Ako dlho čakať na odpoveď z rezortu v Egypte?
Ahoj. Včera som písala do rezortu kde ideme na dovolenku. Koľko dni im dávať na odpísanie? Lebo stále žiadna odpoved. Jedna sa o Egypt.
Nemám skúsenosť s Egyptom, ale asi na celom svete je to individuálne a závisí od "kultúry" vedenia. Ja som napríklad minulý rok písala asi v máji do jedného rezortu na Cypre a doteraz som nedostala odpoveď. 😀
Kontaktovala som asi po týždni radšej cestovku a riešila som to s nimi. Najlepšie s cestovkou, ktorá tam má svojich delegátov / animátorov...
@tanyan praveze som cestovka nevedela poskytnúť tieto info 🥹
Tak tam zavolaj. Rovno sa opýtaš a nebudeš musieť čakať, kým sa niekto uráči odpovedať.
Tak tam zavolaj. Rovno sa opýtaš a nebudeš musieť čakať, kým sa niekto uráči odpovedať.
@melanta 1€ za minútu nebuďme fakt dávať, aj tak od nich potrebujem nejaké foto aj
Potrebuješ od nich foto? To vážne? Prečo si si nevybrala hotel, kde nebudeš musieť vypisovať cestovke a hotelu a pýtať fotky. To mi príde trochu choré, keď si predstavím, aký obrovský výber hotelov tam je.
A ak to teda už je pre teba tak dôležité, tak sorry, ale riešiť 1 euro za hovor?
Potrebuješ od nich foto? To vážne? Prečo si si nevybrala hotel, kde nebudeš musieť vypisovať cestovke a hotelu a pýtať fotky. To mi príde trochu choré, keď si predstavím, aký obrovský výber hotelov tam je.
A ak to teda už je pre teba tak dôležité, tak sorry, ale riešiť 1 euro za hovor?
@melanta 1€/ minúta a dobre viem ako dlho sa vykecava z ľuďmi čo nevedia dobre anglicky. A vyberala som horel podľa recenzií a foto. No niektoré foto chýbajú
Buď tam zavoláš napriek poplatku alebo budeš čakať.
Niekedy odpisu do 24 hodín a niekedy vôbec.
Fotky pravdepodobne neposlu vôbec.
Skús cez skupinu tu alebo na FB osloviť dovolenkárov. Možno je niekto práve tam a bude ochotný urobiť fotku na požiadanie.
Skús cez skupinu tu alebo na FB osloviť dovolenkárov. Možno je niekto práve tam a bude ochotný urobiť fotku na požiadanie.
@tanyan písala som 2x už na hotel no nikto sa tu neozval
Vážne si myslíš, že ti hotel bude posielať fotky, pretože fotky od cestovky ti nestačia? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Veď pozri fotky od turistov na tripadvisor a google, ak ide o fotky exteriéru, pozri google earth. A ak ti to nestačí, tak si vyber iný hotel.
nechapem ake foto chces.. tak si mas vybrat rezort kde si spokojna s informaciami.. vygoogli si vsetko co chces, od recenzii, stranky, booking, tripadvisor... neviem ci ma niekto zaujem a cas v rezortoch robit pracu za cestovky a riesit taketo talafatky
A ano, toto by ti mala cestovka zabezpecit a ukazat.
A odpoved.. jednak tvoj email moze ist do spamu, druha vec, kludne odpoved moze aj tak zobrat cele dni, a proste ak ich zatazuje bezat a fotit ti nieco, budu to ignorovat ako ti napisat "ze nie nemozeme vam fotky poslat, nemame na to cas". Okrem toho oni maju zmluvy s cestovkou a nie s tebou, cize tiez to tak mozu brat.. no...
Vážne si myslíš, že ti hotel bude posielať fotky, pretože fotky od cestovky ti nestačia? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Veď pozri fotky od turistov na tripadvisor a google, ak ide o fotky exteriéru, pozri google earth. A ak ti to nestačí, tak si vyber iný hotel.
@melanta majú v ponuke posilňovňu, no nikde nieje odfotená. To ma zaujíma 🙂
@melanta majú v ponuke posilňovňu, no nikde nieje odfotená. To ma zaujíma 🙂
@anonym_autor ktorý konkrétne hotel ? Ja keď som písala do Turecka, tak odpísali behom 2hodin . 🙂
Skus najst na FB skupinu hotela alebo skupina aktualne v egypte ked napises hotel urcite tam niekto bol a da ti viac info ako hotel
Ako počítam tak počítam, 6 rokov 🤣
Áno, 6 rokov to je čo som sa odpovede nedočkala.
Skús si nájsť na fb stránku hotela, alebo ako je spomínané vyššie skupina "aktuálne v Egypte "
@anonym_autor ktorý konkrétne hotel ? Ja keď som písala do Turecka, tak odpísali behom 2hodin . 🙂
@simona1998 Amwaj Beach Club
@anonym_autor toto vyhladal chat gpt
@ciernedievca tieto foto ukazujú len jednu stránu posilňovne
@anonym_autor kukala som recenzie naň v skupine aktuálne v Egypte od Slovákov a tie sú jedna veľká katastrofa . Fotky tam neboli
@tanyan písala som 2x už na hotel no nikto sa tu neozval
@anonym_autor najdi si ci hotel nema skupinu na fb..my sme boli v egypte a tiez som tak najprv cekla skupinu a potom zaplatila dovolenku
@anonym_autor kukala som recenzie naň v skupine aktuálne v Egypte od Slovákov a tie sú jedna veľká katastrofa . Fotky tam neboli
@simona1998 ja som čítala hlavne dobre recenzie
@simona1998 ja som čítala hlavne dobre recenzie
@anonym_autor pozri este holidaycjheck tripadvisore tam su tiez aj fotky od ludi
@anonym_autor pozri este holidaycjheck tripadvisore tam su tiez aj fotky od ludi
@slavomira236 ďakujem
@slavomira236 ďakujem
@anonym_autor
https://www.youtube.com/watch?v=EN9FrI6iQps12:04 si daj 🙂
@ciernedievca tieto foto ukazujú len jednu stránu posilňovne
@anonym_autor mozem vedieť, prečo potrebuješ vidieť ešte aj druhú stranu? Hľadáš konkrétne náradie? Len ma to zaujíma
@anonym_autor mozem vedieť, prečo potrebuješ vidieť ešte aj druhú stranu? Hľadáš konkrétne náradie? Len ma to zaujíma
@lllaila ano hľadám konkrétne stroje a náradie
@lllaila ano hľadám konkrétne stroje a náradie
@anonym_autor na jaku rit ta zaujímajú fotky z druhej strany posilňovne? Ideš na dovolenku na 1 možno 2 týždne.... ak je pre teba rozhodujúce aké stroje má dana posilňovňa v rezorte v egyote tak by si mala hodiť rec s psychológom....
Absolútne nechápem zmysel tvojej požiadavky. Aj keby si bola natoľko postihnutá, že si vyberáš hotel podľa strojov v posilovni, tak predsa píšeš, že do toho hotela už aj tak idete. Či stornuješ pobyt, ak posilovňa nebude podľa tvojich predstáv?

Nemám skúsenosť s Egyptom, ale asi na celom svete je to individuálne a závisí od "kultúry" vedenia. Ja som napríklad minulý rok písala asi v máji do jedného rezortu na Cypre a doteraz som nedostala odpoveď. 😀
Kontaktovala som asi po týždni radšej cestovku a riešila som to s nimi. Najlepšie s cestovkou, ktorá tam má svojich delegátov / animátorov...