icon

Aké máte skúsenosti s CK Daka?

ebaba
17. feb 2023

Dobry den,mate aj zle skusenosti z CK Daka?

hraha
14. apr 2025

@lia503 Bolo by ich vhodné dať do TV Občan za dverami aby boli zviditeľnený a tak im klesne aj účasť na ich zájazdoch. Aj ja som na nich tak doplatila a keď to začnú na mne vymáhať, tak to dávam do TV Občan za dverami.

melani1
25. apr 2025
@monicka0203

@ebaba mozem sa opytat ako ste to riesili s ck daka

@monicka0203 ako ste dopadli s cestoukou daka

melani1
25. apr 2025
@lia503

@babika112 nemyslite vazne. Dali to na SOI? Aj ja sa chystam.

@lia503 aj ja som podala podnet na OSI dnes mi prislo vyrozumenie prospech mna

lia503
26. apr 2025
@lullabbyy

@pekelo presne toto sa mi stalo, termín 30 dní nič, až na 4x po upozornení na SOI, no keďže si idú len svoje bla, bla, nedostala som adekvátnu odpoveď na svoje otázky, tak SOI+Európske spotrebiteľské centrum v SR.

@lullabbyy aj ja som s nimi spore, ako to dopadlo? Rada sa pridam k TO, ako poškodena.

lia503
26. apr 2025
@pekelo

Za30 rokov cestovania po celom svete rôznými CK som sa ešte nestretol s touto katastrofou menom DAKA Pozor!!!! táto CK je vzorom neserioznosti .ak nechcete prisť o peniaze ,nervy a nekompetentnosť tak rychlo ruky preč od týchto amatérov. Objednal som si zájazd z ponuky svojvolne mi znenili termín ,žiadna zmluva žiadne ospravedlnenie a keď som žiadal za neuskutocnený zajazd peniaze resp.čiastočnu kompenzaciu za neopodstatneny zisk tak nič.Týchto podvedenych je tu veĺa .Dal som ich za ich podnikateĺsky nedóstojný "ritberger " na súd a na posúdenie ich podnikatelských podrazov na ŠOI.
Ešte raz POZOOOOOR !!!!!!!

@pekelo pisala som Vam na e mail. Tiez ma dali na sud a ani som sa nezucastnila vyletu. Sud mam v juni 2025. Viete mi prosim poradit?

lia503
26. apr 2025
@mikina53

Rada sa pridám k trestnému podnetu na ck daka a ich praktikám, pri ktorých sa obohacujú o financie na ktoré nemajú nárok. Ak tu niekto dáva dokopy všetky podnety dajte mi vedieť. Som tiež v súdnom spore.

@mikina53 presne tak. Rada sa pridam k TO.

lia503
26. apr 2025
@hraha

@mikina53 tiež by bolo dobré ich dať do TV Občan za dverami, nech sa hanbia a treba im odobrať licenciu na organizovanie zájazdov.

@hraha presne tak!

lia503
26. apr 2025
@zuzubar

@ebaba …nam rovno poslali “výzvu” na uhradu zajazdu, ktory sme si nikdy v živote neobjednali… ciste nekale praktiky z ich strany…idem podať trestné oznamenie na policiu a SOI a dufam že tak spravia viacerí, lebo inak sa nám tu takéto praktiky rozmnožia ako huby po daždi…

@zuzubar ako ste postupovali? Mam podobnu skusenost.

hraha
28. apr 2025
@melani1

@monicka0203 ako ste dopadli s cestoukou daka

@melani1 kamarátka zajednala zájazd do Normandie a Bretonska koncom Augusta 2025. A oni hneď chceli zaplatiť plnú sumu začiatkom Apríla už. A ešte sa nám na zájazde nepáčilo, že z Trenčína musíme cestovať do BA a celú noc, ráno nás vyhodia v Paríži a tulaj sa sama 9 hodín pokiaľ sa šoferi vyspia.Tak potom to išla vystornovať a nechcelo ju pustiť pokiaľ nezaškrtne políčko ,, akceptujem,, a následne od nej žiadajú 25% storno zo zájazdu 225,-Eur. A ako sa dá napísať na SOI? Viete mi poslať na nich kontaktný email?

