icon

Aké jedlo beriete do lietadla?

lylyjana
11. jún 2023

Mame ist na letnu dovolenku, chartrovy let takze na lete sa daju objednat len nejake bagety, co mi asi 2r syn nezje. Letime akurat cez obed nejake 2,5hod, potom transfer na hotel. Nemate nejake tipy ake jedlo nachystat? Nejake lievance alebo muffiny? Nieco ine?
Vdaka 🙂

tenerifka
11. jún 2023

@lylyjana zober mu do jednorazoveho tupperu jeho normalne jedlo, ak to nie je polievka, ale tuhe jedlo, tak to v pohode mozes zobrat

tenerifka
11. jún 2023

Proste hocico, co ma rad, kludne aj chrumky ci nakrajane ovocie, jeden deñ bez vary prezije

syslik81
11. jún 2023

jeden den bez obeda vydrzi ..kapsiky ak ma rad ,chrumky ,rohlik .. hocico co nezaberie vela miesta a vmesti sa do batoha

svetlonos
11. jún 2023

@lylyjana Ahoj,
ja som brala vyzivu od hypp a maju aj hotove jedla v takom srdiecku. Zohriali mi to v mikrovlnke a bolo. Jasne ze to nie je super truper ale mafin tiez nie 😁 Ale zrovna ten mufin sa dal v lietadle kupit dal. Mozes napr aj ten ryzovy chlebik, krekry. Take suche co ti maly zje, nejaku cerealnu/ovocnu tycinku z dm, presnidavku.
Nechali ma s tym v pohode prejst, let Vieden -Frankfurt.

princess59
11. jún 2023

@lylyjana normálne jedlo plánujem vziať v termoske nato určenej, aj polievku aj druhé.... Vždy tak brávam + samozrejme nejaké chrumky atď ..... Vždy mám pri sebe stravu aby som plnohodnotne vykryla 24 hodín.... Nikdy nevies aké môže byť meškanie atď ....

ptvw
11. jún 2023

@princess59 akú máš prosím termosku? Vieš dat link prosím? A vydrží to tam teplé a netečie? Ďakujem.

zorkahorka
11. jún 2023

My berieme rezne a kolac

blondiee83
11. jún 2023

Beriem len pecivo - rohliky, chlebik, babovku, vianocku, balene perniky, croissanty - nieco, co sa nepokazi a supnem to kdekolvek. Prip. piskoty, chrumky, tycinky, napolitanky. neriesim, ze nemame obed, budu mat veceru na hotely. Pre 2rocneho kludne aj tie muffiny, aj pre vas.

princess59
11. jún 2023

@ptvw https://www.mojadm.sk/skip-hop-termoska-na-jedl...

Jednu mám takúto a druhú obyčajnú DM značku ale neviem či sa ešte predávajú 🤷🤷 obidve sú fajn, ak potrebujem aby vydržali jedlo teplé dlhšie tak si ju pred použitím nahrejem (dám do nej vriacou vodu na pár minút a potom vmvylejem a dám jedlo) , netečie ani jedna, ale snažím sa ich vždy nosiť na stojato...

ptvw
11. jún 2023

@princess59 ďakujem ❤️

majlo1234
11. jún 2023

Ja som leniva, na cesty mu beriem vzdy len blbosti-kapsicky, ovocie, chrumky a keksiky😄 rovnako ako aj sebe, ja som leniva aj rozky natret