icon

Aké sú vaše skúsenosti s Camino de Santiago?

fido69
6. mar 2024

Absolvovali ste Camino de Santiago? Kde ste začali a koľko dní vám to trvalo? Rozhodli ste sa ísť sami alebo s rodinou? Len ste si prevetrali hlavu alebo vás to inšpirovalo alebo vám to pomohlo iným spôsobom?

Strana
z2
fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
megg1
22. apr 2024

@fido69 dakujem 😊

lenkaaaa7
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
13. jún 2024

@lenkaaaa7 chces povedat ze kto ide do santiago 💡skor sa povie, ze ides do Santiago ako do compostela😅

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
lucik194
13. jún 2024

@lenkaaaa7 chces sa uvarit v lete?
a ty sa chystas?

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
animator
13. jún 2024

@fido69 ja som šla z Lisabonu cez Porto. Sama ale v Porte sa pridal moj priateľ.Trvalo mi to cca 4 týždne,700 km. Šla som máj-jún, trasa je veľmi pekná za mňa. Dosť sme od Porta prestavali v kempoch,v Porte sme v decathlone kúpili stan 🙈
Veľmi dobre strávený čas pre mňa,manžel zas tvrdi,že už nepôjde :D akokoľvek, podľa mňa najlepšie ísť sám, keď ideš s kamosom,je to už ine. Pre mňa prvé dva týždne bez priateľa boli obohacujucejsie ako ďalšie dva s ním 🙂

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
13. jún 2024

@fido69 v spanielsku sa chodi do santiago a zvycajne sa opomenie de compostella - a kedze su v spanielsku zvycajne ludia rozmyslaju ako prve nad santiago de compostela a nie de chile - to len tak medzi nami 😉

prasiatko30
13. jún 2024

Tiez je to kvoli tomu, ze santiago de compostela bolo pred santiago de chile - ze jo

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
minutka
13. jún 2024

Ja by som chcela zacat na svk. Svatojakubskou cestou. Mozno raz

prasiatko30
13. jún 2024

@fido69 point je ten, ze to treba pouzivat spravne👍🏼

megg1
14. jún 2024

@fido69 ale bavite sa o puti, tak ci uz sa povie idem do santiaga, alebo idem do compostely, tak ta asi napadne spanielsko, nie chile....

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
ctahka
11. aug 2024

@fido69 waaau,tak vám sa podarilo? Paráda,aj my s mužom chceme,len čakáme kým deti vyrastú...to je úžasné 🤗

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
ctahka
11. aug 2024

@fido69 aj toto je krásne... nevadí,presne tak, nevzdávajte sa, sny sa plnia 😉🤗

karolinakr
14. aug 2024

@fido69 raz sa jeden pastor vybral bicyklom na cestu do Izraela a dal si pritom 40dňový pôst..Doteraz nechapem, jak tam došiel bez jedla, už po 3 dňoch sa ti točí hlava a máš slabost, ledva chodíš- Došiel schudnutý, ale aj tak si myslím, že to bol bláznivý nápad, tiež chcel duchovne podrásť

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
7. sep 2024
fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
megg1
8. sep 2024

@prasiatko30 gratulujem 😊

eliskas3detmi
19. nov 2024

@fido69 ja som šla do Santiaga ako 18rocna, šli sme dvaja. Šla som cestu Camino Primitivo, ktorá je najstarsia, najrozmanitejsia, najhoršie znacena, najkrajšia a chodí tam najmenej ľudí. Je celá naj 🙂 bol to najlepší zážitok môjho života a keď mi deti podrastu, pôjdem opet. Cieľom nieje santiago ale samotná cesta. Človek tam toho toľko zažije,jeden deň sme v meste, ďalšie 2 dni v horách, jeden deň sme spali v ubytovni, ďalší len na balkóne, lebo sa neušlo miesto, príroda úžasná, ľudia uzasni, mili, vďační, ochotni...cesta ma len niečo cez 300km, takže pešo cca 12dni. Šli sme 4.8.a počasie bolo fajn, v tej iblasti bolo prijemne, neboli horucavy

natalka13
19. nov 2024

@fido69 svatojakubske cesty su aj v inych krajinach, len si vybrat. Aj na SLovensku.

Strana
z2