icon

Aké je more v Egypte v júni?

tinqushka
23. jan 2025

Ahojte maminky, chceme ísť od 8-19. jún do Egypta hotel Jaz Makadina. Zaujíma ma kto tam bol hlavne čo sa týka hotela, stravy, nákupné možnosti v okolí sú nejaké? Ale hlavne čo sa týka mora, že aké je + teplota mora v júni. More v júni je teplé či také letne? Potrebujem že teple more tak rozmýšlame či ísť do toho :D Ideme aj s 5 ročným chlapčekom 🙂 ĎAKUJEM

marsmykkok
23. jan 2025

@tinqushka teploty mora si vieš aj vygoogliť, v júni už určite bude teplé more, v tejto časti kde je červené more sa dá už kúpať od jari nie v júni.

maca1984
23. jan 2025

More bude teplé. Na htl. sa môžeš spýtať aj tu https://www.modrykonik.sk/group/12245/

tinqushka
autor
23. jan 2025

@marsmykkok no praveže googliť viem , len som chcela možno taku realitu kto tam aj bol v tomto období, ale dakujem pozriem sa nato.

tinqushka
autor
23. jan 2025

@maca1984 ďakujem pridala som sa 🙂

tinqushka
autor
23. jan 2025

@marsmykkok ja len skrz toho že aj v turecku nam vraveli že more je horuce začiatko jula a predstav si že prvy týžden to more nebolo až také ake som si predstavovala 🙂 každý deň bolo samozrejme teplejšie ale 3.7 nebolo až tak prehriate

marsmykkok
23. jan 2025

@tinqushka Tak v Turecku sa more ohrieva neskôr ako v Egypte v tej časti kde je Červené more. Tam fakt v júni nemusíš mať obavy. Ešte tá časť kde je Stredozemné more-Marsa Matrouh môže byť niekedy otázna v júni, ale Hurgada bude určite teplá.

tinqushka
autor
23. jan 2025

Ďakujem to mi uplne stačí 🙂To som nevedela napríklad 🙂

slavomira236
23. jan 2025

@tinqushka tiez planujem jun prvy krat. Von bude uz horuco tak urcite aj more uz bude teple..

ada_alica
23. jan 2025

@tinqushka ja som do teraz bola v Egypte 4x a to vždy v júni okolo polovice.... vzduch okolo 38 a voda 28-29 bolo tam teplejšie aj vzduch aj more ako v auguste v Turecku

tinqushka
autor
23. jan 2025

@ada_alica tak to sa veľmi teším 😍 ďakujem za odpoveď

ada_alica
23. jan 2025

@tinqushka aj ja sa chystám ale nechávam to ako vždy na poslednú chvíľu aj minulý rok, v sobotu som objednala v pondelok už sme sedeli v lietadle 😁

slavomira236
23. jan 2025

@ada_alica ja tiez tak. Toto leto 3dovolenky som tak riesila. Tohto roku som uz rezervovala prvy krat firs minut ale druhu nechavam last.

slavomira236
2. apr 2025

@tinqushka tak nakoniec my tiez ideme 8ho z kosic na 12 dni

simonaveselovska
2. apr 2025

Chodíme stále v júni more je teplé v Makadi je akoby zátoka takže tam je more super, v Hurgáde keď sme bol tam bolo ten istý čas rok predtým studenšie. Pre nás veľmi. Tiež vyhľadávame len teplú vodu.

slavomira236
2. apr 2025

@simonaveselovska kolko malo more cca v hurgade?? My ideme do alibabi. Chceli sme 11 noci koniec juna uz nebol tak ideme 8ho juna..Jul mame turecko skor kupene tak to uz nie. August nemozeme. Snad nebude more ladove..minuly rok sme boli posledny junovy tyzden na slnecnom a bolo more teple aj bazeny. Prvy krat egypt tak snad to bude ok.a bez hnackek coho sa obavam najviac.

tinqushka
autor
2. apr 2025

@slavomira236 aj my od 8 do 19 ? My ideme jaz makadina

slavomira236
2. apr 2025

@tinqushka a odkial letite?

slavomira236
2. apr 2025

@tinqushka pozeram si z kosic takze kosice tak sa vidime v lietadle

tinqushka
autor