Aké veci zbaliť do batožiny na let?
Dobrý deň. Prosim vas chcem sa spýtať. Pojdem prvýkrát lietadlom a čítam ze parfemy. Sprchace a šampóny. Všetko musi byt balene po 100ml. To si nesmiem zobrať šampón ani parfem?? To si mam všetko kupovať v zahranici? Idem tam len na dva dni. A kupovať si tam sampom a sprchac a nechat to tam? Nerozumiem tomu
A neviete niekto ako to je s liekmi? Beriem lieky na srdce a na tlak. Mozem si ich zobrať? Alebo potrebujem aj lekársku správu
@dizzy1822 nepotrebujes spravu, mozes si ich vziat do prirucnej. My sme sli v zime do Belgicka, deti akurat strasne kaslali, tak som mala plno kvapiek a sirupov, plus synovu chronicku medikaciu - je alergik, uziva dlhodobo sirup, sprej a inhalator. Pre istotu som to mala v tych uzatvaratelnych sackoch, neviem, ci je to nutne tak, ako v pripade 100 ml baleni tekutin, niekde som dokonca citala, ze lieky nemusia byt, ale ja som pre istotu dala aj sirupy, aj tuhe lieky. A vykladas to na pas do tych prepraviek pri bezpecnostnej kontrole. Tak isto som mala niektore lieky pri sebe, aj ked sme sli v zime do Azie a pri kazdom prestupe som to vykladala

@ninah1486 dakujem