icon

Ako dlho čakať na odpoveď z rezortu v Egypte?

14. júl 2025

Ahoj. Včera som písala do rezortu kde ideme na dovolenku. Koľko dni im dávať na odpísanie? Lebo stále žiadna odpoved. Jedna sa o Egypt.

Strana
z2
tanyan
14. júl 2025

Nemám skúsenosť s Egyptom, ale asi na celom svete je to individuálne a závisí od "kultúry" vedenia. Ja som napríklad minulý rok písala asi v máji do jedného rezortu na Cypre a doteraz som nedostala odpoveď. 😀
Kontaktovala som asi po týždni radšej cestovku a riešila som to s nimi. Najlepšie s cestovkou, ktorá tam má svojich delegátov / animátorov...

autor
14. júl 2025
@tanyan

Nemám skúsenosť s Egyptom, ale asi na celom svete je to individuálne a závisí od "kultúry" vedenia. Ja som napríklad minulý rok písala asi v máji do jedného rezortu na Cypre a doteraz som nedostala odpoveď. 😀
Kontaktovala som asi po týždni radšej cestovku a riešila som to s nimi. Najlepšie s cestovkou, ktorá tam má svojich delegátov / animátorov...

@tanyan praveze som cestovka nevedela poskytnúť tieto info 🥹

melanta
14. júl 2025

Tak tam zavolaj. Rovno sa opýtaš a nebudeš musieť čakať, kým sa niekto uráči odpovedať.

autor
14. júl 2025
@melanta

Tak tam zavolaj. Rovno sa opýtaš a nebudeš musieť čakať, kým sa niekto uráči odpovedať.

@melanta 1€ za minútu nebuďme fakt dávať, aj tak od nich potrebujem nejaké foto aj

melanta
14. júl 2025

Potrebuješ od nich foto? To vážne? Prečo si si nevybrala hotel, kde nebudeš musieť vypisovať cestovke a hotelu a pýtať fotky. To mi príde trochu choré, keď si predstavím, aký obrovský výber hotelov tam je.
A ak to teda už je pre teba tak dôležité, tak sorry, ale riešiť 1 euro za hovor?

autor
14. júl 2025
@melanta

Potrebuješ od nich foto? To vážne? Prečo si si nevybrala hotel, kde nebudeš musieť vypisovať cestovke a hotelu a pýtať fotky. To mi príde trochu choré, keď si predstavím, aký obrovský výber hotelov tam je.
A ak to teda už je pre teba tak dôležité, tak sorry, ale riešiť 1 euro za hovor?

@melanta 1€/ minúta a dobre viem ako dlho sa vykecava z ľuďmi čo nevedia dobre anglicky. A vyberala som horel podľa recenzií a foto. No niektoré foto chýbajú

bosorkabb
14. júl 2025

Buď tam zavoláš napriek poplatku alebo budeš čakať.
Niekedy odpisu do 24 hodín a niekedy vôbec.
Fotky pravdepodobne neposlu vôbec.

tanyan
14. júl 2025

Skús cez skupinu tu alebo na FB osloviť dovolenkárov. Možno je niekto práve tam a bude ochotný urobiť fotku na požiadanie.

autor
14. júl 2025
@tanyan

Skús cez skupinu tu alebo na FB osloviť dovolenkárov. Možno je niekto práve tam a bude ochotný urobiť fotku na požiadanie.

@tanyan písala som 2x už na hotel no nikto sa tu neozval

melanta
14. júl 2025

Vážne si myslíš, že ti hotel bude posielať fotky, pretože fotky od cestovky ti nestačia? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Veď pozri fotky od turistov na tripadvisor a google, ak ide o fotky exteriéru, pozri google earth. A ak ti to nestačí, tak si vyber iný hotel.

simca06022011
14. júl 2025

nechapem ake foto chces.. tak si mas vybrat rezort kde si spokojna s informaciami.. vygoogli si vsetko co chces, od recenzii, stranky, booking, tripadvisor... neviem ci ma niekto zaujem a cas v rezortoch robit pracu za cestovky a riesit taketo talafatky
A ano, toto by ti mala cestovka zabezpecit a ukazat.
A odpoved.. jednak tvoj email moze ist do spamu, druha vec, kludne odpoved moze aj tak zobrat cele dni, a proste ak ich zatazuje bezat a fotit ti nieco, budu to ignorovat ako ti napisat "ze nie nemozeme vam fotky poslat, nemame na to cas". Okrem toho oni maju zmluvy s cestovkou a nie s tebou, cize tiez to tak mozu brat.. no...

autor
14. júl 2025
@melanta

Vážne si myslíš, že ti hotel bude posielať fotky, pretože fotky od cestovky ti nestačia? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Veď pozri fotky od turistov na tripadvisor a google, ak ide o fotky exteriéru, pozri google earth. A ak ti to nestačí, tak si vyber iný hotel.

