icon

Výber dovolenky cez cestovnú agentúru - Turecko, Grécko, Chorvátsko

22. feb 2026

Ahojte, rozmýšľam, ze by som na dovolenku prvýkrát využila služby cestovnej agentúry. Podľa vas, ktorá je taká naj, s ktorej službami a ponukami ste spokojní? Boli by sme 4 ludia, 2 dospelí a 2 deti (12,14). Lokalita napr Turecko, Grécko, Chorvátsko? Niečo, čo by teda nestalo majland. Rozpočet tak do cca 5000?

anonym_bd1170
22. feb 2026

@anonym_autor agentura len sprostredkovava zajazdy cestovnych kancelarii... Z cestovnych kancelarii si mozes vybrat jednak podla rozpoctu (su take, co ponukaju "drahsie" zajazdy, ale byva s nimi menej problemov, alebo aj lowcost a nemusi sa cez ne nic stat, ale aj moze...
Zacal by som na nete vyberom destinacie (aspon zhruba, kedze podla mna je Chorvatsko a Turecko na "opacnom spektre" moznosti... sluzby, ceny, more...) a potom sa popytal... Ked tak skontroluj "first momenty" (na toto leto uz asi vela nebude)...

jaja20
22. feb 2026

@anonym_autor V tomto zložení budete potrebovať rodinnú izbu alebo apartmán, a tie sa míňajú ako prvé. Najlacnejšie to bolo v novembri/decembri, first moment potom býva ešte cca do konca januára, takže dosť neskoro to riešite... Cestovné agentúry predávajú dovolenky od viacerých cestoviek. Ja radšej odporúčam použiť prehľadávač na Invii, kde si môžeš zadať všetky vaše požiadavky, vrátane rozpočtu, a potom, keď si niečo vyberiete, kontaktovať priamo konkrétnu cestovnú kanceláriu, ktorá zájazd realizuje.

lucik194
22. feb 2026

tiez si myslim, ze Invia by mohla pomoct, keďže tam su ponuky viacerych CK

no za mna ste sa rozhodli neskoro ist cez CK, keďže vase zloženie 2plus 2 potrebujete uz veľku izbu, respbskor rodinnu izbu. do štandardnej sa nezmestite, teens 14 je uz povazovany za dospelaka.....

do chorvatska je vzdy osobna doprava, chcete ísť autom?
lebo to si porieste prvé, ci lietadlo, ci auto.....
grecko by som autom nesla, nekonecna cesta.

turecko v sezone, bude najdrahsie 2+2
predpokladam, ze chcete jul-august

mali ste kupovat first moment, kedy je velky vyber a aj ceny su lepsie, hlavne rodinne izby .....

my chodime vzdy po svojej linke, CK poradit nevuem, koleda napr bol cez Cedok (exotika).

alenka58
22. feb 2026

@anonym_autor my sme sa minulý rok rozhodli pre CA a neľutovali sme, výborne sa nám komunikovalo, zadali sme parametre hneď sa nám ozvali - Palm tour - bolo to veľmi pohodlné dávali nám na výber až kým sme sa nerozhodli a nebolo to drahšie ako v pôvodnej cestovke čo ma celkom prekvapilo a dovolenka bola super,

anonym_4443d9
22. feb 2026

Ideme Tip travel,dostali sme aj parkovanie v BA v cene,2 sampanske.Smer Turecko,a zmestili sme sa do 5000eur na 1 izbu,mame vzdy 2izby.Este sme neboli s touto ck,a Turecko tiez prvy krat.Tak snad to za tu cenu bude stat za to,a oddychneme si cela rodina.

clovieciknana
25. feb 2026

Ja odporucam satur alebo koala tours

clovieciknana
25. feb 2026

Akoze so saturom sme boli na Rodose dvaja dospeli a dve deti za 4000e a za mna spojnost velka

oliverceky
25. feb 2026
@anonym_4443d9

Ideme Tip travel,dostali sme aj parkovanie v BA v cene,2 sampanske.Smer Turecko,a zmestili sme sa do 5000eur na 1 izbu,mame vzdy 2izby.Este sme neboli s touto ck,a Turecko tiez prvy krat.Tak snad to za tu cenu bude stat za to,a oddychneme si cela rodina.

@anonym_4443d9 Kde majú tie parkoviska zdarma v Ba?

anonym_4443d9
25. feb 2026
@oliverceky

@oliverceky tip travel,niekde k bielym pieskom ci kde to tam,maju 3 parkoviska take

anonym_4443d9
25. feb 2026
@oliverceky

@oliverceky zlate piesky,tak dobre som teraz napisala,boze,ze biele.No a ja,aby som si nieco sama bookla,neviem,neviem ci niekedy na to vôbec odvahu naberiem.