mikina53
28. apr 2025
@hraha

@melani1 kamarátka zajednala zájazd do Normandie a Bretonska koncom Augusta 2025. A oni hneď chceli zaplatiť plnú sumu začiatkom Apríla už. A ešte sa nám na zájazde nepáčilo, že z Trenčína musíme cestovať do BA a celú noc, ráno nás vyhodia v Paríži a tulaj sa sama 9 hodín pokiaľ sa šoferi vyspia.Tak potom to išla vystornovať a nechcelo ju pustiť pokiaľ nezaškrtne políčko ,, akceptujem,, a následne od nej žiadajú 25% storno zo zájazdu 225,-Eur. A ako sa dá napísať na SOI? Viete mi poslať na nich kontaktný email?

@hraha kontakt soi.sk, myslím,že tam je možnosť podať podnet na správanie CK.

melani1
30. apr 2025
@hraha

podnety@​soi.sk alebo
@hraha
Krajský inšpektorát SOI - Trnava (tt@​soi.sk)
Podnety (podnety@​soi.sk)

melani1
Autor odpoveď zmazal
hraha
27. máj 2025
@ckdaka

@zuzubar Dobrý deň praje. Prosíme, nešírte klamstvá. Keďže zájazd ste si objednávali, a nezaplatili, samozrejme že takéto prípady musíme riešiť. CK má samozrejme výdavky na objednané zájazdy.

@ckdaka neklamte, aj nás ste s kamarátkou obrali o 213 Eur len čo večer naklikala zájazd a hneď na druhý deň ste žiadali zaplatiť a ona to stornovala. Neklamte, že z večera do rána niekde objednávate a platíte zájazdy. Ste zlodeji, okrádate ľudí, čo sa nevedia brániť.

hraha
27. máj 2025
@melani1

podnety@​soi.sk alebo
@hraha
Krajský inšpektorát SOI - Trnava (tt@​soi.sk)
Podnety (podnety@​soi.sk)

@melani1 Ďakujem podala som na nich sťažnosť, uvidím, čo odpovedia. Kamarátka im to medzi časom uhradila 213 Eur, dúfam, že SOI bude riešiť problém v náš prospech. Nech už konečne tých zlodejov zastavia, alebo im zrušia licenciu.

tichomiro
10. aug 2025
@dadamatusko

Svokra bola cez Daka v Neapole a takýto krásny výhľad mali z okna hotela.

@dadamatusko noo, to je špinavý Neapol. Daka má iba také ubytovne v dierach, kde nik nechodí. Ale za málo peňazi, málo muziky, aj keď je to v skutočnosti dosť peňazi na to, aby ste sa ocitli v takej diere

anouschka5
10. aug 2025
@tichomiro

@dadamatusko noo, to je špinavý Neapol. Daka má iba také ubytovne v dierach, kde nik nechodí. Ale za málo peňazi, málo muziky, aj keď je to v skutočnosti dosť peňazi na to, aby ste sa ocitli v takej diere

@tichomiro preboha ľudia veď si overujte kam idete a kde budete nocovať dnes je to také jednoduché -

anonym_97351d
3. sep 2025

S touto cestovnou kanceláriou mám veľmi negatívne skúsenosti v oblasti komunikácie s klientom,objednávania zájazdu a prístupu klientovi.Uplatnujibsi s veľkou radosťou 100%storno poplatky kde vám objednaní zájazd oznámenia Max 4dni pred údajným odchodom.Maju takú zbernice keď si nenaplnia zájazdy zo zalohuloutak začnu cez advokátsku kanceláriu pumpovať peniaze od ľudí ktorým spame Mužla ich objednávka.Ani zájazdy s nimi nie sú dobré vďaku boju za silnú konkurenciu CK

