icon

Ako funguje parkovanie s transportom na Schwechate?

salome123
11. jún 2025

Ahojte, ako prosím funguje parkovanie s trasportom na vzdialenom parkovisku pri Schwechate? Chodí kyvadlovka v pravidelných intervaloch alebo na požiadanie nás hocikedy dovezú/odvezu? Je transport zabezpečený aj v noci? Ďakujem

martinka13
11. jún 2025

My sme parkovali na parkovisku ORANGE. Odviezli nás hneď ako sme zaparkovali a po príchode späť to bolo rovnako. Auto tam už čakalo. Či je to tak stále, neviem.

salome123
autor
11. jún 2025
@martinka13

My sme parkovali na parkovisku ORANGE. Odviezli nás hneď ako sme zaparkovali a po príchode späť to bolo rovnako. Auto tam už čakalo. Či je to tak stále, neviem.

@martinka13 oni vedeli kedy priletite?

martinmmartin
11. jún 2025

ParkTiger ma parkivisko hned pri vlaku v mariaellend (stara cesta VIE-BA pri Hainburgu) cize hupnes na vlak ktory ide kazdu hodinu (aj castejsie v spickach)

nana8989
11. jún 2025

My vždy parkujeme na Mazur Parkplatz.. 8 dní nás vyšlo cca 80€, odstaviš auto a každých 15 minút chodí autobus, ktorý ťa zoberie pred odletovú halu.. A rovnako aj naspäť..

salome123
autor
11. jún 2025
@nana8989

My vždy parkujeme na Mazur Parkplatz.. 8 dní nás vyšlo cca 80€, odstaviš auto a každých 15 minút chodí autobus, ktorý ťa zoberie pred odletovú halu.. A rovnako aj naspäť..

@nana8989 aj v noci chodí? Platí sa za bus?

nana8989
11. jún 2025
@salome123

@salome123 určite chodí aj v noci, ale to si nie som istá ako často, skúsim pozrieť.. Za bus sa neplatí nič, len nastúpiš a ideš 😊

nana8989
11. jún 2025
@salome123

nasla som, teraz chodí každých 20 minút, tak asi aj v noci rovnako a cesta z parkoviska pred odletovú halu je cca 10 minút busom..
@salome123

baumka
11. jún 2025

Chodili sme na Mazur, ale teraz už len Panda Parken. 24h sú tam, odvezú aj dovezú vás autom. Je tam miestnosť, kde môžeš počkať na odvoz alebo si oddýchnuť, ak nechceš hned na letisko , je tam wc, kávovar, v cene. Robia tam aj Slováci, ak nevieš jazyk.

martinka13
11. jún 2025
@salome123

@martinka13 oni vedeli kedy priletite?

@salome123 ano. Aj číslo letu.

katkaseiner
12. jún 2025

my parkujeme na Pandaparken, pri objednavke uvadzas kedy prides zaparkovať a cca kedy prides pre auto. Mikrobus chodi hned ako je tam par ludi. Naspat ked ides tak stlacis link a tym ich privolas, ale doteraz sme nikdy nemuseli, lebo vzdy tam akurat mikrobus stal. Pracuju tam casto slovaci, su fajn. Teraz sme tam mali auto v maji na 2 tyzdne a cca 135€ sme platili

misop
26. jún 2025

ako to ma Panda parken a s detskymi sedackami ? Doplaca sa nieco naviac, ak ano kolko ? Asi ich nemaju v kazdom aute, tak ci sa cesta na letisko vyrazne nepredlzi? Neviem ci s dvom detmi radsej neobjednat parkovanie na letisku.