@melanta majú v ponuke posilňovňu, no nikde nieje odfotená. To ma zaujíma 🙂

simona1998
14. júl 2025
@anonym_autor

@melanta majú v ponuke posilňovňu, no nikde nieje odfotená. To ma zaujíma 🙂

@anonym_autor ktorý konkrétne hotel ? Ja keď som písala do Turecka, tak odpísali behom 2hodin . 🙂

ciernedievca
14. júl 2025

Skus najst na FB skupinu hotela alebo skupina aktualne v egypte ked napises hotel urcite tam niekto bol a da ti viac info ako hotel

maca1984
14. júl 2025

Ako počítam tak počítam, 6 rokov 🤣
Áno, 6 rokov to je čo som sa odpovede nedočkala.

Skús si nájsť na fb stránku hotela, alebo ako je spomínané vyššie skupina "aktuálne v Egypte "

autor
14. júl 2025
@simona1998

@anonym_autor ktorý konkrétne hotel ? Ja keď som písala do Turecka, tak odpísali behom 2hodin . 🙂

@simona1998 Amwaj Beach Club

ciernedievca
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto vyhladal chat gpt

autor
14. júl 2025
@ciernedievca

@anonym_autor toto vyhladal chat gpt

@ciernedievca tieto foto ukazujú len jednu stránu posilňovne

simona1998
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kukala som recenzie naň v skupine aktuálne v Egypte od Slovákov a tie sú jedna veľká katastrofa . Fotky tam neboli

slavomira236
14. júl 2025
@anonym_autor

@tanyan písala som 2x už na hotel no nikto sa tu neozval

@anonym_autor najdi si ci hotel nema skupinu na fb..my sme boli v egypte a tiez som tak najprv cekla skupinu a potom zaplatila dovolenku

autor
14. júl 2025
@simona1998

@anonym_autor kukala som recenzie naň v skupine aktuálne v Egypte od Slovákov a tie sú jedna veľká katastrofa . Fotky tam neboli

@simona1998 ja som čítala hlavne dobre recenzie

slavomira236
14. júl 2025
@anonym_autor

@simona1998 ja som čítala hlavne dobre recenzie

@anonym_autor pozri este holidaycjheck tripadvisore tam su tiez aj fotky od ludi

autor
14. júl 2025
@slavomira236

@anonym_autor pozri este holidaycjheck tripadvisore tam su tiez aj fotky od ludi

@slavomira236 ďakujem

simona1998
14. júl 2025
@anonym_autor

@slavomira236 ďakujem

@anonym_autor

https://www.youtube.com/watch?v=EN9FrI6iQps

12:04 si daj 🙂

lllaila
14. júl 2025
@anonym_autor

@ciernedievca tieto foto ukazujú len jednu stránu posilňovne

@anonym_autor mozem vedieť, prečo potrebuješ vidieť ešte aj druhú stranu? Hľadáš konkrétne náradie? Len ma to zaujíma

autor
14. júl 2025
@simona1998

@anonym_autor

12:04 si daj 🙂

@simona1998 ďakujem!

autor
14. júl 2025
@lllaila

@anonym_autor mozem vedieť, prečo potrebuješ vidieť ešte aj druhú stranu? Hľadáš konkrétne náradie? Len ma to zaujíma

@lllaila ano hľadám konkrétne stroje a náradie

domiklik
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor do akého hotela ideš? Možno ti poradíme. Lebo z hotela fotku posilňovne na 99% nedostaneš.

simona20201309
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na jaku rit ta zaujímajú fotky z druhej strany posilňovne? Ideš na dovolenku na 1 možno 2 týždne.... ak je pre teba rozhodujúce aké stroje má dana posilňovňa v rezorte v egyote tak by si mala hodiť rec s psychológom....

ha_ha
14. júl 2025

Absolútne nechápem zmysel tvojej požiadavky. Aj keby si bola natoľko postihnutá, že si vyberáš hotel podľa strojov v posilovni, tak predsa píšeš, že do toho hotela už aj tak idete. Či stornuješ pobyt, ak posilovňa nebude podľa tvojich predstáv?

Strana
z2