icon

Adult friendly hotel pri mori

17. mar 2025

Ahojte baby, dajte mi prosím vaše tipy na overené adult friendly ubytovania. Hľadáme rezort pri mori, je nám jedno či Grécko, Malorca, Bali, Kuba… v podstate okrem Egyptu a Turecka nám to je jedno. Hlavne žiadne deti, príjemne prostredie, pekne more. Ďakujem 🙂

ankare
17. mar 2025

Porad sa v cestovke. 🙂

adulka07
17. mar 2025

My chodíme to takého hotela ale v Turecku...

babushkaem
17. mar 2025

My sme chodili na južný cyprus do Tasia maris sands. Je to hned pri pláži, adult only, dobre jedlo a este lepsie all inlisive alkoholické nápoje 🤣🤣

autor
17. mar 2025

@babushkaem tento hotel som inak presne pozerala. Takže boli ste spokojní? 🙂

macatt
17. mar 2025

Ja idem s kamoškou tento rok do Bahrajnu, nevie si to tam vynachváliť, bola už 3x, aj výlety sú bez 👶
Tam je skôr problém nájsť rodinný hotel vraj a dokonca ani v lietadle nie sú deti..
Keď bez detí, tak Bahrajn🤷🏿‍♀️

babushkaem
17. mar 2025

@autorka boli sme tam už 4 krát

melanta
18. mar 2025

Ak v Európe, tak Stella Island luxury resort na Krete, Lesante blu na a Zakynthose, Maya exclusive resort na Rodose

melanta
18. mar 2025

@macatt Bahrajn je úžasný, chodím tam +/- každý druhý mesiac. V plážových hoteloch sú deti úplne bežne a v lietadle tiež. Neviem, či som zažila let bez detí. Vyslovene adults only hotelov tam pár je, viem o 2, ale to sú hotely v meste.

oliverceky
18. mar 2025

@macatt kam do Bahrajnu?

guudy
18. mar 2025

Aj ja odporucam Mayia exclusive na Rodose, idealne MAYIA SUITE PRIVATE POOL & SEA VIEW🥰
Skvelo sa o nas postarali, aj s mojim stravovacim obmedzenim. Neviem ako to robi ten sefkuchar, ale bol vzdy a vsade (vzdy ked okolo mna siel, tak mi pozrel do taniera, ci mam vsetko ok). Vsetok personal v a la carte rest. vedel vopred o mojom obmedzeni v strave, boli skveli, brali to seriozne.