Adora Resort Belek: Je vhodný pre rodiny s deťmi?
Dobrý deň, tak nakoniec sme sa rozhodli pre tento rezort,prosím bol tam niekto?Je vhodný pre rodiny s deťmi,ako je to s morom v tejto časti koncom júna?
Izba by bola v casti King.
Ďakujem za každý postreh 😊
@martinko12349 pozerala som aj na nete,len ma zmiatla diskusia vyssie,kde sa pise o matraci na zemi ako pristelke.Este ,uz neviem,kde som to citala, ze personal nabera pri veceri jedlo,iba niektore z jedal si naberaju hostia sami formou bufetu...len neviem,ci to bolo este z obdobia covidu,alebo je to zavedene trvalo. Cez ktoru cestovku idete? Ten hotel vyzera fajn, prajem prijemnu dovolenku.
@lubako to bolo ešte keď bol covid aj ten matrac teraz je tam všetko zrekonštruované
@lubako v casti king je vsetko blizsie aj bazen aj more aj jedlo aj tobogany, z casti club sa musis prist najest do restauracie king, my sme sa tiez rozhodovali ze ci si priplatime alebo vezmeme club, ale priplatili sme a nelutujem
@jurka2907 My sme sa vrátili teraz v piatok. Boli sme v domčekoch Club a izby super, novučké, zrekonštruované. Boli sme ako štyria dospelí (ja + mm + dcéry necelých 18 a 21) takže sme brali dve izby, dali sme ako poznámku, že vedľa seba (aj nás našťastie tak dali), izby boli pomerne veľké - manželská posteľ + gauč (dal sa vysunúť tak, že spodné spanie bolo o úroveň nižšie - možno toto myslia, že matrac na zemi ???? neviem, my sme však nevyužívali, tak sme sa ani nepokúšali rozkladať 🙂. Jediné "mínus" je malilinký balkónik, ale na tom aj tak sedieť nebudeš 🙂, je tam malý sušiak - úplne postačujúci. Domčeky Club vôbec nie sú ďaleko. Ináč celkovo je resort riešený tak, že nikam to nie je ďaleko. Keď ste cez deň pri bazéne, máš to blízko všade - najesť sa dá v hlavnej reštaurácii do 14,30 a potom sú otvorené ešte ďalšie reštaurácie / resp. skôr také to rýchle občerstvenie, ale v pohode sa naješ - jedna je z ľavej strany vonku pri hlavnej budove (tam mali aj ovocie a nanuky - tá fungovala od 12,00 do 17,00 tuším - samoobsluha švédske stoly) a druhá pri pláži - hamburgre, pizze, pitie - cez jedálny lístok objednávaš, tam už neviem presné časy, ale všetko sa prekrývalo - aj bary večer v noci - keď jeden končil, tak ďalší o kúsok ďalej pokračoval ďalej - všetko dostanete na prospekte na recepcii). Vôbec prvýkrát sa mi stalo, že si si mohla zobrať jedlo aj na izbu, nikto nemal žiadny problém a hlavne Rusi to využívali až nadmieru (neviem sice načo, jedine ak pre menšie deti, ak idú poobede spať... prípadne nejaké ovocie si zobrať, pri niektorých vchodoch do domčekov boli dokonca také odkladacie police, kde mohli nechať taniere). Neviem, ako vyzerajú izby v hlavnej budove (kde je aj resťaurácia) a v budove kde je recepcia (tá je najďalej od všetkého), ale skutočne ti môžem resort odporučiť, už len z toho dôvodu, že sa tam nenachodíš ako somár, fakt je všetko blízko. Keď si pri bazéne, tak to máš úplne na skok do mora a opačne. Výmena osušiek je tiež pri bazéne - funguje na kartičky, ktoré dostanete pri nástupe, čiže sa tiež nemusiš trepať do hlavnej budovy. Za nás super.
@jurka2907 Inak, vôbec by som nebrala do úvahy vzdialenosť, že hlavná budova alebo Club.... Toto je úplne bezpredmetné aj pri malých deťoch....
@jurka2907 a hlavne sme mali pocit, že to nie je taká masovka, aj keď ľudí bolo veľa,nejak sa to tam roztratilo.... Trošku niekedy problém nájsť miesto hlavne pri večeri vo vnútornej casti jedalne, ale ďalšie miesta boli vonku (ale vždy sme dáke miesto nasli). Inak išli sme cez Senecu a dobre zorganizované od príchodu až po odchod.
@zuzulienocka75 my sme mali kamošov v club ,čo sme sa tam zoznámili ale veru budúci rok volime opäť king,naj dovolenka akú sme mali 😍
@jurka2907 Aj my sme boli veľmi spokojní čo sa týka hotela (už sme boli aj v 4* aj v 5* v Side aj v 4* v Alanyi), s plážou resp. vstupom do mora už menej.... Side čo sa týka mora a pláže určite lepšie, ale zase sem sme išli fakt zhruba pol hodinu z letiska, čo je určite veľká výhoda.
@jurka2907 Adora a minuloročný Sunis Kumkoy (Side) bola zatiaľ určite topka čo sa týka hotela...
@zuzulienocka75 my takisto, more to sme boli aj my sklamaní,oproti side ale ja kvôli deťom som volila co najbližšie ,to bola pecka 😉
@zuzulienocka75 pozriem ten hotel,ďakujem
@zuzulienocka75 Ahojte, chceme ísť tiež do Adory a zaujímala by ma pláž. Vyššie sa písalo, že ste boli sklamaní z pláže resp. zo vstupu do mora. V popise sa píše, že je piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora, je to inak? Nemám malé deti, ale uprednostnila by som to, čo sľubujú. Izby v Clube tiež prešli rekonštrukciou? Vďaka za info.
@majadr Do mora je kamienkovy vstup, pás drobných kamienkov.... Mne osobne sa zle vchádzalo aj vychádzalo a neboli to zrovna okruhlaciky.... Ale tak niekomu to nevadí..... Ja sa zvyknem dosť prechádzať po pláži a tu boli kamienky tiež, niekde viac a niekde menej, niekde len piesok..... Inak pozvoľný vstup do mora... Decká čo tam boli kľudne lietali hore dole. Vlny neboli prvú polovicu pobytu vôbec , ale potom sa zmenil vietor a začal fúkať od mora, tak už potom boli aj vlny, ale nič prehnané (my sme neplavci). Inak predávali tam aj také látkové zvrchu (taký rychleschnuci materiál) a zo spodu spevnené .... Len sme videli, neskúšali.... Také ako ťapky.....
@majadr malo byť pre teba.... Myslela som topánky...
@majadr Inak s tým opaľovakom súhlasím. My sme sa stále natierali 50-tkou a totálne skvarienky.... Strasne silne slnko..... Celý čas sme nosili klobúky, hlavne do vody.... fakt treba dať pozor...
@lilu2008 @zuzulienocka75 ďakujem za info

@lubako áno aj king re rekonštruovaná prístelku neviem lebo ideme dvaja. Keď som pozeral priamo na stránke adora hotel tak tam je Izba manželská posteľ a rozkladacia dvojpostel. Alebo dve manželské postele .si to pozri na nete.tam máš izby odfotene