Ako dlho čakať na odpoveď z rezortu v Egypte?
Ahoj. Včera som písala do rezortu kde ideme na dovolenku. Koľko dni im dávať na odpísanie? Lebo stále žiadna odpoved. Jedna sa o Egypt.
Absolútne nechápem zmysel tvojej požiadavky. Aj keby si bola natoľko postihnutá, že si vyberáš hotel podľa strojov v posilovni, tak predsa píšeš, že do toho hotela už aj tak idete. Či stornuješ pobyt, ak posilovňa nebude podľa tvojich predstáv?
@ha_ha nie nič nestornujem ale budem si lepšie vedieť predstaviť ako zostaviť tréningy 🙂
@ha_ha nie nič nestornujem ale budem si lepšie vedieť predstaviť ako zostaviť tréningy 🙂
@anonym_autor Veď si zostavíš na mieste. Či potrebuješ sa tomu nejako dlho venovať? V každej posilke aj tak majú väčšinou to isté, aspoň tie základné veci. Zabudni, že z hotela ti niekto na toto odpíše. Ak nemajú fotku na webe, niekto to bude musieť kvôli tebe ísť odfotiť. A to nebude nikto robiť.
@anonym_autor nechápem , že im to vôbec vysvetľuješ . Čisto tvoja vec aj keby tam cvičis 10x do dňa hotovo . 🤪
budem si lepšie vedieť predstaviť ako zostaviť tréning - cvičím silový tréning 4x do týždňa niekoľko rokov, mimo iných športových aktivít v týždni. Chodíme na dovolenky niekoľko krát ročne. Nikdy, naozaj nikdy si nerobím plán vopred. Prídem, prezrieme fitko a v priebehu minúty viem.
Mimochodom, k zdraviu je potrebné nielen športovať, ale aj mať v poriadku hlavu. To, ako sa tu vyjadruješ - môžeš sa venovať telu, pokiaľ sa nezačneš venovať aj hlave, tak budeš pôsobiť úboho.
@simona20201309 s psychológom radšej hoď reč ty. Posilňovanie je môj čas kedy vypnem hlavu a dáva mi dopamín a tak isto to má muž. 🙂 Holt niekto len vyvaľuje šunky a žerie ako prasa a niekto sa o seba stará 365 dni
@anonym_autor musíte byť veľmi šťastní ľudia keď musíte riešiť takéto veci. Ver ze niektore tie prasatá si dokážu 100x lepšie užiť dovolenku aj celý život ako niekto kto vidi veci len povrchne, uráža ľudí v okolí podľa výzoru a ide sa zblázniť lebo nevidí druhu polovicu fitka...
budem si lepšie vedieť predstaviť ako zostaviť tréning - cvičím silový tréning 4x do týždňa niekoľko rokov, mimo iných športových aktivít v týždni. Chodíme na dovolenky niekoľko krát ročne. Nikdy, naozaj nikdy si nerobím plán vopred. Prídem, prezrieme fitko a v priebehu minúty viem.
Mimochodom, k zdraviu je potrebné nielen športovať, ale aj mať v poriadku hlavu. To, ako sa tu vyjadruješ - môžeš sa venovať telu, pokiaľ sa nezačneš venovať aj hlave, tak budeš pôsobiť úboho.
@melanta jej to je pekné že ma tak mic poznáš do hĺbky a vieš aká som v reálnom živote a nie na internete. A ano väčšinu veci si plánujeme dopredu 🙂
@anonym_autor nechápem , že im to vôbec vysvetľuješ . Čisto tvoja vec aj keby tam cvičis 10x do dňa hotovo . 🤪
@simona1998 veď jasne, ja skôr nechápem, že má niekto tak nudný život sa vyjadrovať mimo položenej otázky, ale tak na Mk normálka 😄
@anonym_autor musíte byť veľmi šťastní ľudia keď musíte riešiť takéto veci. Ver ze niektore tie prasatá si dokážu 100x lepšie užiť dovolenku aj celý život ako niekto kto vidi veci len povrchne, uráža ľudí v okolí podľa výzoru a ide sa zblázniť lebo nevidí druhu polovicu fitka...
@simona20201309 ano sme, moc ☺️ ty ma asi tiež tak moc poznáš, keď ešte aj vieš ako si vieme užiť dovolenku 😢 kde som niekoho urazila podľa výzoru? Že poviem, že ľudia žerú ako prasaťa v all inclusive ? Veď to je dosť normálka nie?😄
Co ti tak vadia ludia, co “zeru ako prasa”? 🐽🐷 zi a nechaj zit.
Mala si si vybrat hotel, kde si mala fotky ake si potrebovala a nie otravovat hotel s absurdnymi poziadavkami
@anonym_autor ktorý hotel a aké info potrebujete?
@marcaurel už mám všetky potrebné info, ale ďakujem za ochotu.
Co ti tak vadia ludia, co “zeru ako prasa”? 🐽🐷 zi a nechaj zit.
Mala si si vybrat hotel, kde si mala fotky ake si potrebovala a nie otravovat hotel s absurdnymi poziadavkami
@bluka2 nevadia, to je ich vec. Nech sa prepchaju a potom sťažujú, že majú žalúdočné problémy. 🙂

@anonym_autor na jaku rit ta zaujímajú fotky z druhej strany posilňovne? Ideš na dovolenku na 1 možno 2 týždne.... ak je pre teba rozhodujúce aké stroje má dana posilňovňa v rezorte v egyote tak by si mala hodiť rec s psychológom....
@simona20201309 s psychológom radšej hoď reč ty. Posilňovanie je môj čas kedy vypnem hlavu a dáva mi dopamín a tak isto to má muž. 🙂 Holt niekto len vyvaľuje šunky a žerie ako prasa a niekto sa o seba stará 365 dni