Aké sú vaše skúsenosti s Barceló Fuerteventura Mar?
Ahojte, boli ste niekto? Aké máte skúsenosti? Chceme isť v máji a tento sa mi pozdával naj. Ale, az viete o nejakom dobrom hoteli , budem rada za komenty. Ďakujem.
@am22 zijem par km odtial. Ten hotel ma velmi zlu polohu, je daleko od plaze smerom do velmi strmeho kopca, a na plaz treba prejst cez hlavnu cestu. Okrem toho v maji zvykne na tejto casti plaze-Jandia-dost fukat. Pozri hotel Riu Morro jable, alebo XQ palacete Morro jable, su priamo pri plazi, kde je zavetrie a je tam prijemne kupanie po cely rok.
Barcelo Fuerteventura Mar nieje na plazi Jandia a je hneď pri pláži...
Ahojte, len dávam spätnú väzbu, hotel je super, vyjdete z hotela a hned ste na pláži, fajný vyhrievaný bazén, všade čisto, my sme boli veĺmi spokojní a hned máte po ruke aj obchody a reštiky. Iné hotely mi prišli moc ďaleko od všetkeho. Až sa chystáte niekto do oblasti Caleta de fuste urcite odporúčam Barcelo Mar hotel.
Ahojte, len dávam spätnú väzbu, hotel je super, vyjdete z hotela a hned ste na pláži, fajný vyhrievaný bazén, všade čisto, my sme boli veĺmi spokojní a hned máte po ruke aj obchody a reštiky. Iné hotely mi prišli moc ďaleko od všetkeho. Až sa chystáte niekto do oblasti Caleta de fuste urcite odporúčam Barcelo Mar hotel.
@am22 mas pravdu, kedysi bol hotel Barcelo v Jandii a teraz je to retazec Occidental (stale to meni majitela), ten severnejsi bol Barcelo Jandia mar, teraz je to Occidental Jandia mar, juznejsi Barcelo Jandia playa, obidva maju otrasnu polohu. Nevedela som, ze Barcelo ma dalsi hotel v Caleta de Fuste, az ked som nepozrela mapu.
Super, ze si bola spokojna

@am22 Ak chces, na youtube Katka MyIrishLife tento rok bola na Fuerteventure, ma tam k ich hotelu a dovolenke video. Ale neviem, ci to bol tento hotel, co si si ty vybrala.