icon

Vrátenie peňazí po stornovaní dovolenky do Plánu?

8. mar 2026

Pozdravujem Vás, chcem sa opýtať..stornovala som dovolenku do Plánu, zakúpila dom ju v januári, v sobotu som ju stornovala. Odlet mal byť v júni. Vrátia mi aspoň časť peňazí? Ďakujem

anonym_25163f
8. mar 2026

Odkial mame vediet ake podmienky ma tvoja cestovka 🤷‍♀️🤷‍♀️

anonym_27e618
8. mar 2026

@anonym_autor a tam si sa nepýtala?

autor
8. mar 2026
@anonym_25163f

Odkial mame vediet ake podmienky ma tvoja cestovka 🤷‍♀️🤷‍♀️

@anonym_25163f neviem to v zmluve nájsť

sissy27
8. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_25163f neviem to v zmluve nájsť

@anonym_autor ak to nie je v zmluve, tak vo VOP urcite ano.

autor
8. mar 2026
@anonym_27e618

@anonym_autor a tam si sa nepýtala?

@anonym_27e618 nedvíhala mi

hugigugin
8. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_27e618 nedvíhala mi

@anonym_autor ak ma CK webstranku mala by mať Všeobecno Obchodne Podmienky na každej strane.

sweet20
Včera o 06:32

Mala si cestovne poistenie? Mala si v tom storno zajazdu? Aky dovod bol storna? Ak by to aj bolo pripoistene, na to musi byt dovod, napr pohreb, nahla choroba a pod. Vsetko je to napisane v podmienkach.

anonym_77cd7c
Včera o 06:53

Naozaj niekto zruší dovolenku a až potom sa pýta aká bude pokuta. To nevymyslíš.

anonym_1362d8
Včera o 08:33

@anonym_autor a kde je ten Plán? Aj ja tam chcem ísť.

slavomira236
Včera o 10:06

Stornovat mozes ale musi byt na to dovod zvycajne zdravotny...a zalezi aj ci mas 100 percent alebo spoluucast. Ja mam dovolenku na jun egypt kupenu oktober a nic nerusim nestornujem zatial. 45-30 dni pred cestovu mozem stornovat bez udania dovodu...

anonym_f8d79f
Včera o 10:19

@anonym_autor Prosim ta vysvetli, co si tymto myslela? "stornovala som dovolenku do Plánu". To asi nebude nazov nejakej cestovky, aspon nikdy som o takej nepocula. Daj nazov cestovky, vieme pozriet na nete ake ma storno podmienky ak to teda ty nevies pozriet. Ci ako myslela si tym, ze si ju stornovala podla planu? No tazko ti radit ked takto nezrozumitelne pises. Ale v kazdom pripade, ako ti uz tu pisali, treba mat cestovne poistenie a v nom pozriet co vsetko si zajednala v ramci tohto poistenia. Teda dufam, ze ho mas...

maca1984
Včera o 10:22
@anonym_f8d79f

@anonym_autor Prosim ta vysvetli, co si tymto myslela? "stornovala som dovolenku do Plánu". To asi nebude nazov nejakej cestovky, aspon nikdy som o takej nepocula. Daj nazov cestovky, vieme pozriet na nete ake ma storno podmienky ak to teda ty nevies pozriet. Ci ako myslela si tym, ze si ju stornovala podla planu? No tazko ti radit ked takto nezrozumitelne pises. Ale v kazdom pripade, ako ti uz tu pisali, treba mat cestovne poistenie a v nom pozriet co vsetko si zajednala v ramci tohto poistenia. Teda dufam, ze ho mas...

@anonym_f8d79f to bude do Ománu si myslím.

sisa_s
Včera o 10:29
@maca1984

@anonym_f8d79f to bude do Ománu si myslím.

@maca1984 co viem, v juni sa uz nechodi do omanu 😀 ale tiez neviem, aky iny preklep by to bol

anonym_48ce31
Včera o 12:37

@anonym_autor najprv stornujes dovolenku a potom zistujes, ci ti vratia peniaze? robi sa to presne naopak. sucastou kazdej zmluvy su VOP a tam mas uvedene aj podmienky storna. mala si si to precitat a neunahlit sa. ck maju tzv.storno okna, kedy ti vratia v pripade storna plnu sumu. unahlila si sa, teraz dostanes nanajvys nejake drobne.

anonym_f8d79f
Včera o 13:04
@sisa_s

@maca1984 co viem, v juni sa uz nechodi do omanu 😀 ale tiez neviem, aky iny preklep by to bol

@sisa_s No veru, Omán by to aj mohol byt. Ale divne je to cele. Lebo kupila v januari, pise ze to stornovala (a to je asi aj jedno ze kam) a teraz po stornovani sa pyta ci jej nieco vratia. Do cestovky sa vraj nedovolala. Tak postup mal byt opacny, najprv volat do cestovky kde by jej to vysvetlili a az nasledne stornovat. Tak neviem ci autorka este napise, mozno sa uz aj dovolala a zistila, ze tak to nemala robit

bosorkabb
Dnes o 10:36

Predpokladám že ak si dovolenku stornovala tak si si dopredu zistila podmienky.
Treba kontaktovať cestovnú kanceláriu.