Aké je vaše úplne najobľúbenejšie miesto v Chorvátsku?
Pozeráme nejaké nehnuteľnosti, máme nejaké tipy, ale zaujímalo by ma na aké miesta sa ešte zamerať. Kde sa vám veľmi veľmi páčilo, že by ste si tam dovolenku kľudne zopakovali viackrát?
Korčula, Orebić
Zaton
Šibenik 🤍
Omiš
makarska 🙂
Split.
Cres
Cely polostrov Peljesac - Orebic, Loviste a blizky ostrov Korcula ❤️ A este Primosten 😊
To je dilema , ze ja som v stave ze sa vracat na jedno miesto nechcem, mozno ked budem na dochodku, sice chodime momentalne do Chorvatska ale vzdy inde.nechcelo by sa mi zaseknut na jednom mieste kvoli nehnutelnosti.Moja teta sa vydala do Chorvatska a maju nehnutelnost na Peljesaci ktoru prenajimaju a tak su tam kazdy rok. Mne by to vadilo, proste chcem spoznat aj ine miesta este
@katulienkax nemusis sa zaseknut na jednom mieste. Mozes kupit apartman, kde mozes ist viac krat napr aj na jar a na jesen, ale stale mozes cestovat kade tade. A apartman prenajimat. Kde ste boli tento rok?
my máme jeden apartmán v Sukošane, druhý aktuálne riešime v Podstrane👍
Primosten pekne starobylé kamenné mesto, Brela, Krk Baška nie je ďaleko a dlhá živá promenada
@tiezjedna super 👍. Mozem ti napisat sukromnu spravu?
@luccija na Basku sme ai urobili vylet pred 2 dnami na 1 den a boli sme tam prakticky za cely zivot 4. krat. Je to pekne miesto, take zive, ale na mna az moc 😁. Co je super, ze je to fakt blizko.
@katulienkax máme apartmán na Tenerife, teraz sme tam boli 7 týždňov, na Vianoce plánujeme mesiac. Ale pomimo toho dáme 3 dovolenky v roku niekde inde. Vracať sa na jedno miesto neznamená nevidieť iné.
Jediné miesto v Chorvátsku, kam sa vraciame je Dubrovnik, pričom vraciame sa opakovane vždy do toho istého hotela. Inak do Chorvátska nechodíme vôbec. Kamoška chodia pravidelne už dlhé roky na Tučepi.
Ja nechápem, čo ľudia vidia na Baške, Tučepi, Selce, atď., kde sú pláže natrieskané, že sa ani nedá prejsť k vode a keď si ľahnem, tak pri hlave mám hneď nohy zo susednej deky, úžasné miesta
Pula je najkrajšia
@medulienka81 Pula je velka. Ktora cast sa ti paci?
@belllinka ked nemas slnecnik a lehatka, ludia su hlava na hlave skoro vsade v hlavnej sezone. My sme v Baske mali vzdy lehatka, naj v prvej rade a parada. Dost miesta, bar za nami, restiky za nami, zmrzka, blizko ubytko. Ale ano, na mna tiez az moc a netaha ma to tam uz na dlhsiu dovolenku. S malymi detmi v hoteli bolo ale skvele. Program, animacie, bazeny, blizko more, pozvolny vstup atd. A tebe sa kde v HR pacilo?
Mne sa páčilo napríklad aj na Pagu. Pekné sú tiež dedinky pod Omišom. Ale bola som tam už dávno.
Celá Istria patrila voľakedy Taliansku, ale Pula je krásna celá. Centrum tam sme bývali u našich priateľov v kamennej uličke, koloseum je nádherné. Celé mesto dýcha históriou
... z ostrovov Hvar - Zavala, Brac - Sumartin alebo Sutivan, na pobrezi Medići/Mimice 💙

Brela 🧡