icon

Aké máte skúsenosti s CK Daka?

ebaba
17. feb 2023

Dobry den,mate aj zle skusenosti z CK Daka?

dajana555
8. aug 2024

@zuzubar a odkiaľ mali Vaše údaje,keď ste nič neobjednávali?

zuzubar
10. aug 2024

@dajana555 …neviem, na faktúre je 5 rokov starý občiansky… idem to riešiť s políciou … napriek tomu že som im 5x písala a 2x telefonovala, stále si trvajú na svojom, že chcú odo mňa peniaze…

ckdaka
10. aug 2024

@ebaba Dobrý deň. Ak máte objednaný zájazd, a nezúčastnite sa ho, samozrejme sú stornopoplatky. Tie závisia od počtu dní do zájazdu. Ak ste mali zdravotné problémy, preto je mať dobre cestovné poistenie.

ckdaka
10. aug 2024

@zuzubar Dobrý deň praje. Prosíme, nešírte klamstvá. Keďže zájazd ste si objednávali, a nezaplatili, samozrejme že takéto prípady musíme riešiť. CK má samozrejme výdavky na objednané zájazdy.

dajana555
10. aug 2024

@ckdaka pani píše,že si žiadny zájazd neobjednala.

ckdaka
10. aug 2024

@dajana555 Dobrý deň, žiaľ - často ide o to, že si ľudia dajú ,, kalkulovať,, zájazd, odsúhlasia všetky podmienky, podpíšu elektronicky záväznú objednávku, ktorá je hneď záväzná. V opačnom prípade by sme nemali odkiaľ údaje. Pri nezaplatení , chodia upozorňujúce maily. V opačnom prípade, niekto urobil objednávku za pani? S jej údajmi? Pekný deň prajem.

zuzubar
11. aug 2024

@ckdaka áno predstavte si… na neplatný obciansky preukaz… a u vas sa da aj s vymyslenymi udajmi… ako si ich overujete ???… automaticky vytvorite “zavaznu obkednavku” bez toho, aby ste od dotycneho dostali odpoved!!! pouzivate nekale obchodne oraktiky !!!

zuzubar
11. aug 2024

@ckdaka klamete a podvadzate vy kto pisete za ck daka o tom, ze som si vytvoril objednavku, pricom to nie je pravda !!!

ckdaka
11. aug 2024

@zuzubar nie je možné, že by sa objednávka na zájazd vytvorila sama od seba. Čiže ste ju vytvorili s veľkou pravdepodobnosťou vy. Pri robení objednávky na záver ju záväzne potvrdzujete a súhlasíte so všetkými podmienkami. Ak sa zájazdu nezúčastnite tak sú storno poplatky, ktoré má každá cestovná kancelária. Nie sú to žiadne nekalé praktiky.

zuzubar
11. aug 2024

@ckdaka este raz vás upozirňujem, že som si u vás objednávku nevytvoril a kym mi neprisla vasa vyzva na zaplatenie, tak som o vás a vasej szranke ani nevedel!

zuzubar
11. aug 2024

@ckdaka aký elektronický podpis ste mali pri objednávke, o ktorej tvrdíte, že som si ju objednal ja ??? Máte odomňa elektronický alebo fyzický podpis ??? Žiaden mať nemôžete ! Na vašej stránke môže údaje vypísať hocikto na vymyslené alebo zneužité osobné údaje !!! Vaše obchodné praktiky sú nekalé !!!

zuzubar
11. aug 2024

@ckdaka tu nejde o zdravotne problemy ! Tu ide o to že človek sa o podvodne vytvorenej objednavke dozvie až z vašej výzvy na zaplatenie zájazdu, ktory si napokon ani neobjednal !!!

ckdaka
11. aug 2024

@zuzubar ak chcete naďalej riešiť túto situáciu, tak Vás poprosím poslať email na info@ckdaka.sk , kde objasníte oficiálne celý problém a kolegovia sa no to pozrú.

