icon

Ako dlho trvá cesta z letiska Antalya na hotel?

3. júl 2025

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať koľko cca trva cesta autobusom z letiska Antalya na hotel vzdialený 60 km?Čas sa veľmi predĺži kým všetkých poodváža na ostatne hotely?Ďakujem za odpoveď

martinmmartin
3. júl 2025

To sa mozes rovno spytat aky je dlhy kus snury?
Zavisi vzdy od vela faktorov.....

autor
3. júl 2025
@martinmmartin

To sa mozes rovno spytat aky je dlhy kus snury?
Zavisi vzdy od vela faktorov.....

@martinmmartin pýtam sa preto lebo čoskoro cestujeme a máme doraziť v noci či sa to až tak moc predĺži alebo si máme radšej zajednat transfer

blancheporte
3. júl 2025

My sme išli včera z Antalye do hotela vzdialeného 40 km. Išli sme hodinu. A určite čísla,ktoré uvádzajú nie sú presné. Určite to nebolo 40 km. A pred nami vystupovali 2 rodiny v dvoch hoteloch.Počitaj aj hodinu a pol.

guudy
3. júl 2025

Pozri si waze/googlemaps. A teda ak idete soslovenskou cestovkou, tak zalezi kde a kolko bude zastavok v inych hoteloch.

madeincssr
3. júl 2025

Ked sme boli pred rokmi ako rodina v rezorte tiez dost daleko od letiska Antalya, tak rovno pred letiskom boli take "stanky" jednotlivych CK, kde poskytovali info (smerovali ku konkretnemu busu) svojim prilietajucim a rovno pred letiskom cakalo kvantum busov dobre oznacenych. Po nastupeni vsetkych ludi do daneho rezortu (tusim aj malu balenu vodu kazdy dostal) autobus fical (v tretom najrychlejsom pruhu) priamo do rezortu. Pri navrate, ked bolo z daneho rezortu na dany let len zopar ludi, do rezortu dokonca pristavili (presne na dohodnuty cas, dokonca predcasne) luxusny mikrobus v kozi (klima) a ten valil rovno na letisko. Nielen v tomto (serioznost, dobra organizacia, dochvilnost) nas vtedy Turci prijemne prekvapili.

autor
3. júl 2025

Ďakujem takže ste ma upokojili pôjdeme autobusom nebudem platiť zbytočne taxík na hotel.🙂

eliska13
3. júl 2025

Záleží koľko ľudí pôjde do iných hotelov.Minimalne hodinu aj pol a viac.Vystupit, vybrať kufre...na stránke Alanya na FB sú taxikári, ktorí ťa za 20 eur privezú osobná skúsenosť sú zodpovedni

cacianka
3. júl 2025

Iba cestovka vie, do ktorého hotela ideš a koľko pasažierov vykladá po trase do koľko hotelov. Aj to , aká je cesta/ trasa, lebo diaľnica versus nejaká miestna okreska je tiež rozdiel.

biglovemom
3. júl 2025

Ja som si dala privat Transfer min rok V spanielsku.
Cakat kym vsetci nasadnu, cesta bohvie aka dlha (my by sme boli posledny hotel )
Takto nas pekne cakal na letisku,sadli sme do auta a sli priamo do Hotela

marca12
3. júl 2025

Zhruba hodinu a pol.

petamich
3. júl 2025

Nejde o to ako dlho pojde autobus, musis si este pripocitat cas, kym vsetci z danej cestovky sa pozbieraju, pozbieraju kufre, vybavia sa v stanku danej CK a potom samotna cesta. Minimalne 30-45 min. bude trvat kym sa vsetci do autobusu pozbieraju, s mikrobusom nerataj, za 10 rokov co chodime do Turecka sme mali mikrobus presne 1x, autobus moze mat 3 zastavky ale aj 7, plus autobus vzdy ale takmer vzdy zastane na spriatelenom markete, kde ma prestavku 15-20 min., takze by som ratala suma sumarum minimalne 2 hodiny (pricom cesta samotna bude tak cca. 1:15-1:30), my sme isli teraz opacny smer na letisko 100 km - 3 hodiny!

guudy
3. júl 2025
@petamich

Nejde o to ako dlho pojde autobus, musis si este pripocitat cas, kym vsetci z danej cestovky sa pozbieraju, pozbieraju kufre, vybavia sa v stanku danej CK a potom samotna cesta. Minimalne 30-45 min. bude trvat kym sa vsetci do autobusu pozbieraju, s mikrobusom nerataj, za 10 rokov co chodime do Turecka sme mali mikrobus presne 1x, autobus moze mat 3 zastavky ale aj 7, plus autobus vzdy ale takmer vzdy zastane na spriatelenom markete, kde ma prestavku 15-20 min., takze by som ratala suma sumarum minimalne 2 hodiny (pricom cesta samotna bude tak cca. 1:15-1:30), my sme isli teraz opacny smer na letisko 100 km - 3 hodiny!

