Ako cestovať do Kanady?
ahojte chystam sa do kanady za mnazelom,chcem sa spytat cez ake spolocnosti cestujete do kanady.-toronta 🙂 pozerala som pelikan ale su dost drahe,kedze idem s dcerou nemozem ist na 2prestupy a priamy let je drahy pre nas 2dve,pozerala som aj cez letenky.sk mate skusenosti s touto strankou?dakujem za vsetky odpovede 🙂
@lucka_220809 ide ma porazit,sla som ju kupit a velkym LET NEDOSTUPNY 😠 MA porazi uz asi
@brmbo no moja, nech nieco cim prv najdes, co je pre vas prijatelne ... nie je to easy veru, cestovat s malym dietatom.. uz pri sebe clovek ten komfort ozelie... ale ty ozaj nemozes..
@brmbo ja netusim, ako je to s letmi z viedne... som v irsku a z dublinu myslim ze letia aj do toronta. a viem, ze prestupy su hrozne, ale mozno keby som letela sk dublin/londyn, jednu noc tam prespala aj s malym, zaroven si oddychla a dalsi den pokracovala dalej, tak by to mohlo byt ok. vela hotelov je velmi blizko letiska.
@vera_alanko hej my sme boli 5 r v corku
Najlacnejšie letenky - https://search.jetradar.com/?marker=15048¤cy=EUR&locale=sk Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu.

@vera_alanko som pozerala toto nelieta do toronta len do usa 🙂