icon

Aké rozmery batožiny sú povolené pri Ryanair?

9. jún 2025

Dobrý deň,
ako je to s priručnou do lietadla pri ryanair
mám kufor 55x40x20
avšak na ich stranke sa piše že toto je priority
na letenke čo prišla sú dva rozmery
40x20x25 alebo 55 x40x20avšak je tam napisane cabin bag size ak beriem dve
ale ak zoberiem len jednu možem zobrať tú 55 alebo musím 40

aké mate skusenosti pretože na google tiež moc nepomohol

zalka
9. jún 2025

Ak berieš 1 batožinu tak rozmer 40x20x25 to je v základnej letenke, ak ta uvidia s kufrom hneď ta zinkasuju...

Ak máš priority berieš 2 batožiny... Aj tu 40 a aj kufor 55

kiwi3
9. jún 2025

?
ved jednu personal item a druhu prirucnu... ked to mas zaplatene.

autor
9. jún 2025
@zalka

Ak berieš 1 batožinu tak rozmer 40x20x25 to je v základnej letenke, ak ta uvidia s kufrom hneď ta zinkasuju...

Ak máš priority berieš 2 batožiny... Aj tu 40 a aj kufor 55

@zalka aha oki tak musim zobrať menšiu 40 lebo mám len priručnú jednu ak budem chciet 50 tak si musim zaplatit priority dakujem za info 🙂 uz je mi jasné

biba_18
9. jún 2025

a na ako dlho ideš? a kam? mne stojí priority ktoré má aj cabin luggage za to…

autor
9. jún 2025
@biba_18

@biba_18 dik za info že tebe to zato stojí avšak ty niesi na mojom mieste 🙂 a to kam a na ako dlho idem je dosť irelevantné k mojej otázke ohľadom batožiny , trochu drzé alebo sa nemáš s kým rozprávať😎

pralinka25
9. jún 2025
@biba_18

autorka sorry ale tvoja posledna rakcia bola otrasna.
@biba_18 polozila uplne normalnu otazku k teme akych je tu mimochodom cela kopa a vzdy sa riesia tieto veci.
keby si bola co k comu zavolas si do Ryanairu a zistis si ked uz sme pri tom. tu ti baby poradili normalne s tebou komunikuju a ty sa spravas ako pipina.
tak si let kam chces a ako ches a nepytaj sa blbe otazky.

autor
9. jún 2025
@pralinka25

autorka sorry ale tvoja posledna rakcia bola otrasna.
@biba_18 polozila uplne normalnu otazku k teme akych je tu mimochodom cela kopa a vzdy sa riesia tieto veci.
keby si bola co k comu zavolas si do Ryanairu a zistis si ked uz sme pri tom. tu ti baby poradili normalne s tebou komunikuju a ty sa spravas ako pipina.
tak si let kam chces a ako ches a nepytaj sa blbe otazky.

@pralinka25 uplne normalna otázka to za mňa nebola všimla som si že tu na MK sú otázky od veci uplne často a ptm sklzne diskusia uplne inak ..... hold nepokojné ženy ale to nech si riešia doma a nie tu .....
je jedno či idem do španielska , talianska a pod
batožina je stále rovnaká chcela som si to len ujasniť
koment vyššie mi pomohol jej nie a ani tvoj takže mier
môžem sa pytať čo chcem ak sa ti nepači tak preskoč diskusiu , kto chce k veci odpovie a nemá dotieravé otázky a koment

pralinka25
9. jún 2025

no otvorila som lebo som chcela napisat k teme ale po tom prispevku ma presla chut. neviem biba nebyva rypava ani urazliva ani nic. ved si anonym ako co myslis ze za tu sleduju a hned si niekto spravi zaznam ze anonym z kona ide do spanielska a padneme na rit. biba cestuje takze isto ti nezavidi, otazka na ako dlho je za mna ok a aj miesto ved je ine ked ides niekam na mesiac kde je uplna kosa a potrebujes nasobne vela oblecenia ako ked ides na tri dni do talianska v lete kde je sto stupnov. takze od toho sa asi odvija aj batozina ked sme pri tom takze za mna uplne normalna relevantna otazka a nevidim na tom nic dotierave . ale to je teda asi fuk.

kaca222
9. jún 2025

Joj autorka musí mať dnes veľmi zlý deň 😃😃

biba_18
9. jún 2025

??? je rozdiel ísť na 2 dni a na 4 dni. čo je na tom drzé?? ti nerozumiem… keď idem na 1 noc tak nemusím brat carbin luggage, ak idem na 4 noci, je lepšie si priplatiť…

sasitimi17
9. jún 2025

Baby a takúto tašku by mi povolili ? Ci to musí presne sedieť do tých rozmerov ?

sasitimi17
9. jún 2025

Alebo poraďte že kde by som takú zohnala v rozmeroch

zalka
9. jún 2025
@sasitimi17

Alebo poraďte že kde by som takú zohnala v rozmeroch

@sasitimi17 ak ju dokážeš stlačiť na rozmery tak prečo nie ... tj. môžeš do nej tak do polovice dať .. viac nie ..

katusskaa
9. jún 2025

katastrofa reakcia.... to, co sa pytas, je vsade na stranke ryanair vysvetlene. ked si to nevies dohladat, nereaguj potom takto

heidi4
9. jún 2025
@katusskaa

katastrofa reakcia.... to, co sa pytas, je vsade na stranke ryanair vysvetlene. ked si to nevies dohladat, nereaguj potom takto

@katusskaa asi tak. Vsetko je dohladatelne, dost trapassss pytat sa taku vec na MK a este byt aj arogantna 🍑a 😅

sasitimi17
10. jún 2025
@zalka

@sasitimi17 ak ju dokážeš stlačiť na rozmery tak prečo nie ... tj. môžeš do nej tak do polovice dať .. viac nie ..

@zalka no to práve ešte netuším...

zalka
10. jún 2025
@sasitimi17

@zalka no to práve ešte netuším...

@sasitimi17 ja som spokojná s tým batohom, natlačím všetko čo potrebujem a stresu menej pri kontrole.

sasitimi17
10. jún 2025
@zalka

@sasitimi17 ja som spokojná s tým batohom, natlačím všetko čo potrebujem a stresu menej pri kontrole.

@zalka s ktorým?

zalka
10. jún 2025
@sasitimi17

@zalka s ktorým?

@sasitimi17 hore som dala obrázok, rozmerovo je akurát do lietadla. Dá sa použiť aj ako taška cez rameno ale dívam, že to je iná téma. Takže prikladám obrázok.

kaca222
10. jún 2025
@sasitimi17

@zalka s ktorým?

@sasitimi17 vôbec ti nesedia rozmery, jedine že ju zmačkáš… stačí že ti to prečuhuje o centimetrík a treba rátať s tým, že môžeš doplácať pokutu nejakých 70€ či koľko. My sme kúpili tieto