Teploty v Turecku na prelome septembra: Skúsenosti a rady
Ahojte, chystáme sa na dovolenku do Turecka na konci septembra a obávam sa že už bude trošku zima. Neholdujeme úpekom ale zase nechceme sa triasť pri kúpaní v mori... Máte niekto skúsenosti z posledných rokov ako bolo v Turecku na začiatku októbra ? Moc ďakujem za reakcie 🙂
@elenajezova tak možno,keď nezabudneš ,môžeš nám posunúť info. Peknú dovolenku želám 👊🏊
@pe_mi ďakujem. Napíšem. Je to poznávací zájazd. Ale aj kúpanie v mori. Tak sa teším.
@majus2323 minulý rok sme tak boli a ideme aj tento, cez deň 30° a viac, v noci okolo 22-25, večer sme nenosili vôbec dlhé veci, bolo dobre. V hotely bolo najskôr pomenej ľudí ale potom sa dosť naplnil. Za mňa super teplo bolo ale nie brutálne, more super vyhriate....
urcite zima nebude, je to tam este poriadne peklo. Ja chodievam do Turecka koncom oktobra a cez den je v pohode 35 stupnov. Vyhody to ma najma vecer, pretoze sa da normalne dychat (obcas treba neskor vecer tenky svetrik). Urcite sa toho neboj v septembri ani v oktobri a chod do toho..
urcite zima nebude, je to tam este poriadne peklo. Ja chodievam do Turecka koncom oktobra a cez den je v pohode 35 stupnov. Vyhody to ma najma vecer, pretoze sa da normalne dychat (obcas treba neskor vecer tenky svetrik). Urcite sa toho neboj v septembri ani v oktobri a chod do toho..
@julia_romeo ja mam turecko od 3.10. a zacinam sa bat ci bude dost na kupanie a opalovanie :-/
@julia_romeo ja mam turecko od 3.10. a zacinam sa bat ci bude dost na kupanie a opalovanie :-/
@dominikac321 jasne ze bude... vobec sa toho neobavaj
@dominikac321 jasne ze bude... vobec sa toho neobavaj
@julia_romeo super potesila si ma 🙏
@dominikac321 bude teplo.My sme boli koniec septembra a klímu sme púšťali ani mracik na oblohe

@majus2323 nám pršalo. Dva dni cely den. Vecer uz bolo chladnesie. Nešla by som tak už. Aj celkovo bolo to tam už o ničom, malo ludi. Ale zas niekomu to vyhovuje. My mame radi teplo, ruch, veľa ľudí 🙂