Skúsenosti s hotelom Caesar Bay Resort v Marsa Matrouh
Chcela by som sa opýtať na reálne skúsenosti s týmto hotelom páči sa mi tak uvažujem o letnej dovolenke už teraz vzhľadom na cenové lepšie ponuky.Alebo môžte odporučiť hotel v marsa ideme 2+1(12rokov)cena Max do 3000€.Ďakujem veľmi pekne
v tejto lokalite ten zaliv Jaz Bay - je tam 6 hotelov - Jaz Crystal, Jaz Blue, Jaz Sakhra, Jaz Tamerina - ten je cenovo asi najdostupnejsi, ale super. Pozri cez Reisetourist, Satur alebo Cedok
v tejto lokalite ten zaliv Jaz Bay - je tam 6 hotelov - Jaz Crystal, Jaz Blue, Jaz Sakhra, Jaz Tamerina - ten je cenovo asi najdostupnejsi, ale super. Pozri cez Reisetourist, Satur alebo Cedok
@anonym_2e7010 pozerala som tieto hotely ceny sú už nad3 ..4000 pre troch ľudí
@anonym_2e7010 pozerala som tieto hotely ceny sú už nad3 ..4000 pre troch ľudí
@anonym_autor Ja som bola s Fischerom/Kartágom v hoteli Ghazala resort & spa ( ex Rixos Alamein ) a bola som veľmi spokojná. Možno by ste sa zmestili do rozpočtu.
@anonym_autor Ja som bola s Fischerom/Kartágom v hoteli Ghazala resort & spa ( ex Rixos Alamein ) a bola som veľmi spokojná. Možno by ste sa zmestili do rozpočtu.
@jaja20 pozrela som si ho je nádherný určite ste si tam užili len tiež predražený pre nas
@jaja20 pozrela som si ho je nádherný určite ste si tam užili len tiež predražený pre nas
@anonym_autor marsha matrouh je drahsia ako hurgada. Sledujem to tiez by som chcela vyskusat.
Boli sme v caesar bay dve posledne leta a isli by sme opat, ale zvazujeme aj hotel cleopatra sidi heinish. Bola som tam raz s 2 detmi /11,9/ minuly rok s 3 detmi /12, 10, 3/ a vsetci sme si to uzili. Strava super, sluzby super, pocasie a vsetko.. je tam strasne vela zelene, ke to tam naozaj pekne. ALE! Pravdepodobnost velkych vln a cervenej vlajky 99%. Minule leto tam mali divoku sezonu, my sme netrafili ani jediny den pokojneho mora co je zelena vlajka. Jeden den dokonca fukalo tak, ze na mna spadol slnecnik na lehatku pri bazene. Musela som ist do mesta na vysetrenie, co je 2 hodiny cesta autom, ale to je uz ale iny pribeh. More je nadherne, stoji za to zazit. Tohto roku to zrejme vyhra spominany hotel cleopatra, ten ma 7 neskutocnych bazenov, keby pocasie nevyslo😅

Skús tu https://www.modrykonik.sk/group/12245/