Tipy na letnú dovolenku autom: Taliansko alebo Slovinsko
Ahojte. Chceli by sme ísť v lete k moru, ale podmienka je autom. Chorvátsko určite nie. Myslím, že Taliansko by to mohlo byť, alebo Slovinsko.
Rada by som od vás dostala tipy na konkrétne hotely, penzióny, ubytovanie...podmienka, aby to bolo blízko pláži, nie drahé. Počítame tak 600e za ubytovanie by sme boli ochotní dať. Nepotrebujeme ani raňajky. Aspoň na 6 nocí. V júli, hocikedy. Aby bolo teplo a bolo tam v okolí aj niečo pre deti.
2 dospelí, 3 deti. 🙂
Ďakujem.
"Aby bolo teplo" - a co myslis, ma tu niekto vestecku gulu a vie, ake presne bude pocasie? Btw., otvor si booking, najdes toho mraky. Nebud leniva..
@anonym_fddd55 aby bolo teplo...neviem kedy je lepšie ísť. Či už začiatkom júla je dosť teplé more atď. Nie aby nám svietilo slnko. Nekomentuje, ak k tomu nemáš nič k veci napísať. Ďakujem za pochopenie
@anonym_fddd55 aby bolo teplo...neviem kedy je lepšie ísť. Či už začiatkom júla je dosť teplé more atď. Nie aby nám svietilo slnko. Nekomentuje, ak k tomu nemáš nič k veci napísať. Ďakujem za pochopenie
@anonym_autor
A ty si zase arogantna
@anonym_autor začiatkom júla môže aj nemusí byť more teplé. Koncom augusta, začiatkom septembra je vyššia pravdepodobnosť. Slovinsko do 600 eur pre 5 osôb silno pochybujem, Taliansko možno. Otvor booking a pozri, zaberie ti to pár minút.
Destinácia podľa preferencii. Definuj, co je pre vás teplo. 😀 niekto odpadava pri 25 , ini 40. Mne je studena voda všade okrem exotiky. Ani dcéra sa na dovolenkách v Európe nekupe, tiež je pre ňu studena voda.
@anonym_autor začiatkom júla môže aj nemusí byť more teplé. Koncom augusta, začiatkom septembra je vyššia pravdepodobnosť. Slovinsko do 600 eur pre 5 osôb silno pochybujem, Taliansko možno. Otvor booking a pozri, zaberie ti to pár minút.
@tilly pozerám booking, len som chcela odporúčania.
Destinácia podľa preferencii. Definuj, co je pre vás teplo. 😀 niekto odpadava pri 25 , ini 40. Mne je studena voda všade okrem exotiky. Ani dcéra sa na dovolenkách v Európe nekupe, tiež je pre ňu studena voda.
@nikolka232 vonkajšia teplota 30, more neviem, predpokladám, že pri brehu bude pri 30st teplé.
@nikolka232 vonkajšia teplota 30, more neviem, predpokladám, že pri brehu bude pri 30st teplé.
@anonym_autor v dosahu autom, 30 st. More?
Najlepšie ubytka v tvojej cene sú už vybookované, takže v podstate môžeš vyberať z toho čo je, recenzie ponuka booking aj napr airbnb 🙂
@anonym_autor 600€ za 5 osôb. Sranduješ? My sme boli v Talinasku, apartmán s vlastnou stravou na 8 dní za 1600 dvaja. 😀 a to bolo len lignano.
600 Eur na 6 dni pre 5 osob neexistuje. Do toho sa v Slovinsku nevojdes ani nahodou. V Taliansku mozno nieco najdes, ale bude to nejaka chajda s latrinou a plosticami ako bonus, tak 20 km od mora.
Pridaj 1tku pred 6 a hadam nieco najdes,drzim palce.
Inac mam 500eur a chcem ist k moru,aspon letecky,pre 10ludi.Poradte
@anonym_autor v dosahu autom, 30 st. More?
@anonym_515731 nie 30st more. Ale keď vzduch bude zohriaty na 30st, tak more bude teplé tiež, nie? Pri brehu myslím.
Možno sú finančné možnosti autorky obmedzené a práve preto to skúsila tu, že niekto bol niekde za pár šušňov a dá tip. Ale zabudla ,že je na koníku, kde sa jej akurát vysmejú a neporadia.Ja neviem ženy, keď už nemám čo k veci povedať, nemám ako pomôcť, tak aspoň nepotopím. .O existencii bookingu autorka určite vie. Bežne sa tu niečo podobné niekto spýta, ale chyba bude asi najviac v tom, že nie je dostatočne zazobaná , tak nech sa aspoň cíti ponížená.
Možno sú finančné možnosti autorky obmedzené a práve preto to skúsila tu, že niekto bol niekde za pár šušňov a dá tip. Ale zabudla ,že je na koníku, kde sa jej akurát vysmejú a neporadia.Ja neviem ženy, keď už nemám čo k veci povedať, nemám ako pomôcť, tak aspoň nepotopím. .O existencii bookingu autorka určite vie. Bežne sa tu niečo podobné niekto spýta, ale chyba bude asi najviac v tom, že nie je dostatočne zazobaná , tak nech sa aspoň cíti ponížená.
