icon

Ako kúpiť letenky online?

22. feb 2025

V zivote som nekupovala letenky, viete mi poradit nejaky youtube navod? Cez pelikan som si nasla nas let cez rynair a chcem kupit letenky priamo cez nich. Stiahla som si aj appku ale moja angličtina zas nie je uzasna,mierne pokročilý. Mozno pre mladych úsmevné ale doteraz som to prosto nikdy neriešila, vzdy sme isli cez cestovku alebo vlastným autom. A mam z toho stres vo svojom veku. Chcem si dokupit batožiny 3 kufre a poistit letenku. Do letenky zahrnut aj parkovne za auto, kt.ponechamw na letisku. Vopred dakujem za tipy co a ako.

markusrasford
22. feb 2025

Moja skromná rada oslov niekoho kto vie po anglicky a budeš mat istotu ze si kúpila letenku dobre.

freepalestine
22. feb 2025

Opytaj sa niekoho zo znamych alebo rodiny, kto vie anglicky, nech si najde 30min cas a pride ku vam a poriesite osobne.

nynia
22. feb 2025

Chod na web stranku kazdu vies prelozit v dnesnej dobe cez google prekladac alebo aplikaciu leteckej spolocnosti vo vacsine sa da nastavit jazyk aj iny ako anglictina a objednaj. Predpokladam ze mesto a datum zvladnes zadat aj bez znalosti anglictiny rovnako pocet osob, kliknut na cas ktorym chces letiet tiez, meno, priezvisko a zakladne udaje o cestujucich, batozina zvycajne je znazornena aj piktogramom... Nato ti staci nejaka A0-A1 znalosti anglictiny. Nie je na tom nic tazke a hlavne nekupuj cez kiwi pelikan a podobne ale priamo cez letecku spolocnost ktorou budes letiet.

natalka13
22. feb 2025

Mierne pokrocila AJ to zvladnes.
Alebo chod na PC a zapni si preklad

yanni
22. feb 2025

O akom veku hovoris?

zalka
22. feb 2025

Ja AJ neovládam vôbec , letenky kupujem na stránke kde využívam prekladač akurát pri platení musím ísť na pôvodný jazyk lebo to blbne. A potom si v apke len otvorim letenky, tam viac menej intuitivne.. Aj check in robím na stránke.

tenerifka
22. feb 2025

Skusala si to?
Ak je tvoja anglictina “mierne pokrocily “ stupeñ, zvladnes to lavou zadnou. Moja anglictina je zakkadna (ovladam ine jazyky), ale nemam problem kupit letenky, pridat kufor, sedadla atd….vyskusaj, ono ta to samo pekne navedie

kitycat
22. feb 2025

Pokial bnevies kupit letenku v appke tak mierne pokrocila AJ je prestrelena 🙈

autor
22. feb 2025

Nie este som to neskusala...
Iba som si otvorila appku a pozerala ako puk
Pre tie mudre, ktore neporadili iba si podpichli
Do skoly som chodila zrejme skor ako vy a bola som uroven mierne porocila mozno po tych rokoch som uz iba lepsi zaciatocnik...spokojne? A vasa rada? Nepostrehla som žiadnu
Namiesto toho zeby ste cloveku pomohli ako zeny,ktore dali rady ze si mam na to vziat niekoho kto hovori rozumie anglicky ste mi neporadili nic iba ste ma zhodili..

autor
22. feb 2025

@lindous srdečne ďakujem ❤️

autor
22. feb 2025

@zalka ďakujem ❤️

yanni
22. feb 2025

Nemáš normálny počítač. Otvor si tam stránku a tam si to hod do prekladača. V appke je to často komplikovane.

marcellka32
22. feb 2025

Ako prvé: flights-lety
Odkiaľ, kam, dátum, počet pasažierov

kacusik69
27. feb 2025

ak este treba, napis spravu… kazdopadne poistenie letenky odporucam neriesit cez Ryanair, ale skor komercne poistenie, parkovanie na letisku ak to ponukaju, zalezi od letiska, tiez by som porovnala vyhody/nevyhody (cena, podmienky)

mondolina
27. feb 2025

Ryanair letenky kupuj priamo cez Ryanair
a máš to aj v slovenčine