ako na tu naj
Urcite sa tam vratime

lynda888
24. feb 2026

@sivy boli sme minulé leto v Tsokkos Prottaras. My sme si to užili. Hotel síce starší, ale výborné jedlo aj ochotný personál. Hotelový bazén - dosť teplá voda stále. More a pláž hneď pred hotelom. Dobrá poloha hotela aj čo sa týka večerného života.
My sme chodili denne aj na ďalšie pláže, vzdialené možno 1-2km od hotela, stálo to za to.

lilyianka
24. feb 2026

@sivy my sme boli v Silver Sand v lete '23 a určite neodporúčam

sivy
autor
24. feb 2026
@lilyianka

@sivy my sme boli v Silver Sand v lete '23 a určite neodporúčam

@lilyianka vďaka za info

sivy
autor
24. feb 2026
@lynda888

@sivy boli sme minulé leto v Tsokkos Prottaras. My sme si to užili. Hotel síce starší, ale výborné jedlo aj ochotný personál. Hotelový bazén - dosť teplá voda stále. More a pláž hneď pred hotelom. Dobrá poloha hotela aj čo sa týka večerného života.
My sme chodili denne aj na ďalšie pláže, vzdialené možno 1-2km od hotela, stálo to za to.

@lynda888 Dakujem

clovieciknana
25. feb 2026

No ja som bola v Limassole za mna pekne mesto kde je co objavovat a je tam pekny nocny zivot more teple a hotel odporucam St. Raphael. Má peknú pláž, sú tam bazény, je tam cisto a pekne s nadychom luxusu. My sme isli cez koala tours ktora ponuka vylety po okoli ktore tiez odporucam. Ked tak su tam aj restauracie ktore nepripadaju k all inclusive ale hotel naozaj odporucam

marsmykkok
25. feb 2026
@sivy

@marsmykkok a skúsenosť....boli ste spokojná

@sivy Bola som spokojná hoci to bolo dávnejšie a covidový rok teda nebol napriklad večerný program. Ale personál ochotný, všade čisto, mali sme novšiu izbu. Bazény tiež čisté. Jedlo menší výber ale chutné rovnako drinky. Hotel nie je v prvom rade, ale tak 4-5 minút chôdze od pláže, ale pláž veľmi pekná, mne sa tam páčila pláž viac ako Fig Tree slávna na ktorej sme tiež boli jeden deň-tá je napešo asi 20 minút od hotela teda nie je problém ani tam jeden deň ísť. Keď budem na notebooku pridám aj foto pláže pri hoteli.

marsmykkok
25. feb 2026

Sľúbené fotky

slavomira236
25. feb 2026

@sivy z tsokusu mam nejake fotky na stene 2024 z izby. Hotel je v druhom rade treba trosku zijst na plaz. Zabava vecerna slaba ake kusok nad hotelom je hlavna ulica tam sme chodili kazdy vecer plus lunapark. Jedlo ok bolo. Odessa je vraj slabsi hotel. My sme boli na last minute cez seneca(tip travel) doobedu sme boli na hlavnej plazi poobede sme chodiki na fig tree bay kusok dalej po promenade.hotel mensi jeden bar .napoje do 23 hodiny neskor za poplatok boli..no casnik sa skamaratil s dcerkou dal mi aj neskor. O 24 zatvarali

zuzana0206
26. feb 2026

@sivy my sme boli minulý rok v Tsokkos Protaras s deťmi a boli sme spokojní, izbu sme mali novú, personál bol milí a nápomocný. Blízko hotela pláž, chodili sme aj na vzdialenejšie pláže, ktoré určite stali za to.

sivy
autor
26. feb 2026
@zuzana0206

@sivy my sme boli minulý rok v Tsokkos Protaras s deťmi a boli sme spokojní, izbu sme mali novú, personál bol milí a nápomocný. Blízko hotela pláž, chodili sme aj na vzdialenejšie pláže, ktoré určite stali za to.

@zuzana0206 Ďakujem pekne

sivy
autor
26. feb 2026
@clovieciknana

No ja som bola v Limassole za mna pekne mesto kde je co objavovat a je tam pekny nocny zivot more teple a hotel odporucam St. Raphael. Má peknú pláž, sú tam bazény, je tam cisto a pekne s nadychom luxusu. My sme isli cez koala tours ktora ponuka vylety po okoli ktore tiez odporucam. Ked tak su tam aj restauracie ktore nepripadaju k all inclusive ale hotel naozaj odporucam

@clovieciknana Ďakujem pekne za odpoved