icon

Adora resort Turecko

mmm2mmm
10. jún 2023

Ahojte bol niekto tuto sezónu v spomínanom hoteli ? Chceli by sme ísť na dovolenku začiatkom septembra a podľa recenzií som na pochybách či ísť alebo nie ..

jurka2907
13. jún 2024

@epelino
Nie 2+2 ,nevravela že to je rodinná.

emerie
14. jún 2024

@jurka2907
@epelino my odlietame dnes a mame 2+2 tak vam potom napisem aka izba to je

jurka2907
14. jún 2024

@emerie jej ďakujem krásne, určite napíšte budem čakať aj aké je more ,prajeme vam krásnu dovolenku ,užite si to 😊

leona45
14. jún 2024

@epelino Mali sme štandard izbu, kde bola 1 manželská, 1 pohovka a jeden matrac na zemi

epelino
14. jún 2024

@emerie krásnu dovolenku prajem,my ideme 20.6. daj info prosím ako sa máte vdaka

t1nusa
14. jún 2024

@emerie krásnu dovolenku prajem 😍 v dobrom závidím

jurka2907
14. jún 2024

@epelino my 25 .6.😊

epelino
14. jún 2024

@jurka2907 tak to sa ešte stretneme 😀

epelino
17. jún 2024

@emerie ako dovolenkujete? 🙂

mandy2013
21. jún 2024

@emerie
@emerie pripnem sa...letime tam v juli,tak som zvedava na recenzie .dakujem

emerie
21. jún 2024

@jurka2907 akurat sme sa vratili.....naozaj niet co vytknut...akurat musim upozornit na naozaj kvalitne kremy zobrat ako pre dospeleho tak aj pre deti....mali sme 4 druhy kremov pre ddti nivea 50 a dosli ako spekacky....naozaj velmi velmi velminsilne slnko....sluzby super...po 3 dnoch mna osobne omr,elo to ich jedenie ale nemozem povedat ze nebolo z coho vyberat....kazdy si pride na svoje....naozaj

emerie
21. jún 2024

@mandy2013 ako som napisala jurka2907 vsetko bolo naozaj super .....ak mas otazky kludne napis odpoviem....ale krem upozornujem naozaj 50 je potrebna...my sme tmavokozce a sme jak spekacky...a supajuce uz aj 🤣

emerie
21. jún 2024

@t1nusa dakujeme uz sme po a som rada ze som doma 7 dni stacilo 😀....ale bolo vyborne

t1nusa
22. jún 2024

@emerie my sme tam boli keď sme ešte nemali dieťa a teda 12 dní nám bolo malo 😃😃

jurka2907
22. jún 2024

@emerie písala som ss,ďakujem

mandy2013
24. jún 2024

@emerie pisala som spravu.dakujem

epelino
25. jún 2024

@emerie my sme tu teraz a super ale mne je aj týždeň dlho 😆

t1nusa
25. jún 2024

@epelino bože ženy vymením sa s vami kľudne 😂 kvôli čomu je vám dlho? však jedlo pitie máte nonstop k dispo, zábavu a more tiež, reálne ma to zaujíma 😃

emerie
25. jún 2024

@t1nusa s detmi je to trosicku aktivnejsia dovolenka....moje deti maju rezim ze o 20.00 lezia a do 10 min zaspavaju....tam sice mladsi zaspal v kociari ale starsi kedze sme si cvceli dovolenku uzit zostaval s nami aj do 23 vonku (ano som matka roka 🤣)takze po case uz bol nervozny lebo bol nevyspaty a na obed on nedokazal zaspat....ale bez deti by som bola aj 3 tyzdne 🤣🤣🤣

jurka2907
26. jún 2024

@epelino
@t1nusa
@emerie
Dievčatá my sme včera prišli, všetko je úžasné, ďakujem za odpovede ,ja si užívam, veruže ťažko sa mi bude odchádzať aj deťom...určite sa vrátime zatiaľ najlepsi totálne co som bola v Turecku.
Len sa chcem opýtať, aj vy ste mali také veľké vlny?

emerie
26. jún 2024

@jurka2907 ako vlny boli ale ja som mala pocit ze vacsie ich robia len tie clnky co sa tam premavaju

t1nusa
26. jún 2024

@jurka2907 nie vždy, ale stalo sa párkrát, že boli veľké vlny

epelino
26. jún 2024

@jurka2907 my sme ešte tu a vlnky sú jemné ...občas k večeru trochu silnejšie ale príjemné

epelino
26. jún 2024

@t1nusa nápodobne,na dovolenku bez detí sme chodili na 12 dní.teraz mám dve s 9 ročným rozdielom a každé potrebuje nieco iné.a bývali sme v budove Queen takže sme sa dosť nechodili hore dole.som.vdacna za deti ale po tejto dovolenke som vcelku zničená.ale hotel dobrý ako som písala.

jurka2907
27. jún 2024

@epelino nám vlnky deti unasaju 😀

lubako
14. júl 2024

@epelino
@epelino ahoj. Prosim ta,mozes napisat,ako je to s tym ubytovanim v Adore redort Belek. Budovy King,Queen,Club...ktora je ktora,kde su pekne izby,kde hordie? Citala som,ze Club su zrekonstruovane na tuto sezonu. Izba 2 + 2 deti pristelky,vo to xnamena? Ta pristelka je pohovka? Citala som tu,ze matrac na zemi...to vazne....matrac na zemi? Dakujem za ofpoved. Kludne zienky,napiste aj ostatne,co ste tu boli...to ubytko ma trochu znepokojuje.vdaka

epelino
14. júl 2024

@lubako ahoj mám niekde aj mapku aj na nete ju nájdeš,hneď pri bazénoch čo je aj fotene je king,tam je dole ak restika.queen je prepojená s touto ale je dalej.a club je blízko bazénov,sú to také domčeky ale záleží do ktorého by vás dali.co sa týka prístelky neviem povedať,my sme mali rodinnu izbu mezonet,kde hore bola manželská a dole dve riadne postele.a kedy idete ?

epelino
14. júl 2024

@lubako inak vraj sú už všetky izby zrekonštruované.

moonita26
12. aug 2024

Zdravím ideme do tohoto hotela na dovolenku a chcela by som sa spýtať či sú v blízkosti hotela aj nejaká nákupné možnosti ako nejaké malé potraviny suveníry....alebo niečo také 😃

jurka2907
12. aug 2024

@moonita26 pár obchodíkov,oblečenie, obchod so suvenírmi kde kúpite všetko aj lieky ,zlatníctvo...