bond348
3. sep 2025
@anonym_97351d

S touto cestovnou kanceláriou mám veľmi negatívne skúsenosti v oblasti komunikácie s klientom,objednávania zájazdu a prístupu klientovi.Uplatnujibsi s veľkou radosťou 100%storno poplatky kde vám objednaní zájazd oznámenia Max 4dni pred údajným odchodom.Maju takú zbernice keď si nenaplnia zájazdy zo zalohuloutak začnu cez advokátsku kanceláriu pumpovať peniaze od ľudí ktorým spame Mužla ich objednávka.Ani zájazdy s nimi nie sú dobré vďaku boju za silnú konkurenciu CK

Pozor aj na recenzie hlavne tie pravdivé negatívne ktoré sna základe zákonu prikazujú zmazať z portálov ,nečítajte ich klamlivé recenzie o spokojných klientov ck daka takých som ešte nestretol

martina398
20. sep 2025
@nika12010

Aj od nas ziadaju okolo 6300€ za zajazd na ktorom sme neboli ... tak ako pisali ludia vyssie idete si vyratat cenu a oni to beru za zavazok takze oblukom sa vyhybajte ich stranke ... my to uz mame u pravnika a ideme podat aj trestne oznamenie , prosim ozvyte sa mi vsetci poškodení , uz je nas 5 a chceme to medializovat , na ich stranke vie naozaj zavazne rezervovat zajazd hocikto hocikomu ...

@nika12010 Zdravim ako to dopadlo??? Nás tiež chcú pripraviť o 1600€

simka000001
22. sep 2025
@monicka0203

V auguste 2021 som si objednala zajazd cez CK Daka ...ale bolo to narychlo a ked ma poziadali ,aby som zaplatila tak som nereagovala nakolko som uz nechcela ist...myslela som ,ze tymto to skoncilo ,ale mylila som sa pretoze my teraz v juni 2023 prišlo ,že mam zaplatit 120eur a ked nie tak ma davaju na sud.
Neviete mi niekto nahodou poradiť ako zareagovat?
Dakujem

@monicka0203 ako to dopadlo mme teraz prialo zr mam zaplatut 1000 euro za dovolenlu na ktorej som nebola ..akurat mi to prislo postou po 2 mesiacoch

simka000001
Autor odpoveď zmazal
simka000001
Autor odpoveď zmazal
simka000001
Autor odpoveď zmazal
martina398
22. sep 2025
@simka000001
Odpoveď bola zmazaná

@simka000001 nam dnes prislo zaplatit 1648

oliviabb
22. sep 2025
@simka000001
Odpoveď bola zmazaná

@simka000001 no ja neviem ženy, keď raz odošlete objednávku, tak čo čakáte. Je jedno, že ste na zájazde neboli, keď bola vytvorená objednávka. Nie je to ako u iných cestoviek, že sa dá urobiť kalkulácia. Treba si dať bacha, na čo klikáte. Keď Vám od nich prišlo potvrdenie objednávky, tak ste nereagovali? Skúste sa obrátiť na ŠOI.

simka000001
Autor odpoveď zmazal
simka000001
22. sep 2025
@martina398

@simka000001 nam dnes prislo zaplatit 1648

@martina398 co idete robit?

branka1993
Autor odpoveď zmazal
anonym_4c7c9f
22. sep 2025
@simka000001

@martina398 co idete robit?

@simka000001 aj mne dnes prislo,ale urcite nezaplatim. 🙂

lawel
23. sep 2025
@anonym_4c7c9f

@simka000001 aj mne dnes prislo,ale urcite nezaplatim. 🙂

@anonym_4c7c9f aj mne dnes prišla pohladavka a ak nezaplatim posunu ma k advokatovi nasledne na súd