@petamich ked to tak citam, tak som vdacna za nase privatne transfery. Chodime do Tekirovy, transfer je relativne dlhy aj bez zastavok😬

autor
3. júl 2025

Tak čo mám robiť teda🙈 zaplatiť si radšej taxík?Či počkať na autobus keď to nebude viac dokopy ako dve hod tak si myslím že pohoda ale ak to má byť dlhšie no tak radšej taxík 😃

petamich
3. júl 2025
@guudy

@petamich ked to tak citam, tak som vdacna za nase privatne transfery. Chodime do Tekirovy, transfer je relativne dlhy aj bez zastavok😬

@guudy my sme doteraz chodili blizko letiska, lebo s malym dietatom, tento rok sme po dlhsej dobe sli dalej, kusok od Side a myslela som, ze ma porazi, este ta cesta samotna okej, lebo tam maly spal a sli sme cely autobus do jedneho rezortu (spojene zariadenia) ale naspat som regulerne myslela, ze ma picne a ak buduci rok pojdeme dalej ako 30 km, tak rozhodne privatny transfer (20 min. cestou tam sme cakali na nejakych "stratenych" na letisku v autobuse 😂). Privatny transfer je obcas na nezaplatenie fakt.

petamich
3. júl 2025

Autorka nevies to vopred, moze to byt menej ako hodina (lebo mikrobus a vsetci na jeden hotel) alebo aj viac. Ani to nebudes vediet vopred, podla mna ale do 2 hodin by to mohlo byt.

autor
3. júl 2025

Nechám to asi na osud vyskúšam ten autobus tak či tak prídeme až v noci.

guudy
3. júl 2025
@petamich

@guudy my sme doteraz chodili blizko letiska, lebo s malym dietatom, tento rok sme po dlhsej dobe sli dalej, kusok od Side a myslela som, ze ma porazi, este ta cesta samotna okej, lebo tam maly spal a sli sme cely autobus do jedneho rezortu (spojene zariadenia) ale naspat som regulerne myslela, ze ma picne a ak buduci rok pojdeme dalej ako 30 km, tak rozhodne privatny transfer (20 min. cestou tam sme cakali na nejakych "stratenych" na letisku v autobuse 😂). Privatny transfer je obcas na nezaplatenie fakt.

@petamich my veru nechodime ani so slovenskymi cestovkami. V preklade, nevyberame si dovolenku podla turnusov, ale naopak, nadiktujeme si presne dni, ktore nam vyhovuju. Detto lety, lietami pravidelnymi linkami, takze cas odletu vieme uz pri kupe dovolenky.
Kazdopadne, za 17 r co chodime do Turecka, sme ani raz nesli s nikym z letiska a uz vobec nie do rovnakeho hotela ;)

domiklik
3. júl 2025

Ja som raz šla do 70 km vzdialeného hotela 3 hodiny. Naozaj krásny zážitok.

la_dolce_vita
4. júl 2025

Kvoli tomu uz nechodim do Alanye, hoci je tam pekne, ale je to daleko.

marcaurel
5. júl 2025

Dve a pol až tri hodiny. Záleží od počtu autobusov.

evickapatricek
5. júl 2025

Úplne v pohode chod autobusom.Ide to dosť rýchlo ani sa nenazdáš a si na hoteli.My tak chodíme už 4 roky autobusom a v poriadku. 1 krát je prestávka a potom už len na hotel.Autobus je klimatizovaný pohodlný a popozeráš aj iné rezorty.

jockey
5. júl 2025

My sme raz šli do Alanye z Antalye 4 hodiny, cestou milión zastávok.

autor
8. júl 2025

Tak nakoniec sme predsa išli autobusom a cesta s 15min prestávkou trvala 1hod takže v pohode.🙂