cacianka
11. aug 2024

@ckdaka nestačilo vám 5x napísané a 2x telefonický rozhovor ?!

zuzubar
11. aug 2024

@ckdaka pisal som a nepomohlo… stale si idete svoje…

ckdaka
11. aug 2024

@zuzubar môžete ešte navštíviť našu pobočku, ku ktorej máte najbližšie.

zuzubar
11. aug 2024

@ckdaka … a načo ???

cacianka
11. aug 2024

@ckdaka to má pracovníčke vybiť zuby, aby ste konečne pochopili ?!
Samozrejme irónia 🤯

lia503
11. aug 2024

@lia503 ano

nika12010
12. aug 2024

Aj od nas ziadaju okolo 6300€ za zajazd na ktorom sme neboli ... tak ako pisali ludia vyssie idete si vyratat cenu a oni to beru za zavazok takze oblukom sa vyhybajte ich stranke ... my to uz mame u pravnika a ideme podat aj trestne oznamenie , prosim ozvyte sa mi vsetci poškodení , uz je nas 5 a chceme to medializovat , na ich stranke vie naozaj zavazne rezervovat zajazd hocikto hocikomu ...

lia503
12. aug 2024

@nika12010 ahoj, som tu pridam sa k trestnemu oznameniu a rieseniu a aj medializacii, tiez som nahrala na obcan za dverami spot, ale nevidela som to odvisielane. Mozem Vam dat na tu reporterku kontakt.

lia503
12. aug 2024

@chiarka2202 jezisi kriste

lia503
12. aug 2024

@dadamatusko skvele, asi to je podla CK DAKA luxus vyhlad a cene zodpovedajuce, ako oni radi povedia. Prasivi zlodeji su to!

lia503
12. aug 2024

@zuzubar mudro! Aj ja s nimi som v spore, kludne sa pridam tiez.

zuzubar
13. aug 2024

@lia503 …dám Vám vedieť a spojíme sily 😉

ckdaka
13. aug 2024

@nika12010 Dobrý deň, o aký zájazd išlo v hodnote 6300eur prosím Vás? Komunikovali ste s centrálou? Tak ako viacerí píšete, upresním, nikde na našej webovej stránke nemáte napísané "kalkulovať " zájazd. Uvedené pri každom termíne je "objednať", ak vypíšete všetky osobné údaje ,na konci kliknete "Potvrdiť objednávku a zaplatiť" - zájazd máte záväzne objednaný s povinnosťou platby. Takže žiadne nekalé praktiky, zájazdy ste si objednali. Mrzí nás táto situácia. Vždy sa dá nejako dohodnúť a situáciu vyriešiť, je to už na Vás, aký spôsob si vyberiete. Každý klient sa rieši individuálne, v prípade záujmu o spor vyriešiť, napíšte nám prosím na info@ckdaka.sk. Ďakujeme.

grelhron
Autor odpoveď zmazal
grelhron
13. aug 2024

@zuzubar dobrý deň tiež som zaklikala v januári ale nezaplatila som a tým som si myslela ze sa to automaticky stornuje a dnes mi prišlo od cest. kancelárie Daka ze mám uhradiť sumu 370eur.zajtra idem právnikov nechcem platiť za niečo co som nevyužila. dajte vedieť ako ste dopadli ďakujem

lullabbyy
13. aug 2024

práve sa mi stalo to, čo viacerým, dnes som prešla históriu prehladavaca, síce zájazd som pozerala, 29.7. a v sobotu mi volali, že nemám zaplatené, tak som ostala v pomykove, že čo, tak som pani poprosila, nech mi to stornuje a samozrejme, to už nejde, keďže som padla do rozmedzia 24-15 dní pred odchodom, riešim to 3 deň, mailom, telefonicky, samozrejme len VOP.

lia503
13. aug 2024

@zuzubar skvele