icon

Tipy na oblečenie do Malagy v zime

zdenkazdenulka
11. jan 2026

Ahojte baby, ideme začiatkom februára do Malagy, Granady atď… Chcela by som sa spýtať čo by ste mi odporučili si obliecť, neviem veľmi odhadnúť počasie. Píše že okolo 15°. Chceme chodit na turistiku a prechadzky mestom

olga_hurajova
11. jan 2026

@zdenkazdenulka odporúčam ísť sj do Marbelly (za mňa najkrajšie pláže a promenády pri pláži v Európe) - chodíme tam každý rok feb-mar a milujeme to tam! Kilometrové promenády popri pláži a naždých pár 100 metrov nejaký bar/reštika/kaviareň. Kúsok odtiaľ je tiež Gibraltár (opičky, najmenšie letisko v eu, história).

Ale spať k téme a počasiu 😂 v Marbella a teda predpokladám že aj v malage býva väčšinou teplo a slnečne. 15 stupňov máš na tričko cez deň na slnku a mikinu večer. Max nejakú ľahkú bundu keď si zoberieš tak určite nezamrzneš!

Užite si

tilly
11. jan 2026

Treba vrstviť. Ja mám takú tenucku dlhú paperku, ktorú ľahko zložím do kabelky.
Takže obliekam sa bud rifle, tričko, sveter a tú bundu mám v kabelke. Alebo, keď čakám, že bude teplo, tak pančuchy, šaty alebo suknu/kratasy a keď je cez deň teplo, pančuchy dám dole.
V taške mám vždy tú bundu a kratasy (keď mám rifle). Často sa mi stáva, že keď si sadneme niekam na promenádu na slnko, idem sa roztopiť. Syn je teraz na costa blanca a dnes mi posielal fotku ako v tričku sedí na pláži pri pivku s kamošmi
Inak, táto zima je najdazdivejsia a najchladnejsia za posledných 40 rokov 🙊

viky7
12. jan 2026

pred rokom sme boli v malage koncom januara, bolo 17. stupnov... ked svietilo slnko, boli sme v tricku, neskor mikina, ked sme v noci sedeli niekde vonku, tenka bunda na to... dcera vbehla aj do vody v plavkach 🙂 ale to bolo naozaj len take omocenie 🙂

zdenkazdenulka
autor
12. jan 2026

Ďakujem žienky za odpovede pomohli ste mi ❤️