icon

Skúsenosti s hotelom Carols Beau Rivage v Marsa Matrouh

mon1806
3. jan 2026

Boli ste niekto ? Plánujeme s detmi v tomto hoteli Hotel Carols Beau Rivage v máji

zdenka11081983
3. jan 2026

V máji je tam zima, studené more. V auguste sme mali 4 dní červenú vlajku. V máji by som tam určite nešla.

anonym_a2d657
3. jan 2026

@mon1806 ja som bola s detmi v oktobri bolo super more teple urcite by som isla skor po lete ked je more vyhriate po lete a nie na jar ked je studene po zime...

slavomira236
3. jan 2026

@mon1806 v maji tam do vody asi nevleziete

kotatkomimi
4. jan 2026

Boli sme v septembri a bolo to ideálne. Menej ľudí, more teplé.

jankadankaanka
2. feb 2026
@anonym_a2d657

@mon1806 ja som bola s detmi v oktobri bolo super more teple urcite by som isla skor po lete ked je more vyhriate po lete a nie na jar ked je studene po zime...

@kotatkomimi
@anonym_a2d657
Rada by som sa spýtala Ako je to s jedlom ? Naozaj je také nekvalitne ? Čítam recenzie ale teda nič moc aj čo sa týka izieb. Pred 2r sme boli v 5* v Turecku (calimera serra paláce) ale teda my ho hodnotíme naozaj max na 3*
Čo nás mrzelo a nechceli by sme to zopakovať 🥲

anonym_a2d657
2. feb 2026
@jankadankaanka

@kotatkomimi
@anonym_a2d657
Rada by som sa spýtala Ako je to s jedlom ? Naozaj je také nekvalitne ? Čítam recenzie ale teda nič moc aj čo sa týka izieb. Pred 2r sme boli v 5* v Turecku (calimera serra paláce) ale teda my ho hodnotíme naozaj max na 3*
Čo nás mrzelo a nechceli by sme to zopakovať 🥲

@jankadankaanka ahojy sme v tomto hoteli nebi mali sme prenajaty dom s jest sme chodili von jedlo bolo super bola som s 2 detmi 5 a 11r najedli sme sa uplne v pohode. Hlavne NEPIT(!!!!!) ziadnu vodu ani zmrzlinu ci lad co je mimo flase original balene bola som 16 dni kade tade po egypte hlavne mimo turistickych rezortov a nemali sme vobec ziadny problem ani ja ani deti. Inak v marsa matrouth je jedna super mega restika ak mate radi ryby a morske plody chodili sme tam kazdy den ked sme ju objavili bol aozaj mega ak chces napis dam ti info.

jankadankaanka
6. feb 2026
@anonym_a2d657

@jankadankaanka ahojy sme v tomto hoteli nebi mali sme prenajaty dom s jest sme chodili von jedlo bolo super bola som s 2 detmi 5 a 11r najedli sme sa uplne v pohode. Hlavne NEPIT(!!!!!) ziadnu vodu ani zmrzlinu ci lad co je mimo flase original balene bola som 16 dni kade tade po egypte hlavne mimo turistickych rezortov a nemali sme vobec ziadny problem ani ja ani deti. Inak v marsa matrouth je jedna super mega restika ak mate radi ryby a morske plody chodili sme tam kazdy den ked sme ju objavili bol aozaj mega ak chces napis dam ti info.

@anonym_a2d657 jej super, ďakujem za info, určite prijmem každú radu. Chceme pozrieť aj okolie ak bude možnosť. Ponúkli vám aj nejaké možnosti výletov ?

anonym_a2d657
6. feb 2026
@jankadankaanka

@anonym_a2d657 jej super, ďakujem za info, určite prijmem každú radu. Chceme pozrieť aj okolie ak bude možnosť. Ponúkli vám aj nejaké možnosti výletov ?

@jankadankaanka ja som nebola v ziadnom rezorte ani so ziadnou ck bol to road trip po egypte na vlasnu past jedna z najlepsich divoleniek aku som zazila 👍

anonym_a2d657
6. feb 2026
@jankadankaanka

@jankadankaanka toto je ta restika nenormalne super tam varia ale cisto iba morske potvory davaju aj velcime drink vobec nemusis mat strach tam cokolvek zjest alebo vypit ked sme ju objavili chodili sme tam aj s detmi kazdy vecer nikdy nam nic nebolo 👍 my sme boli v oktobri takze mimo sezony vtedy boli ceny ozaj nizke neviem ci maju rovnake celorocne alebo ako ale cca do 20e dokopy sme sa 3 uplne obžrali a to doslova 😉

anonym_a2d657
6. feb 2026
@jankadankaanka

@jankadankaanka je to krizom cez cestu od mora kusok od promenady kde su kolotoce mimo centra ulicu zial neviem ale miestni budu urcite vediet

anonym_a2d657
6. feb 2026
@jankadankaanka

@jankadankaanka na vylety sme chodili vo vlastnej rezii dost dobre sa daju vyuzivat taxiky suozaj lacne (nieco na sposob uber stiadnes si apku ked budes mat egyptsku sim kartu kupis na letisku za par drobnych aj s datami).

anonym_a2d657
6. feb 2026
@jankadankaanka

@jankadankaanka my sme si napriklad aj ovocie umyvali vodou z flase tiez aj na cistenie zubov iba balena voda stoji tam ozaj oar centov a fakt som nechcela riskovat sama s 2 detmi nejake crevne problemy

jankadankaanka
8. feb 2026
@anonym_a2d657

@jankadankaanka my sme si napriklad aj ovocie umyvali vodou z flase tiez aj na cistenie zubov iba balena voda stoji tam ozaj oar centov a fakt som nechcela riskovat sama s 2 detmi nejake crevne problemy

@anonym_a2d657 jeeej super ďakujem ♥️♥️ ďakujem, za každú info 🙂

anonym_a2d657
8. feb 2026
@jankadankaanka

@anonym_a2d657 jeeej super ďakujem ♥️♥️ ďakujem, za každú info 🙂

@jankadankaanka uzivajte dovolenku ak by, ste isli aj do siwi tak mam par skvelych tipov tiez oripadne ak budes nieco potrebovat tak napis 😉