Aké máte skúsenosti s CK Daka?
Dobry den,mate aj zle skusenosti z CK Daka?
@dajana555 Dobrý deň, žiaľ - často ide o to, že si ľudia dajú ,, kalkulovať,, zájazd, odsúhlasia všetky podmienky, podpíšu elektronicky záväznú objednávku, ktorá je hneď záväzná. V opačnom prípade by sme nemali odkiaľ údaje. Pri nezaplatení , chodia upozorňujúce maily. V opačnom prípade, niekto urobil objednávku za pani? S jej údajmi? Pekný deň prajem.
@zuzubar nie je možné, že by sa objednávka na zájazd vytvorila sama od seba. Čiže ste ju vytvorili s veľkou pravdepodobnosťou vy. Pri robení objednávky na záver ju záväzne potvrdzujete a súhlasíte so všetkými podmienkami. Ak sa zájazdu nezúčastnite tak sú storno poplatky, ktoré má každá cestovná kancelária. Nie sú to žiadne nekalé praktiky.
@ckdaka aký elektronický podpis ste mali pri objednávke, o ktorej tvrdíte, že som si ju objednal ja ??? Máte odomňa elektronický alebo fyzický podpis ??? Žiaden mať nemôžete ! Na vašej stránke môže údaje vypísať hocikto na vymyslené alebo zneužité osobné údaje !!! Vaše obchodné praktiky sú nekalé !!!
@zuzubar ak chcete naďalej riešiť túto situáciu, tak Vás poprosím poslať email na info@ckdaka.sk , kde objasníte oficiálne celý problém a kolegovia sa no to pozrú.
Aj od nas ziadaju okolo 6300€ za zajazd na ktorom sme neboli ... tak ako pisali ludia vyssie idete si vyratat cenu a oni to beru za zavazok takze oblukom sa vyhybajte ich stranke ... my to uz mame u pravnika a ideme podat aj trestne oznamenie , prosim ozvyte sa mi vsetci poškodení , uz je nas 5 a chceme to medializovat , na ich stranke vie naozaj zavazne rezervovat zajazd hocikto hocikomu ...
@chiarka2202 jezisi kriste
@dadamatusko skvele, asi to je podla CK DAKA luxus vyhlad a cene zodpovedajuce, ako oni radi povedia. Prasivi zlodeji su to!
@nika12010 Dobrý deň, o aký zájazd išlo v hodnote 6300eur prosím Vás? Komunikovali ste s centrálou? Tak ako viacerí píšete, upresním, nikde na našej webovej stránke nemáte napísané "kalkulovať " zájazd. Uvedené pri každom termíne je "objednať", ak vypíšete všetky osobné údaje ,na konci kliknete "Potvrdiť objednávku a zaplatiť" - zájazd máte záväzne objednaný s povinnosťou platby. Takže žiadne nekalé praktiky, zájazdy ste si objednali. Mrzí nás táto situácia. Vždy sa dá nejako dohodnúť a situáciu vyriešiť, je to už na Vás, aký spôsob si vyberiete. Každý klient sa rieši individuálne, v prípade záujmu o spor vyriešiť, napíšte nám prosím na info@ckdaka.sk. Ďakujeme.
@zuzubar dobrý deň tiež som zaklikala v januári ale nezaplatila som a tým som si myslela ze sa to automaticky stornuje a dnes mi prišlo od cest. kancelárie Daka ze mám uhradiť sumu 370eur.zajtra idem právnikov nechcem platiť za niečo co som nevyužila. dajte vedieť ako ste dopadli ďakujem
práve sa mi stalo to, čo viacerým, dnes som prešla históriu prehladavaca, síce zájazd som pozerala, 29.7. a v sobotu mi volali, že nemám zaplatené, tak som ostala v pomykove, že čo, tak som pani poprosila, nech mi to stornuje a samozrejme, to už nejde, keďže som padla do rozmedzia 24-15 dní pred odchodom, riešim to 3 deň, mailom, telefonicky, samozrejme len VOP.

@zuzubar a odkiaľ mali Vaše údaje,keď ste nič neobjednávali?