@anonym_ff6e7c nemusi byt zazobana, no chcieť niečo pre 5 ľudí za 600€ je v tento dobe extrém. Je 2026, nie 2015
@anonym_ff6e7c to je sice pekne ale riskovat toto s 3mi detmi a autom,ano nema vela penazi a preto by som sa velmi bala ist autom,co ak sa tam pokazi???Co potom urobia???Budu mat na to,tam to opravit hned???Vies kolko sa stalo takto,ze rodina si dala auto este skontrolovat pre istotu a aj tak im auto zlyhalo na krizovatke.Ale prave tito chudaci neboli a hned ho dali do servisu.Toto chcu riskovat???
@anonym_ff6e7c nemusi byt zazobana, no chcieť niečo pre 5 ľudí za 600€ je v tento dobe extrém. Je 2026, nie 2015
@anonym_603bb6 To verím, asi nie je veĺmi scestovaná, ale aj tak mi jej prišlo ĺúto a myslím, že aj oĺutovala, že si dovolila niečo také sa opýtať.
@anonym_ff6e7c to je sice pekne ale riskovat toto s 3mi detmi a autom,ano nema vela penazi a preto by som sa velmi bala ist autom,co ak sa tam pokazi???Co potom urobia???Budu mat na to,tam to opravit hned???Vies kolko sa stalo takto,ze rodina si dala auto este skontrolovat pre istotu a aj tak im auto zlyhalo na krizovatke.Ale prave tito chudaci neboli a hned ho dali do servisu.Toto chcu riskovat???
@anonym_5964e9 A viem ja ????????????????????????? 😂
@anonym_5964e9 A viem ja ????????????????????????? 😂
@anonym_ff6e7c ja by som si za tie peniazky uzila radsej u nas,niekde na 3dni ubytko a este vyuzila poukaz v praci ako takto velmi riskovat.
@anonym_ff6e7c ja by som si za tie peniazky uzila radsej u nas,niekde na 3dni ubytko a este vyuzila poukaz v praci ako takto velmi riskovat.
@anonym_5964e9 Súhlasím. To by mohla byť pre ňu zaujìmavá alternatíva.
@anonym_ff6e7c my sme tak v besenovej,sice len na 1 noc ale bolo to priamo na tej ulici dom Miluska sa to volalo a 2dni sme sa kupali v besenovej.Vtedy ale neboli poukazy.
@anonym_ff6e7c my sme tak v besenovej,sice len na 1 noc ale bolo to priamo na tej ulici dom Miluska sa to volalo a 2dni sme sa kupali v besenovej.Vtedy ale neboli poukazy.
@anonym_5964e9 Známa bola v Dudinciach, tuším penzion Gabika a tiež využila rekreačný. Alebo Štúrovo.
@anonym_ff6e7c tak 2noci,teda piatok rano sme odchadzali a v nedelu sa vracali.Takto bolo.Ale napr.teraz sme boli na 1 noc vo wellnes a cele to stalo 300eur a to som bola len ja a muz.
@anonym_5964e9 Známa bola v Dudinciach, tuším penzion Gabika a tiež využila rekreačný. Alebo Štúrovo.
@anonym_ff6e7c Sturovo si velmi chvalia,tiez.
ženy čo tu píšete, že za takú sumu sa nedá nič nájsť, dá sa, len je to trochu ďalej od pláže no a čo, my sme ako malí chodili do bulharska, kde sme mali vzdialenosť od peknej pláže 2km a nevadilo nám to 🙂 dá sa autom aj každý deň dochádzať na pláž keď chcú ísť autom. skús sa zamerať presne ako píšu vyššie- taliansko, chorvátsko, možno bulharsko, ale to máte ďalej. Kamarátka chodia s 3 deťmi do chorvátska do kempu, pre deti je to zážitok podľa mňa (len nepamätám kam presne chodia) a vyjde ich to lacno
@anonym_ff6e7c toto vôbec nie je pravda. Ja som sa snažila poradiť, ale fakt je, že za tie peniaze nezoženie nič. Mne to skôr prišlo, že ona chcela konkrétne ubytovanie a to jej nikto nedá, lebo neexistuje.
@anonym_autor no to môžeš hľadať camping ubytovanie, ale aj to bude málo
600 je velmi nizky rozpocet na dovolenku pri mori.. ani chatu na tyzden na SK za tu sumu pomaly nezozenies..
Pozeraj teda sever Tal, je to blizko, voda pri brehu bude urcite tepla, lebo je dlho predlho plytka
Neviem ake velke deti, tipujem, ze mensie, tak vtedy je fajn, ked to ubytko je blizko plaze, bazena, mozno nejaky kemp a mobilny dom by mohol byt este volny, ale pridaj tu jednotku este lred tvoju sumu..

"Aby bolo teplo" - a co myslis, ma tu niekto vestecku gulu a vie, ake presne bude pocasie? Btw., otvor si booking, najdes toho mraky. Nebud leniva..